Nytt Album!

Volbeat har släppt en liveverision av deras konsert Beyond hell Above Heaven. Den är riktigt bra, de mesta låtarna är från CDn med samma namn. Och jag älskar när man hör publiken sjunga med i bakgrunden, och att man faktiskt får höra Michael Poulsens riktiga sångröst som för övrigt är riktigt bra! Jag var tvungen att köpa deras album idag, jag har en plan att alla mina favoritplattor ska upp på väggen.

Gardasjön!

Just precis, dit skulle jag vilja åka, Gardasjön i Italien. Det är nämligen Italiens största sjö med obeskrivligt vacker natur, med berg som ramar in sjön och amfamnar dess naturliga skönhet. Haha, lät som en poet där i slutet, men prova att googla på gardasjön så ska ni allt få se!
BTW jag har fått tillbaka min mobil, men den fungerar fortfarande inte. Pissmobil.

Julklappstips!

http://www.kyssjohanna.se/dogeareds-fina-light-as-a-feather-halsband-p-4444-c-144.aspx
http://klockan-ur-guld.jetshop.se/ck-postminimal-34-mm-p-4364-c-456.aspx
http://www.kyssjohanna.se/pap-iphone-4-cover-i-brunt-lader-p-4548-c-144.aspx
http://www.kyssjohanna.se/sophie-by-sophie-hastsko-armband-p-4515-c-182.aspx
http://www.kyssjohanna.se/sa-fint-armband-fran-82-dreams-are-good-to-make-them-come-true-is-better-p-3394-c-182.aspx
http://www.klockia.se/calvin-klein-basic-k2a27141.html
http://www.philips.se/c/light-therapy/docka-foer-iphone-ipod-skymningssimulering-hf3490_01/prd/
Det här är i strt sett vad jag önskar mig i julklapp. Såklart inte allting. Men smycken, en klocka och en Wake up Light.

Lyckan som uppstår när man märker att det simmar runt nya laxar på bankkontot.

Idag så vaknade jag upp och var allmänt lycklig. Varför kommer ni inte få veta, än. Kanske inom en snar framtid, det får ju inte gå för fort fram. Men igår så kom mina underbara Frölunda vantar och Frölunda mössa, Vntarna var perfekta men mössan måste jag lämna tillbaka, den var lång och konstig. Men idag så är det bara en lektion, Svenska. Sen slutar jag vid 12 och då ska jag dra till PIzza Hut med några vänner. Sen efter det är är allt material hemligstämplat. Nu måste jag torka håret, Ching på er!

Oh, it's cold out here it must be some Frölunda in the atmosphere

Jag ska ju köpa ny mössa och nya vantar såhär inför vintern, och vad passar inte bättre än dessa finisar? De svarta vantarna passar perfekt till min nya röda jacka och den svarta mössan passar också finemang! Ska be mamma hjälpa mig att beställa dessa när jag kommer hem!

Spårat.

Oj är så sjukt trött + att jag börjar bli sjuk. Känns kanske sådär. Igår så åkte jag och Sandra på fest hemma hos Olivia, det var haloween och man skulle ju klä ut sig. Jag och Sandra körde på hulahula dräkter fast de tog vi av senare under kvällen. Jag sov där, orkade inte åka hem. Så nu är jag hemma sedan klockan 13 och har handlat mina terräng skor och mat. Ni ska få se dom snart!


Älvsjöspåret!

Åkte i äg till Farsta för att köpa mina nya terräng löpardojjer, men självklart fanns de inte. Besviken till tusen. Men jag och mamma åkte iväg till älvsjöspåret och sprang 4an. Satte mitt mål under 20 minuter så jag var nöjd! Och nu väntar en saftig köttbit + potatisgratäng!


Mysigt pastahak!

Här brukar jag äta, det är en sjukt god chilipasta här! Det sköna är att man kan sitta ensam och ifred och inte stressa! Man kommer Lixom ifrån jobbet lite mer :)


Lång arbetsdag!

Idag ska jag jobba öppning till stängning. Det är ganska tungt, 10 timmar. Men jag tror vi har ganska mycket att göra eftersom det är onsdag och då släpps alla nyheter! Men nu ska jag kila till bussen!


RSS 2.0