Pinkie

Nu ska jag, kameran och mina nya hörlurar ut på upptäcksfärd.


MOOOOOT COOOOOOOOOOOP!!!!!!

Nu ska jag snart bege mig till bussen för att sen vallfärda till Coop. Vi, dvs jag och Sandra, ska handla lite grejer så vi kan ha hemmaspa, ska handla en falukörv med.. Bilder kommer i nästa inlägg. :P
hehe okej ni får se denna favorit..

Aa dagens meny.


Workout.

Nu har jag ätit och kommit hem från träningen. Det blev en liten spontantränig.. Eftersom mitt träningskort inte fungerar med att boka på internet så ringde jag gymmet en 45 minuter innan träningen och hoppades att det fanns och det gjorde det. Så stressade iväg, men han gott och väl! Nu ska jag se på fuskbyggarna..

800!

Detta blir mitt 800 inlägg. Stoltchey_94! Idag har jag gått i skolan till klockan 12, sen så gick jag, Hedda och Kristin till Carlings för att Kristin skulle köpa en mössa. Det slutade med att jag, Hedda och Kristin kom ut med varsin påse. Så gick det med den mössan. Men vad säger man, det var löning och 70% rea. Bara att köra! Efter den lilla minishoppingen så gick vi på bio. Vi (Hedda och Kristin) bestämde sig för att vi skulle se Himlen är oskyldigt blå. Jag må säga att det bara var vi tre på hela bion som var under 60 bast. Jag har aldrig sett så många gamla människor samlade på ett ställe. Filmen var otroligt bra, trots att jag ville se Petson och Findus så van inte det beslutet (lite ledsen i ögat vart jag faktiskt..). Efter bion så rusade jag till tuben för att åka till mammas jobb. Därefter skulle vi åka och övningsköra. Vi begav oss till Ågesta och körde på en riktig väg (läs grusväg där det körde en miljard bilar och bussar). Stolt borde jag vara. Växlade upp till tvåan höhö och körde i 35 km/h!!!!!! FARTDÅREN HÄR ALLTSÅ. Glömde ju lägga i en växel i en backe så vi (jag) backade in i en snövall. Men det är okej, bilen mår bra! Så det har varit en sjukt nice dag!

.

Nu ska jag pallra mig mot jobbet. Jobbar ända till klockan 20.15 ikväll. Är redan trött. Men nu måste jag dra. CIAO.

Cross

Detta äronhänge tyckte jag var extremt coolt. Jag har inte gått och blivit religös men detta var väldigt fint! Det kommer från http://www.juveliasmycken.se/ och kostar 79 kronor.

This spring

Din stil i en mening: Casual with a twist.... Typ :)
Stilförebild: Rachel Zoe
Vad inspireras du av i vår: Allt som är färgglatt!
Vad tror du på inför våren: Starka färger, Långklänningar (inte för att jag kommer att bära det) och shorts i alla dess former.
Det bästa basplagget i vår: Jag tror ett par slitna ljusa jeansshorts eller för mig, pösiga linnen.
Färger i vår: Turkost, vitt och blått. Tror dock att alla jordnära färger kommer att vara en hit i sommar.
En ideal outfit i vår: Vitt pösigt linne, ljusa shorts och hallonröda converse och du är hemma! 
Skor eller väska: Väska.
Do’s and don’ts: Tummen upp: Ljusa sommarklänningar
Tummen ner: Mocca shorts..
Ditt senaste köp:
öh... Sesamkakor på willys? Nejdå men en halsduk! 
Tre saker på vårens önskelista: Hallonröda converse, kameraväskan från nationalgeografic och en saftig väska från Mullberry..

Min dag började perfekt!

Jag fick sova ända tills halv 10, Sen gick jag och duschade. Fast höjdpunkten var j att min lön har kommit ! So i am rich again! Nu ska jag dra mig mot jobbet.. Men idag är en bra dag!

06.25.

Det är den nya tiden jag från och med nu alltid ska gå upp! Så himla skön att duscha och sen vara klar med det typ kvart i sju. Då kan man stå och fixa sig hur länge som helst!
hehe coooolt va? Bästaste fotografen Sandra (www.sandramelissa.blogg.se) (som hon inte skriver sååå mycket i...) (heheheh såg att jag skrev helt fel bloggadress..)

Cookiebean

HEHE catched. Heter det så...? :P Inte så bra på engelska. Idag så hade vi matteprov, jag hoppas jag får minst G i alla fall. Skulle vara sjukt nice! Annars idag så har jag varit hos läkaren och ska äta medicin i tre månader. Planerade att gymma idag men det blev icke så. Utan jag och mamma åkte ut och övningsskörde för första gången. Höll på att krocka med en snövall när jag växlade upp på tvåan.. Haha vilken syn! Men mässans parkering var upptagen för det var en mässa på gång. Imorgon så ska jag gymma dirr efter skolan!

Ganska så normalt.

Vi gillar Dennis korv och Johnnys senap också..

Sleep.

Nu ska jag snart sova. Kan nog inte det, för vi har matteprov imorgon. Och jag är inte taggad. Kommer nog att få göra om det.
Orkidé vi fick av Mormor och Morfar.

Pretty in P!NK

När ni ser detta är jag och köttar på träningen. Dvs tidsinställt inlägg.

Today


Morgondagens hetta.

