The Walking dead.

Måste tipsa er om en ny serie, som inte har gått på svensk tv. Det handlar om en polis som vaknar upp ur koma och vaknar upp i en värld där det inte finns levande människor. De flesta har blivit förgiftade av ett virus och blivit "walking dead". De är som zombier som hela tiden lear efter människor som inte är infekterade och zombierna vill äta upp de oinfekterade. Jag ska köpa den boxen på jobbet, den verkar riktigt bra!

Ny kategori

Har gjort en ny kategori, tips från coachen. Där kommer jag lägga ut allt som jag vill tipsa er läsare om! Allt ifrån musik, tv-serier och kläder!

Katt

Vill ni ha flera "fina & redigerade" bilder i bloggen?
Eller som det är nu, amatörfoton?

Hej!

HEMMA HEMMA HEMMA. Sista dagen i skolan imorgon då. Eller i alla fall sista "riktiga" dagen i skolan. På torsdag och fredag och måndag så är det ju röda dagar, och så är jag ju ledig. Nästa vecka så är det inget viktigt och då ska jag till polishögskolan men ett gäng från skolan. Nu ska jag typ äta. Har redan ätit, men jag är fortfarande hungrig.
fulisblomma

Sol 22°

Ja, idag ska det bli som rubriken lyder. Snacka om shortsväder! Är lycklig, sol! everybody say weho. Haha, ja jag slängde på mig mitt vita stora linne, gula bandeau topp och jenasshorts. Jag hinner säkert ändra mig innan jag klivit ut mot bussen. Men nu måste jag blow dry my hair.
den fina väskan ska jag ha idag

HAHA!

Den här låten har ju funnits rätt så länge, men ack så skön text och video det är! Om ni lyssnar till texten så sjunger the lonely island om när de är på en klubb och schteker, medans michael Bolton "får för sig" att sjunga om Jack Sparrow. Dör av skratt varje gång jag hör den!

Metallica.

Idag så var det en lång dag på arbetet. Nästan inget folk alls, och de som väl ville ha hjälp var otrevliga till tusen. Men jag gladdes av att jag var ledig nästa helg + att det är långhelg. Öedig torsdag, fredag helgen och måndagen efter det. HÄRLIGT! Nu ska jag ta och äta lite gröt, eller en macka. Fast macka är inte bra. Man kan jämföra det med öl, öl är som att dricka vitt bröd. Haha, därför håller vi oss till Cider. Nej, mamma. Detta är ett skämt! Haha, ni ska veta hur uppspelt mamma blir varje gång sprit kommer på fråga. Inte att leka med.
Idag så invigde jag mitt "nya" linne, alltså Metallica T-shirten jag klippte till ett linne. Tycker det är jättefränt!

Jätte, jätte konstigt.

Jag vaknade nu, och ser att jag har skruvat av alla sängknoppar, alltså i alla hörn på min säng är det som fyra stycken knoppar. I storlek tennisboll. Och alla är avskruvade och står uppraddade på mitt sängbord. Jag har ett svagt minne utav att jag har tagit bort de. Men jag trodde det var en dröm..
Aja, idag så är jag ledig ifrån skolan, men jobbar. 14-20. Inte så himla tungt. Så det är lugnt (rimmade). Nu ska jag äta frukost, håller på att dö.
Haha, nu när Sandra också köpt en kamera så ser vi ut som två kineser som fotar allt..

Pratar nog i nattmössan men..

Jag vill och ska göra en tatuering! Jag ska (när jag fyllt 18) göra en tatuering. Det ska vara en text, jag vet exakt vad det ska stå. Men jag vill inte skriva det i bloggen, lovar att ni ska få veta mer! Men nu måste jag sova! Puss

Klättrande hund.

Konstiga hund.. Nu ska jag sova. Såg på skolhemsidan att jag var ledig imorgon. Naaaajz!

Snook, Håkan och Tracy.

Tracy Chapman - Telling stories
Tracy Chapman - For my lover
Snook - Snook, svett och tårar
Marillion - Easter
Fleet Foxes - Montezuma
Håkan Hellström - River en vacker dröm
Lynrd Skynrd - Sweet home Alabama
Om ni vet vad bra musik är, så har ni hittat rätt. Här är det öson ska få tå ut med. Underbar musik, i am in love.

