.


Ny kameraväska!

Idag när jag jobbade passade jag på att kika in kameraavdelningen, och vad hittade jag inte där? Jo en kameraväska jag har letat efter så länge! Den kommer från national geografic, från början kostade den 799, vilket är väldigt mycket för en kaneraväska. Men eftersom det är personalpris så blev det väldigt bra pris!


Oh sunny day?

Uppe i Lofsdalen så har vi verkligen haft tur med vädret. Bara en dag med regnblandad snö.. resten soligt och molnfritt. Imorgon är det Dax för blodprov, hujeda mig! Upp vid 06.00.. Och sen skola till 16.15. Inte lika roligt. Tänkte träna efteråt, vet inte om jag ska köra i Högdalen eller eriksdal eller om jag springer hemma. Känns konstigt att vara utan Tobias, efter en vecka tillsammans. Men nu ska jag försöka sova, nya äventyr nästa vecka. Dax för matteprov och historiainlänning..

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/1219752/images/2012/pic_198618815.jpg" class="image">


Skidor!

Är i Lofsdalen och åker skidor. Solen skiner, perfekt väder, -4 grader.


Topshop!

Jag har börjat uppskatta topshop mycket mer på sista tiden, denna fina tisha hittade jag där, det roliga är att inte alla köper kläder där eftersom det är lite dyrare. I alla fall så sitter jag hos Tobias och kollar SAIK - AIK. Det går inte så bra, 4-1. Imorgon åker vi till Lofsdalen. Det ska bli hur roligt som helst! Glad påsk!


Sommartider hej hej! Eller?

Rubriken är inte sann.. Tyvärr det snöar och blåser.. Jag och Tobias har sett Gullivers resor, riktigt mysig film! Vi såg också den nya komediserien högklackat. Den var klockren! Nu blir det snabba cash och glass! Puss


Urtråkigt väder!

Vaknade upp av att jag blödde näsblod. Kul? Nä. Flög upp ur sängen som en kvävd stork.. Stackars Tobias måste blivit chockad när jag krossade honom på väg ur sängen. Och som grädden på moset skedde detta klockan 06.45 första dagen på lovet. Sen dess har bi varit vakna. Och så är det dåligt väder. Ska strax hem och se till katterna och handla mat till helgen. För på söndag så åker jag med Tobias familj till Lofsdalen, hur kan det vara så dyrt med liftkort?!


Firar kristins 18års dag på bagelstreet!

Yeah!


Trött!

Påväg hem nu efter ett matteprov. Supertid att ha prov på va? Det startade 16.30.. Bussen ska komma om 2 minuter, när jag kommer hem tänkte jag småpacka inför Lofsdalen dit jag ska med Tobias i en vecka, söndag från söndag. Det ska bli hur mysigt som helst! Är också hur nöjd som helst med min skinnjacka, har den till och med i minusgrader.


Go'fika!

Slutade skolan tidigt, vilket helt plötsligt resulterade i kladdkakebak och matteplugg. Tobias hjälpte mig med matten, vilket gick bra. Nu väntar vi på mamma och så ska vi åka och handla mat.


Wishlist.

Skinnjackan kan vi ju låtsas som om den inte finns här.
Det här är väl lite av vad jag skulle kunna önska mig. Jag kan också önska mig:
Makeup kurs på Makeup Store. Svårt att hitta en bild till det. Även presentkort på Topshop, kläder ifrån Hollister (även deras bodyspray), Abercombie and Fitch eller American Eagle.
Även en resa till Frankrike eller London skulle jag vilja göra.
Så i stora drag är jag sugen på
-resor
-kläder ifrån Abercombie and fitch, American Eagle eller Hollister
-Presentkort på Topshop
-Onepiece
-Tandblekning
-Iphonedocka
-Skira Silvriga Smycken
-Iphoneskal (www.society6.com)
-Väska ifrån Svenkst Tenn
-VW Beetle
-Betald Tatuering
-Harry Potter box 1-7
-Pengar

RSS 2.0