hard

Det är ett otroligt tempo med fysen i skolan. Orkar inte blogga. Nu ska jag sova. Jag är helt utbränd.

 

älskar dej bästevän.


Påväg till skolan för att ha simtest i det...

imag0130 (MMS)

Påväg till skolan för att ha simtest i detta svinkalla väder?!


Laser...DOOME

Idag har jag vart i skolan, som alla andra också hoppas jag.. Men i dag så åkte vi till Karlbergs slott och officeren berättade lite om militären osv. Sedan så joggade vi till hinderbanan (polis/militär) Och sprang den. Men eftersom det spöregnade så fick vi inte göra alla hinder, vilket var lite tråkigt. Men jag gjorde ju det lördags när jag var där med Mamma och Björn! Imorgon så är det simtest (notera att det är utomhus?!) vid Hellasgården. Men jag tror det går bra, det är ju varmt där.. Efter det så är det fys igen. Fatta vad fit for fight jag kommer att vara? Fys varje dag :) Juste, på torsdag så åker vi (skolan) till Korsö, som är en militärzon, Så då kommer jag inte att kunna blogga någonting, men jag bloggar såklart när jag kommer hem. Juste, vi gjorde Engelska test + Matte test idag. Jag körde nog på matten, men då vet de hur dålig jag är, haha. Engelskan gick det betydligt bättre på! Får satsa på det istället!!

 

(bild lånad från google)


Påväg hem från laserdom, :)

imag0128 (MMS)

Påväg hem från laserdom, :)


skolväska?

Jag vill köpa en ny skolväska som är tillräckligt stor för att ha pärmar + böcker i. Helst en sådan med en axelrem och handtag.. Har lite problem att hitta en men helst skulle jag ju vilja ha en Mullberry Alexa bag, men ekonomin håller inte riktigt till den.......

 


Seriöst?

De får bli lite bildregn från när jag sov hos Sandra :)

(tänk på att alla bilder ej är seriösa!)


Shoppingen..

Nu ska jag strax dra till pappa, men jag kan ju visa vad jag handlade med Sandra så länge.

 

Jag hittade världens finaste trosor på Topshop, såå söta!
Och så fick jag ett par gympaskor att ha till combaten och gymmet av mamma, de väger ingenting! 
:D


Påväg hem till mig efter storsjopping :)

imag0127 (MMS)

Påväg hem till mig efter storsjopping :)


mot stan.

Nu drar jag och Sandra mot stan för att se om vi hittar några godbitar.. Mobilbloggar under tiden pöss.

Sitter vid Farsta strand och väntar på mamma.

imag0126 (MMS)

Sitter vid Farsta strand och väntar på mamma.


Sleppyhead!

Tjenare! Hinner inte skriva så mycket, men i tisdags och onsdags var vi ju ut i skogen. Med skolan såklart. Riktigt roligt! Men jag sov inte på 24 timmar dvs jag sov inte natten mellan tisdagen och onsdagen. Men igår så gick jag och la mig klockan 17.00 hemma i min sköna underbara säng och ojojoj vad jag somnade snabbt. Natten mellan tisdagen och onsdagen var ju riktigt... spännande, berättar mer sen. Puss


Sleppyhead!

Tjenare! Hinner inte skriva så mycket, men i tisdags och onsdags var vi ju ut i skogen. Med skolan såklart. Riktigt roligt! Men jag sov inte på 24 timmar dvs jag sov inte natten mellan tisdagen och onsdagen. Men igår så gick jag och la mig klockan 17.00 hemma i min sköna underbara säng och ojojoj vad jag somnade snabbt. Natten mellan tisdagen och onsdagen var ju riktigt... spännande, berättar mer sen. Puss


Tips!

Måste bara tipsa om världens bästa artist. Såg henne på teve för inte så länge sen, vet inte om ni känner till henne, Camela Leierth. Så himla vacker röst!

Sök på hennes låt på Spotify. Jag hittar ingen bra video på youtube.. :(


18-55 mm äntligen hemma!