Lazy, lazy long day.

Ja, idag var jobbdagen precis så som rubriken lyder. Ganska så mycket folk på kära MediaMarkt men inte alls så som det skulle behövas vara. Men, ni era lata människor åker ju inte och spenderar era guldpengar på MediaMarkt, nä ni köper choklad till era morsor för flera tusen istället. TACK. Nu får jag stå där och ha tråkigt. Men skämt åsido. Klart jag också handlade lite choklad till mamma, nu ska hon gödas till jul. Då smäller det. Nä nu får jag sluta skriva en massa strunt. Ska sova, eller inte. VI ÄR LEDIGA IMORGOOOOON MED. Jag dör.


Pssst..

Det är mors dag idag.. Note till mig själv. Glöm ej.

Everybody say wehooo.

Är på toppenhumör! Vaknade 07.40 och studsade upp ur sängen, in i duschen och sen äta fiberhavregrynsgröt. Oj, det var ett långt ord! Igår så såg jag och Sandra på Baksmällan part II. Den var urskön, men det första var bättre. Idag så jobbar jag till klockan 17.30 sen bär det av hem. Jag ska springa idag, är riktigt sugen på det. Tror att jag ska dra med mig mamma till Älvsjöskogen och springa den rundan. Men nu måste jag göra något med mitt hår, det står åt alla håll, vill ni ha en ledtråd? Toffs.
Inga kan ju spela gitarr här i stockholm, saknar förra helgen lite, lite..

see trouhg.

Jaaaaaaaaa så ser jag ut. twihihihihihi

Nejmen hej

Tiyya vad man hitatde i sängen, en Sandra. Haha skämt åsido. Igår när jag hade ätit så kändes det inte så kul att gå och lägga sig bara. Så jag och Sandra gick ut och vandrade runt och pratade om allt ocj ja, sen hamnade vi hos mig. Jag jobbar ju idag, börjar 11. Igår så mötte vi Elin L. Härlig tjej som gick i vår klass i nian.
Men nu måste jag klä på mig..

Mot jobbet!

Nu ska jag pysa till bussen, jobbar från 17-20.15.. Yippie.
Sött linne och halsband jag köpte igår..

Klipp klipp

Klippte till en t-shirt till ett linne. Tyckte att det blev ganska fränt (det är det fulaste ordet som finns)!

DUSCHA DUSCHA DUSCHA

Men såklart så finns det inget varmvatten. Jag vet faktiskt inte vad våra byggarbetare tänker med. Eller jag har en teori. De tänker inte. Det kan inte vara lätt att bygga ett badrum. Speciellt inte när det tar 1 år. Är trött på att det inte ska funka. Men nu ska jag försöka få igång varmvattnet, juste! Jag lagade världens godaste pannkakor till brunch! Ska lägga upp receptet sen! Inga vanliga pannkakor här inte.


Lite ironi sådär.

Vaknade alldeles nyss, skönt med sovmorgon. Mor har kommit in och väckt mig ine en utan två gånger idag. Inte illa. Men surfade runt bland lite olika bloggar. Och oj, alla vill vara pinnsmala och skriver "om jag bara hade hennes kropp". Ja det är klart man vill ha en modells kropp (inte sådär anorexia smal, utan mer normalt). Men hörrni. Ni som skriver det.
Sluta äta era glassar eller ert godis. För så länge ni proppar i er godis eller vad som helst annat onyttigt så kommer inte er kropp att bli mindre. Jag är ledsen. Ut och spring för bövelen. Sluta med er dubbelmoral med klagomål om att du vill vara smal ena sekunden och så proppar du i dig världens största godispåse den andra sekunden.
Jag kan säga såhär, jag bryr mig inte om vad jag stoppar i mig. För jag springer och rör på mig väldigt ofta. Och jag vet att resten av världens befolkning inte ser ut som modellernas, så att vara normalt byggd, dvs att inte ha revben som sticker ut mm är helt okej! Var nöjd mer er kropp. Vad är ni oroliga för? Det finns igen som kommer säga till dig att du är för fet när du solar på stranden. Var rädd om den kropp du har, du lever bara en gång, i alla fall vad jag vet!
Men nej, nu får det vara slut på mitt "klagande". Haha, skönt att få ur sig lite skit på morgonen! Nu ska jag äta frukost och sen gå ut och springa! Har ingen skola idag, börjar klockan 17.00 med jobbet. Innan dess så tror jag att jag ska åka in till stan och sätta mig på ett fik och läsa en bok. Fast jag måste köpa nya svarta byxor!
Kaffe och Brago, det är bra grejer det!

