marängswisch.

Hittade ett par gamla bilder i kameran som jag aldrig la upp, det var ifrån d jag och sandra gjorde världens godaste marängswisch!

 

haha älska sista bilden, ser ut som ett produktfoto. looool


min nya ryggsäck.

Hej hej hallå. det var ett tag sen ni såg mina bokstäver här i bloggen, tänkte att det ska bli ändring på det nu när det är lov och allt, dessutom har jag fått igång min dator som jag fick utav min far. Idag så har jag inte gjort ett skit. Det ärsynd att de jag bor med, dvs mamma och Björn inte kan fatta det, att för en gångs skull så slappade jag en hel dag. Vilade. Kollade på TV. Åt glass. Aja jag var ute med hunden i två timmar i morse, packade min nya rygsäck med stativ + kamera pch gick. Gick och gick i två timmar.

 

Så ser den ut, Grön vanlig fjällräven. punkt.

 


Argh Pirater!!

Nejmen hallå!
HAHAHAH GOTLAND!

The sun is going down

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej. Jag ska sova nu så det känns helt onödigt at blogga. Men aja idag har jag har Svenska A och sedan så hade jag Naturkunskap A. A for the win. Men jag har tränat idag med, ett steg närmare magrutorna. (<3).

Juste, alla bilder är alltid tagna av mig om inget annat står!



Helt sjukt vad jag saknar Öland. Imorgon så kommer Mormor Och Morfar hem från Thailand! :D



mohahahaha

Käner mig överlägset glad idag, vet inte varför. Det kan bara gudarna svara på. Jag gick upp extra tidigt för att duscha och sånt och nu hamnade jag här.. Icke grejt. Nu ska jag försöka bestämma kläder..

 

 

Jag saknar verkligen sommaren! Speciellt Öland med Mormor och Morfar, det var det mysigaste på hela sommaren!


Satan i gatan!

Ojojoj vad skönt att vara klar med satans uppgiften i svenskan! Lite sent påtänkt men sådan är jag. Kan inte riktigt hjälpa det. Nu så kom jag precis hem efter en tur i det ack så kalla och skithala vädret. Mötte Eva och Jytte (Eva är våran granne med hennes hund Jytte) utanför dörren. Bra att Chippen fick avreagera sig lite innan han skulle in och sova. Imoron har jag en stor hemlighet att berätta. En väldigt stor och rolig sådan! Idag så har jag hunnit med skolan, närmare bestämmt samhällskunskap A, åt sedan lunch med mina sköna polare och sedan bar det iväg hem för att srva på svenska uppgiften. Konstigt nog så hamnade jag hemma hos Sandra dee. Inte så illa pinkat va? Där fikade vi och jag drack kaffe (Sandra är nämlgen med sin syrra med i en klubb som heter Våga Vägra Kaffe, VVK) höhö töntigt.. PJFHHH... ni kommer klara er max ett år till! Sen kommer ni vara lika sugna på kaffe som jag är just nu! När jag kom hem ifrån Sandra var jag så taggad utan NRJ's schöna musik så jag behövde avreagera mig lite. Så jag sprang ett par kilometer, och när jag sprang där och höll på att dö så kom jag fram till att jag har ju lovat mig själv att mina magrrutor SKA fram till sommaren. Så nu jävlar (förlåt ordvalet) blir det stånk och stön på gymmet! Det var allt för mig. Puss ch hej. (Det rimmade!).

 

 

 

Ja lite schöna bilder från i somras med bästa! (höhö första bilder är ju schönare än schönast om jag får säga det själv!)


I miss summer so bad.

 

Kan det inte bara bli sommar snart?


OWL.

 

Så här tjusig var jag idag. Jag invigde mitt nya ugglehalsband. Tycker det är riktigt charmigt om jag får säga det själv! Jobbade ju till 20.15 idag. Det hände inget vidare roligt där, fast i och för sig så fick jag med mig en MediaMarkt vindjacka hem. Den är faktiskt riktigt snygg! Enkel svart, figursydd och så står det Mediamarkt och Samsung på armen. Allt är väldigt diskret så det syns inte. Nu ska jag skriva på min samhällsupg. Den ska handla om mig. Bara mig. Ungefär: Vem är du? Vad formade dig till at du är som du är? Snacka om mindfuck där alltså.


psysical training.

nu är jag hemma från våran enda lektion idag, som var fys. Ska strax duscha och sen blir det vidare till jobbet.


right nananananana now.

Nu sitter jag här och ska åka till högdalen för att möta mamma. Vi ska åka ut till Tyresö (pappa) för att hämta alla mina väskor.

Stripes and stars.

Skor "All Star Stars & Bar Hi" - Stars & Bars

(Länken till skorna http://www.junkyard.se/Product.aspx?ProductId=6803&ProductDetailId=38073)

Åh, de är dessa skor jag verkligen vill ha! De kommer från junkyard och kostar 699:- (det skrev jag ju i och för sig igår). Idag så har vi haft fys på morgonen, vilket som vanligt ledde till att det blev en lärarlös lektion. Och vi fick ta lektionen i egna händer. Vi sprang idioten på en isrink och sen så löpte vi en stund. Ganska så nyttigt. Efter det så for jag hem till Dan (som också har OS-fys) eller for och for.. Han bor i skanstull. Han fyllde år idag så jag, Kristin, Daniel och Simon firade honom genom att jag och Kristin lagade världens godaste pastasås och pasta. Den var magnifik. Efter det så fikade vi rulltårta och chokladkrossgräddglass. Efter allt det mysiga så hade vi tyska i tre timmar. Det var mindre roligt.. Som vanligt. Juste, jag var på hälsoundersökning hos skolsköterskan idag också. Jag är exakt 180 centimeter lång och väger... Haha det säger jag inte. Men är nöjd, jag hade ingen "krökning" på ryggen heller. Det är väl min dag i sin helhet!


tröstshopping?

Bara för det som hände så är jag sugen på att köpa ett par skor, nämligen ett par converse med USA flaggan som jag har törstat efter så himla länge. Såg de på Malta när jag var dr i somras men köpte de aldrig. Nu hittade jag de på junkyard för 699:-

(fick inte in någon bild för tillfället).

mardröm

vilken mardrömsdag det var igår. Har inte varit så ledsen på väldigt länge. Min dator, alltså min nya fina älskade Mac, vart stulen. Jag förstår verkligen inte grejen med att stjäla. Verkligen inte så stora grejer som en dator? Alla mina bilder, ända från början av förra året är nu helt borta. Jag hoppas verkligen han/hon som stal den är jäcligt ledsen över vad den gjort. Fyfan så taskigt.

RSS 2.0