Äntligen har jag fått mitt 18-55 mm objektiv. Det var ju på lagning, men som tur var så fick jag ett sprillans nytt. Det har krånglat sen jag fick det. Men nu ska det bli bättre på bildfronten igen! Idag så var jag ju i skolan, och på Gullmarsplan så mötte jag min gamla konfakomis Hedda! Och det visade sig att hon också skulle gå på Bernadottegymnasiet! Och jag behövde verkligen  inte vara nervös! Alla tvåor och alla treor i min "Tropp" var jätte snälla och så. För på Bernadotte så har man inte "vanliga" klasser de första veckorna, utan man går i Tropper. Och jag är i Tropp A, som är i tredje regementet. Som ni ser så är det väldigt lika militärens rutiner, och jag älskar det! Det ska bli så kul! Imorgon så ska vi sova i tält en natt. Tycker det är ganska tidigt, men det är ju bra för då lär vi ju känna varandra bättre! Och den 2:a september dvs om tio dagar, så ska vi till Korsö. Det är en militärzon, vilket innebär att vi ska ha militärens utrustning, och göra som de gör. Och det ska bli jätte roligt! Jag gillr ju att vara ute i skogen och så, så jag känner att jag har gjort ett helt rätt val. För nästa fem veckor så är det inga "vanliga" skolveckor, utan det är introduktions veckor. Vilket innebär att man ska lära känna alla i skolan och i sitt regemente, och såklart alla lärare! Jag kunde inte ha valt en bättre skola! Men nu ska jag fortsätta att packa inför övernattningen imorgon! Och juste, de hade inte Franska på skolan så jag fick välja mellan Tyska och Spanska, men tillslut så valde jag Tyska. Inget lätt val. Men jag tänkte att Sandra skulle hjälpa mig med mina studier he-he-he. Oj vad långt detta blev. Men nu har ni ju i alla fall något att läsa!

 

(bilden är tagen av mig med mitt andra objektiv, 55-200 mm)

Oj, jag såg att bilden var väldigt suddig. sorry folks.


Så sjukt nervös.

Oj oj oj, jag är så sjukt nervös inför imorgon. Bussen går i alla fall klockan 08.15 från mig. Vad ska man ha på sig? Självklart något man känner sig bekväm i, men inte heller för upp piffad.. Svårt det där. Tar det imorgon. Idag så har jag jobbat på MediaMarkt. Och sen efter det så åkte jag och mamma in til söder för att titta vart jag skulle gå imorgon, vart Aulan låg. Var ju inte så svårt att hitta. Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon och ser lite fräsch ut!

 


Bearbrother!

Nu ska jag se björnbröder!

 


I've got to work work.


GOOOODMORGON!

Är på topp, har duschat, ätit en bamse frukost och nu ska jag fixa rummet. Ska ju jobba idag och min buss går 11.20 från Älvsjö station. Bloggar när jag kommer hem sen igen. Men katterna är också de på topphumör! så himla busiga! Lodur (vår svartvita hane) är jätte busig, han som inte mådde så bra när vi fick honom. Han har verkligen bättrat sig och blivit världens gosigaste kisse!!




Goodbye my home.

Nu ska jag dra mig ut. Ska möta upp Sandra, så jag tar min rosa springare och flyr mot drömmarnas lan (aka Willys godis hylla). Byebye my darlings.

 


A baloon in the sky.

När jag satt i köket och filosoferade (läs bloggade) så flög postens ballong förbi bara några meter ifrån vårt hus! Snacka om att det vart fart på mig! Jag sprang och hämtade kameran + bytte batteri och drog ut alla sladdar eftersom de  satt kvar sen jag laddade in bilder senast ;)

 

 


Barnprogramen var helt enkelt bättre förr.

Måste säga att jag tycker att alla barnprogram var så mycket bättre förr! Nu är det bara en massa animerat skit på teve för de små! Låt dem se lite barnen i Bullerbyn eller saltkråkan! Men en bra barnfilm är björnbröder! Älskar den filmen!

 

 

eller lejonkungen, så himla bra!!

 

 

 

Eller Mulan?

 

Eller luftens hjältar?

 

 

haha en liten nostalgi tripp :)


Tittut!

Nu är jag hemma från en dag på Ikea och Skärholmens centrum. Jag hittade en jätte fin kavaj på H&M som fick följa med hem! Och en välbehövlig papperskorg på Ikea, då min gamla inte riktigt är som den ska. Juste, vi åt lunch på Ikea, Klassiker tallriken köttbullar och kokt potatis för ynka 16 kr/portion! Vilket kap ;)

 

 

Tittut säger Balder bakom Lodur (svartvita kissen)


Storshopping..

imag0122 (MMS)

Storshopping..


Är på Ikea med mamma, vilket påslakan ska...

imag0120 (MMS)

Är på Ikea med mamma, vilket påslakan ska man välja??


Goodmorning!

Godmorgon! Känns konstigt att inte gå i skolan, för alla andra gör ju det! Men jag börjar på måndag så jag får snällt vänta tills dess. Idag så¨ska man väll hitta på något med. Jag ska iallafall följa med mamma och lämna böcker på biblioteket. Inga vänner är ju hemma, för de är ju i skolan.

Juste, när morfar var här i måndags och tisdags så åkte vi ut och skulle leta efter vildsvin på vår "hemliga" vildsvinsväg.. Men tror ni det fanns några? Näpp. Bara ett tusental rådjur. Men det är väll inte dumt det heller?