MEDRYTTARE!

Jag är grymt sugen på att börja rida igen! Jag har ju ridit sen jag var två, så 14 år. Är på jakt efter en medryttarhäst i Stockholm. Stallet får gärna ligga nära anslutning till buss. Jag är inte på jakt efter att tävla, nöjer mig med att rida ut/banridning.. Men kan gärna gå en bit ;) Om ni har ett tips så är det bara att kommentera! Självklart så hjälper jag till med mockning och utfodring de gånger jag ska rida. Betalar även den avgift som anges. Puss

Klädfrossa

Aa, det var det. det blåa linne köpte jag i vitt också! Underbart skönt och pösigt! Sen en bh topp i gult och rosa. Att ah under de pösiga linnena :)

Jag har förtjänat mina vingar men är höjdrädd så, om himlen bara kunde vara på marknivå.

Nu är jag hemma efter en dag ensam vimlandes runt i stan, in och ut i affärer. Jag hittade världens sötaste klänning på Zara, som förövrigt har vuxit enormt i mina ögon. Zara är i klass med H&M! Skulle vilja säga samma sak om Topshop, men det är faktiskt ganska dyrt där! Jag köpte i alla fall ett jättefint halsband inne på Topshop idag! Två linnen och två toppar inne på GinaTricot och ett pösigt svart linne inne på H&M. Det var riktigt färgglada och härliga kläder! Är helt kär i klänningen, ska ha den på skolavslutningen.. Idag så lagade jag Lasange, har förövrigt ingen aning om hur det stavas.. Kläderna kommer senare:)
Hunden var också hungrig!

Life is a waste of time. Time is a waste of life. Get wasted all the time and you will have the time of your life

Klockren rubrik. Haha, men vad ska man hitta på idag då? ledig både idag och imorgon..
Haha skön bild. Dessa jävlar är ju och åker segelbåt, MS falken från Amsterdam till götet. Hoppas ni drunknar..

Italia!

Just nu så håller jag på att laga middag. Duktiga tant Sarah är i farten! Jag lagar Penne pasta (sånna dr avlånga med hål i) tomatsås med köttbullar i. Okej, minuspoäng för att jag inte har gjort köttbullarna själv. Men eldorados köttbullar duger finfint för mig! Här har vi ingen finsmakare inte! Idag så har jag haft tyska, och sedan på eftermiddagen engelska. Jag gjorde klart min intervju i engelskan och fick sedan gå. Runt klcokan 14.oo! Riktigt skönt!

Hej!

Nu ska jag faktiskt försöka på att ta en senare buss till skolan, jag börjar ju nu klockan nio. Vi har ju temavecka, tyska hela veckan. Det är superkul. Eller inte. Lärarna har satt in lektioner denna vecka bara för att vi små barn ska ha något att göra. Betygen är i princip redan satta och allt är klart. Så det är lite onödigt. Dessutom så är inte tyska det bästa skolämnet i världen.

Dagens träning.

Sprang 3.5 km på 17 minuter idag, kunde varit bättre. Men jag hade hunden med mig och kan skulle skita och kissa varje sekund. Gjorde 20 armhävningar 30 knäböj när man går och 20 situps. Lite lagom när man har ont i knät.
Idag så gick jag som vanligt i skolan och sen så år jag lunch hemma hos Dan. Vi gjorde en sk epic meal time. Mosad potatis i botten av en ungsfast form på det hade vi ett lager köttbullar, biff och sen ost. På osten hade vi grillkrydda och sen BACON. Tjockis vi är! Men gott som tusan var det! Efter det for jag hem till Elin och vi pratade mellan allt på himmel och jord. Riktigt mysigt. Och framför allt skönt att få prata av sig! Vi kollade på sista minutenresor också men kom på att jag jobbade i helgen..
Sötaste Elin och Erik :)

I am alive!!!