 


med detta säger jag godnatt

Gårdagens kläder, nu ska jag sova. Godnatt gott folk!

 


Get some sweets in the cafeteria.

Hallå! Nu är jag hemma efter en lång men mysig dag på stan med mamma! Vi åkte in till kafferepet (ett fik) som är jätte mysigt! Hittade inget fint på stan tyvärr, (läs att det var bra;)). Juste, i helgen så ska jag jobba. 12-17 lördag och söndag. Måste säga att det är gött med lite extra cash såhär inför hösten, med tanke på alla fina koftor som hänger i affärerna. Och allt annat höstfint som måste komma i min garderob! Jag hittade ett par jätte fina höst "kängor" på Åhlens. Jag kommer inte ihåg vilket märke det var men det ska jag ta reda på!

 


Sitter på kafferepet och fikar med mamma.

imag0118 (MMS)

Sitter på kafferepet och fikar med mamma.


Mot staden!

Nu drar jag och mamma in till stan, dags för some sweets..


Bernadottegymnasiet någon?

Är det bara jag som ska börja på Bernadottegymnasiet? Känns som det i alla fall.. Idag så har jag inte gjort så mycket, mött upp min bror i stan. Annars inget, eller jag mötte upp Sandra också, Men det var ingen lång stund. Båda var ûbertrötta!!

Ojoj nu är det Wipeout! Älskar det programmet! Ching!

 


Mums...

imag0116 (MMS)

Mums...


NÄSTA: GYMMET.

Nu ska jag dra till gymmet och löka sönder ;) Måste ju deffa mig lite, morfar kommer ju ikväll, måste ju visa hur muskulös jag är. Haha ;)

 

söt men trött Chippen.


Godmorgon!

Igår så var jag med Julia på Voice' 10! Vi mötte upp Elin och hennes pojkvän där inne, men det var så sjukt mycket folk så vi drog hem ganska snabbt. en nu ska jag fixa lite, ska vara med Sandra dee today.

 

hahahahha titta min min haha ;) Suprise suprise


ojojoj

ändringar! Ska in till Voice 10' men Juligette istället för att vara hemma :) Nice, bättre att hitt på ngt och ta tummen ur liksom!

 

he-he-he detta är Julia (under filten, i vänstra hörnet....)


Kick some ass!

Underbart häftig tygväska/påse! Finns på önskelistan gott folk!


Skoja inte?!

När jag var och Campde med Sandra, så hade jag med mig min lilla digital kamera jag fick i julklapp för ett par år sen. Och nu märker jag att jag inte har någon sladd till datorn som funkar till den? Hur klantig får man vara? 

Jaja, ni får lite "vimmelbilder" som Sandra brukar säga..

 

 

Det blev lite bildregn.....höhö


Är i tanto och solar med mamma <3

imag0114 (MMS)

Är i tanto och solar med mamma <3


Campa..

Tja, nu är jag hemma och ska duscha, Jag har ju varit på Grinda, En ö i skärgården för er som inte vet. Där tillbringade jag och min vän Sandra 2 dar med tält haha. Mycket roligt!! Men berättar mer sen, ska duscha för ikväll ska jag med Sandras Family på Bio!!

Ojoj, har inte bloggat på ett tag. Men det...

imag0109 (MMS)

Ojoj, har inte bloggat på ett tag. Men det beror på att jag och Sandra har varit på grinda och campat! Och det resulterade i att Sandra har fått en fästing.. som ni kanske ser på bilden. Bloggar när jag kommer hem!


SWANS


Bild från klassresan, Som alla vet så var vi på Gotland...


hahahaha sjukt roligt!!


On the boat to Gotland..


Memories - on the flight home from Malta


På gymmet in action..

imag0098 (MMS)

På gymmet in action..


Måste ha begär

Ser ni jackan? Jag måste ha den, eftersom jag behöver en höstjacka, Men som ni vet så är den enormt eftertraktad så jag vet inte om jag kommer få tag på någon? Den är slut i lager på webbshoppen.. Aja får dra in till stan imorgon efter jobbet! Håll tummarna för att den finns i Medium och att den inte är för kort i armarna (Y)


Är påväg hem från stan, är på gullmarsplan...

imag0094 (MMS)

Är påväg hem från stan, är på gullmarsplan...


Nu har vi gråtit som rumpnissar och så try...

imag0092 (MMS)

Nu har vi gråtit som rumpnissar och så trycker vi i oss choklad mousse för glatta livet, härlig lördag!


Ser på filmen allt för min syster med godi...

imag0091 (MMS)

Ser på filmen allt för min syster med godis och Sandra :)


Kameran är trasig, lite deppig :( men men ...

imag0089 (MMS)

Kameran är trasig, lite deppig :( men men man får väl läsa lite damernas detektivbyrå..


RSS 2.0