Har tillbringat min tid i Västerås i helgen! Underbart och den bästa helgen på grymt länge! Vi seglade till Björnö där vi grillade och sov. Det var olidligt trångt och så och myggorna var blodtörstiga. Badade ute och ja! Helt underbart! Elin och alla var ubersnälla mot mig! men nu ska jag inte blogga mer, puss.


SpringarN!

Skoja inte, är så stolt över mig själv och bästa Kristin! Vi sprang 1 mil på 1.10 tror jag det var! Sjukt duktiga. Med mitt invalida efterblivna knä så fick vi gå över Liljeholmsbron. Höll på att börja lipa så ont jag hade. Men helvete vad vi var envisa! Jag drog till vårdcentralen efter vi hade sprungit och de konstaterade att det behövde röntgas.. Så det ska jag fixa i nästa vecka. SUUUUUUCK! Aja, men hoppas de hittar felet i mitt högra knä så att jag kan springa normalt igen! Men nu ska jag packa. Kan berätta senare var jag ska i helgen!

Oj vad rädd jag blev!

Såg på overview att jag skrivit ett inlägg som hette någonting med hackern... Tänkte väl att det inte varit jag.. Men det är ju Sandraaaa. Nu ska jag åka till skolan och springa en mil. EN MIL. Kommer vara en pannkaka efteråt. Mitt mål är att springa hela. Hur långsamt det än går!

Nu har hackerN tagit sig in på denna blogg...

Här är jag; hackerN aka Sandra, haha, där blev ni allt paffa när ni läste rubriken va?
Och sen var det bara lilla jag, hihi.

Hursomhelst (haha, sitter det verkligen ihop, knaaaaazigt) jag och Sarah nördade The Sims 3 hela kvällen, tiden bara rann iväg! Och vipps så var klockan 22.00, bara hucksflucks..
Var myysigt att träffa Sarri!!!



Puss och hej på er alla!

Möta Sandra Dee!

Ska gå och möta Sandra Dee nu för lite gossip och annat najs ya hemma hos mig. Tror Att Andreas ska komma och bygga också, men jag och Sandra ska ju spela sims! bloggar när jag kommer hem!

Ont i magen.

Usch, jag har så himla ont i magen. Vet inte vad det beror på. Det kan ju absolut inte vara stress, ingenting i skolan ju. Men i alla fall så sla jag bege mig mot skolan för att ha lite fyyyyys sådär på morgonen! Jobbar idag, 14.00-20.15. Puss på er!

- TIDSINSTÄLLT INLÄGG -

Nu knegar jag nog på jobbet som vanligt. Men det är supersköna människor! Igår så drog jag och Sandra hem till mig och såg på esc! Som resten av Sveriges nördar? Vi köpte med oss glass, kladdkaka, marränger och kolasås! Riktiga kjockisar (vet att det inte stavas så) vi är! Men gott var det! Somnade vid 12 vilket betyder att jag inte såg klart hela.. Men skit samma, Eric kom trea! Grattis!

Tisdag eller onsdag.

Bara så att alla vet så kommer Sandras systemkamera på tisdag eller onsdag. Jag tror jag har hört det 17o tusen miljarder gånger. Men kan förstå att hon är glad! Systemkameran är 10 gånger bättre än vilken kompaktkamera som helst! Men nu måste jag verkligen kila mot bussen!!! hejpå er!
är såhäääääääär sugen på våffla!

Nu ska jag ut och springa!

Nu ska jag gå upp ur sängen och ut och springa. Jag har faktiskt sprungit innan skolan varje dag den här veckan. Förutom i torsdags då jag hade spinning på morgonen! Känner mig sjukt duktig!
Den fina solnedgången jag och Sandra såg när vi var ute med hunden. Btw, bästa Sandra ska köpa en systemkamera! WOHOOOOO! Trevligt! Då kan vi nörda båda två! :D

Spagetti.

Mina ben är spagetti, mina armar är spagetti och hela jag är helt mör. Gick på Spinning igår och sprang snabbt som satan idag. Körde extra mycket egen fys och oj vad jag är trött. Älskar att bara ställa sig i duschen efter en träning! Men nu har jag den stora frågan, ska man ha shorts idag..? Kan ju ta med mig ett par strumpbyxor ifall det blir kallt. Så gör jag!
Söta Sandra igår med Balder. (Kissen)

Helmut!

Hejsan solstrålar! Idag så hade jag 45 minuters spinning. Sprang inte imorse efterom jag skulle spinna. Men imorgon så! Idag så har jag haft Spinning, NKA och Tyska A. Det känns helt värdelöst att gå dit eftersom han inte tänker ge mer än G till någon i gruppen. Men jag har fått VG på allt jag har lämnat in och alla prov. Sjukt. Aja, efter det så for jag till Sandra som hade matte B prov. Hoppas det gick bra! Vi gick därefter till Farsta Centrum och shoppade lite och åt. Vi åt en ENORM schnitzel. Skojar inte. Men självklart så åt jag upp allt, onödigt! Jag handlade en jättefin kofta och skjorta.
Fick en present från Sandra också, en svart NY keps! Den som jag har suktat efter så läääänge!! :D
(ska självklart inte ha dessa kläder tillsammans!!!)
Skjortan är längre bak än fram, och koftan är typ fyrkantig.. Juste, Har hittat en Cykelhjälm jag ska ha när jag cyklar :)

inget spring men spinn.

Bid ifrån Sälen <3
Idag ska jag spinna istället för att springa. Ska vara i Eriksdal vid 07.45, tidigt värre!


You making me hot hot hot.

Hejsan alla mina kycklingar. Hade den softaste (?) dagen i skolan idag! Började dagen med att gå upp vid 06.00 och springa + fysa (armhävningar, situps mm).
Cyklade sedan till Årsta fältet i stället för att åka buss.
Sen i skolan så hade vi ingen lärare så jag och mina underbara vänner gick ut i solen och lekte i lekparken. Klockan 11.0 så kom det en representant från polishögskolan och pratade lite om hur intagningarna var och så.. Efter det så åt vi mat i skolan (äter bara vegetariskt i skolan, och idag var det broccoli. Inte gott).
Sen for jag och Elin hem till mig och vi (jag cyklade och skjutsade Elin) packade min väska inför jobbet. Innan jobbet så han vi med en tur (cirka 3,5 timme) till liljeholmen där jag shoppade en bikiniöverdel och trosor.
Visar bikiniöverdelen imorgon! Sen så la vi (jag och Elin) oss i en park och solade i en timme. Så nu ar jag förhoppningsvis fått färg! Sen for jag till jobbet som var ovanligt kul! Juste! Jag köpte ett par in ear hörlurar och ZUMBA for wii! Nu jäklar blir det dans!
Det var min alldeles underbara dag!
Nu ska jag sova, har fys imorgon (spinning..) Ska bli härligt att cykla! Puss!
Haha jag och Sandra i Sälen.
PS. jag ska fota mina presenter imorgon!!

Staty.

Kände mig som en stor klumpig stenstaty när jag gick ut för att springa. Det kändes verkligen inte att jag kom framåt. Men men det var sjukt skönt! Nu ska jag kirra lite grejer och sen ska jag nog ut med hunden innan jag cyklar ner till Årsta fältet för att ta tvärbanan. Så himla mycket lättare!
På Ikea så fick jag vara kort. Fast jag är ändå längre än Kristin när jag står på knä.

KLAR FRIHET!

äntligen klar med det 5 sidor långa samhällsarbetet jag skulle lämna in! Sa skönt! Nu ska jag ut med jycken i solen! Puss pårej!

Engelska nationella prov.

Nu ska jag ha NP i engelska. Eller alla ettor ska ha det. Imorse så sjöng min klocka godmorgon runt 06.00 och då gick jag ut och sprang i det alldeles underbara vädret! Sprang kanske 3 km (inte så mycket för jag hade bara en halvtimme på mig).
Jag stannade i skogen och gjorde armhävningar, situps, upphopp och knäböj när man går. Ni vet bär man tar ena knät ner som om man öh... svårt att förklara.. Men nu ska jag smörj in mig med en fuktkräm från Clinique som jag fick av mot och Björn i födelsedagspresent.
Tänkte visa vad jag har fått imorgon. Hinner absolut inte idag.
bild 1. Min fina vän Hedda som ska åka till Usa och plugga i ett helt år i augusti.
bild 2. Stockholmär mer än fint på sommaren!

Irreterande.

skrev ett fint inlägg igår och det har fortfarande inte uppdaterats? Det står iofs på blogg.se´s hemsida att det är ett driftfel och att inlägg kan fattas.. Antar att just jag är en av de som drabbas? Aja, idag eller nu, ska jag skriva lite på samhällskunskapen som ska vara inne på måndag. (do not kill me mum). Men jag har koll. Tror jag. Kanske inte.
Jättefin bild som Kristin tog på Fåfängan i lördags!

MIN DAG IDAG!

Idag så har det varit min dag hela dagen! Jag har nämligen fyllt (onödiga) 17 år! 17 år har jag vandrat och förorenat denna jord med mitt glada humör och min dåliga hållning! Tack alla kära vänner & familj som än så länge har gjort mitt liv värt att leva! Haha detta låter som ett självmordsbrev. Inte för att jag läst eller skrivit något sådant men i alla fall. Är glad för det jag har. (och alla mina nya fina presenter och mina skor jag köpt idag!). Nu ska jag sova, min lektion börjar 10.30 imorgon! Ska duscha och måla fingernaglar + tånaglar imorgon. Ska nog ha mina nya skor om det är fint väder!! Ska dock jobba på eftermiddagen!
bild två visar mer hur vi är som personligheter, ni gjorde min kväll tjejer! <3

Överraskning!

Klockan 17.00 ska jag vara inne i slussen, och jag har ingen aning om vad som ska hända. Jag har fått en ledtråd. Klä dig varmt. Antar att vi ska vara ute. Är det någon som har ett par bärbara högtalare att ta med? :) Inte? Nehepp. Inte jag heller.. Nu ska jag försöka välja kläder. Jag tro det blir långklänningen, jeansjacka och en tjocktröja. Och om det blir kallt så drar jag på mig strumpbyxor under klänningen! SMART JAG ÄR!
något sånt, fast med utsläppt lockigt burr!

Ikea, Lapdance och Björnkulla.

Riktigt händelserik kväll må jag säga. Vi (jag, Hedda och Kristin) började eftermiddagen på Ikea. Vi åt mat, sprang runt bland alla varor och fikade. Ett traditionellt IKEA besök helt enkelt. Sen så for vi mot Sherwoodskogen (aka Sörskogen) för vi tänkte, vad tusan vi kan ju inte åka hem än. Vi hamnade i Sörskogen och märkte att vi var tvugna att ta samma buss tillbaka för att inte få vänta i 45 minuter. Usel slutstation by the way. Bara 1 buss.. Vi kom till huddinge där vi satte oss på buss 704 mot Björnkulla. Gulligt tänkte vi. FEL. När vi kom till Huddinge sjukhus så kom det på två 98:or och de började prata med oss, fine tänkte vi. Helt okej, bara snorungar (hhöhöhöhö) Efter de så kom det på en stupfull vuxen man och började skrika åt ungarna. Typ, "sådär kan ni inte hålla på, skärp er för fan". Han nästan slog barnen. (de kände inte varandra) Efter ett tag så ville killarna (de unga) veta ifall vi visste hur man dansade fjortisdans. Men öh, vad är det? Och sen ville de ha lapdance. HAHAH vilka jefla snorungar! Och det stupfulla killen "skyddade" oss, men jag trodde han gjorde det för att impa på oss. Han var riktigt läskig och äcklig. Tillslut så fick jag med mig Kristin och Hedda av bussen i Flempan. Kul. Nä. Men som korven i korvbrödet, när vi gick av bussen så skulle den ena 98:an försöka sno Kristins solglasögon. Asså snorunge!!!! SÅ HIMLA ARG. Hur kan man vara uppfostrad?! Men men, vi var i orten, så vad ska jag säga?

Inget internet

Har inte bloggat för det har varit lite problem med vårat internet. Nu är jag i alla fall klar med naturkunskapen. Känns otroligt skönt! Nu ska jag se på landgång australien tror jag det var den här gången! på SVT1!

hemma

Nu är det house och crunchy!

SNÖ?!?!?!!?

Ja, man vaknar upp och ser att det är grådisigt ute. När man sedan tittar ut genom fönstret på riktigt så ser man att det snöar gigantiska snöflingor! Då blir man inte så taggad på att fixa iordning sig och klä sig fint ...

Sova!

Nu ska jag bannemej sova! Ska jobba imorgon 17-20.15. Går i skolan tills klockan 12.00. Jag tror jag ska stanna kvar i skolan och skriva på energiuppgift innan jag drar till jobbet! Det är en ganska så stor uppgift och den ska vara inne på fredag, men jag är förbered!
Underbaraste Chippen

Sopmuseum.

I tisdags så var vi på ett museum som handlade om sopor. Spännande va? Nepp inte det minsta. Men nog om det. Stannade i skolan tills klockan slog 18.05 och sedan for jag hem och åt. Nu skriver jag ett arbete om just sopor. Ska börja på ett energiarbete som ska vara inne på fredag. Tror jag ska skriva om vattenkraft.
'
mina nya sköööna solbrillor!

palla

Skrev nyss ett roligt inlägg, och när jag ska publicera så har vi inget internet ;) Men just nu är jag hemma en snabbis och ska snart dra till skolan för lite skolarbete. Sedan blir det till jobbet om det är lönt och ja det är min dag!
Någon dag innan påsklovet då jag och Olivia solade hemma hos henne!

GODMORGON!

Gick upp megatidigt för att springa. Insåg sen att jag har ju fys idag så då blir det jobbigt med två pass. Idag ska jag vara kvar i skolan rätt länge och sedan kanske (om jag hinner) dra till jobbet. Juste, jag köpte the sims 3 i fredags, och grafiken är skitdålig rent ut sagt! Trodde den  skulle vara jätte bra, men det är ingenting som funkar alls. Pixlarna är typ 1x1 cm stora, vad kan det bero på?
Juste, ni kan ju alta er när jag kommer körande, vet inte riktigt hur det går.. Haha! Nej jag är bäst på att köra bil! Har inte krockat eller något än.

nä fy

Nu ska jag verkligen sova! Hörs imorgon folks!

Oj nytt folk har hittat hit!

Oj vad trevligt! Lite nytt folk har tittat in i bloggen, undrar vad det beror på. Har ju inte uppdaterat så himla värst bra så att säga. Jag fyller ju år på söndag. Och idag så skickade jag min önskelista till henne.. Hoppas på nr 1 eller nr 12!!!!!!!!!!

Önskelistan!!

1.   Vit Iphone 4

2.   Blekning av mina tänder

3.   Skinnjacka (Jofama by Kenza 3)

4.   Concealer från Clinique (under ögonen)

5.   Harry Potter box (filmerna 1-6) & 7.

6.   Pengar

7.   In ear hörlurar (Urbanears ljuslila)

8.   Häst

9.   Moped…

10. Volvo C30 (röd!)

11. Mini cooper går också bra

12. Eller rosa Audi (cabriolet)


blekfisen jag som steker i smålands djupaste skogar.. (Korsberga)



I've got to work work (låten ni vet..?)

Nämen hejsan! Min valborg spenderades hemma hos gulligaste Olivia i hennes lägenhet vid vattnet i hammarby sjöstad. Underbart fint var det! Vi chillade och lagade mat och  (potatis i ugn, kyckling och fetaost sallad!) och drack coca-cola, det är typ första gången på jättemegalänge jag drack cola!! Efter det så for vi med båten över till hammarby backen och kollade på den fjuttiga eld som fanns kvar. Sen så irrade jag omkring och skulle hitta den där jefla tvärbanan men hamnade rätt tillslut i Luma!  Det var min kväll!
Jag och bäste mor

RSS 2.0