Imorgon så är det dagen D. Nejdå men vi har matteprov. Känns inte alls så najs. Efter skolan så ska jag till läkaren. Klockan halv sju ska jag dra till träningen. Idag alltså. Och imorgon efter läkaren tänkte jag dra till gymmet. Nu ska jag fortsätta plugga mattisch.
Risigt.. I söndags då jag ch Kristin spelade WIIIIIIII!

Oh my goood

Idag så pyser Mormor och Morfar till Thailand i tre veckor. Snacka om lite vardagslyx sådär va? Men men.. Jag ska följa med de nästa gång bestämde jag. Vi får se hur de blir med dom planerna. Nu har jag (äntligen) hittat någor vettigt att ha på mig. Tar ju sin lilla tid det där. Men nu måste jag äta och borsta tänderna! Ciao
Sååååååå jefla sweet!

Watch.

Nu har jag kommit hem från Kista. Jag hittade en jättefin klocka som fick följa med hem. En rosa Knokk liknande! Überfin! Nu ska jag inte vara inne på datorn mer.. Visar klockan imorgon!

MOT KISTA!

Nu drar jag till Kista med Simon, Mamma, Björn, Mormor och Morfar!

Changed plans.

Idag så hade jag samhällslektion. Vi såg på en film som kritiserade eller vad ska man kalla det.. Alltså de såg med kritiska ögon på tv kanalen FOX channel som finns i USA. Fox channel är en republikansk tv kanal som riktar in sina nyheter så den republikanska synen ska vara bra. Så att man ska tro att republikaner är det ända bra. Att demokrater inte alls är kloka i huvudet. Till exempel om det var en diskussion mellan republikaner (Bush's sida) och Demokrater (Obamas sida). Då bjöd Fox in två demokrater som var osäkra och svaga, sen så bjöd de in fyra stycken republikaner som var i en lobby grupp. Alltså en grupp som är speciellt specialiserade på ett visst ämne. I det här fallet republikaner. De fyra republikanerna gjorde så att de två demokraterna inte vågade yttra sig ett ord, och de fick inte en syl i vädret. Fox logga är ungefär "we are honest and just report news". Med det menar de att de bara rapporterar saker som är sanna, de menar också att de aldrig skulle blanda in sina egna åsikter i nyheterna. Men saken är den att Fox reportrar suddar ut gränsen mellan nyheter och deras egna åsikter. Till exempel så säger de ofta "some people say" och efter det så drar ed sina egna åsikter. De använder den frasen när de vill göra till exempel demokraterna till åtlöje. Och på Fox får inte reportrarna säga vad de vill. De får varje morgon en uppgift som de ska göra ett reportage om. Jag tycker det är helt sjukt! Eftersom Fox är en så stor kanal så är det en stor informationskälla för allmänheten som de tror på. Det var en kille som förlorade sin pappa vid 9/11. Då gick han ut med att han hatade krisgen och han stod inte bakom de amerikanska trupperna som var i Afghanistan. Då bjöd Fox in honom och de skulle ha en diskussion eftersom Fox är republikansk och tror på Bush. Eftersom de tror på Bush så tror de på krig. Den här mannen ville inte ha mer krig då det bara förstör världen och allas liv. När intervjun var klar och den sändes så hade Fox klippt ihop intervjun så att det lät som att den här mannen som inte ville ha krig sa att han ansåg att det var Bush och mannens pappas (som dog i 9/11) fel att 9/11 hände (eftersom republikanerna tror på Bush som tror på krig, och mannens pappa var republikan) Fox tog då initiativet att klippa isär mannens ord och vända det emot honom.
Vet faktiskt inte varför jag sitter här och skriver om detta. Känns som en viktig del lixom. Tror inte att ni läste hela, men om ni gjorde det så tack! 

Besök!

www.sandramelissa.blogg.se

At noon.

Idag går jag i skolan tills klockan 12. Då ska jag fika med några från skolan och sen ska jag hem och bädda ett gästrum som vi har fått lånat. För idag så kommer Mormor och Morfar upp till Stockholm! Imorgon så ska de flyga till Thailand.. Vet ni något fint man kan fråga ifall de kan köpa där? Ge gärna tips i så fall!
Andra gången i hela mitt liv som jag äter Ben&Jerrys. Kan inte förstå att dessa inte kommit in i mitt liv tidigare.. Juste! Igår så utfärdade mamma ett sockerförbud på vardagarna här hemma. Fattar ni, inte ens en liten kaka.

Måste.. Sova.. NU.

NU NU NU NU ska jag sova. Har sagt det i en timme nu..
Juste dessa byxor är grymt snygga. Tänk i sommar med ett vitt tajt ribbat linne.... ÅH ge mig sommar!

STENHÅRT

Nu gäller det. Stenhård träning. Så långt ögat når.
Måndag - Bodycombat
Tisdag- Vila
Onsdag- Bodycombat
Torsdag- Gym
Fredag- Fredagsmys (gym antingen på fredag eller lördag)
Lördag- Lördagsmys
Söndag- Core
Bye bye fett nu kommer magrutorna fram!

bäsch.


Some shopping!

I fredags så skulle jag in och chakka ett par jeans på carling och Elin från klassen följde med. Men icke sa nicke de fanns inte. Då gick vi vidare till BikBok för jag skulle köpa det perfekta linnet men icke sa nicke det fanns inte. Men när vi kom till BikBok så var det rea (som förövrigt förstör alla butiker just nu!) och jag hittade en jättefin mössa. Men det var tag tre betala för en.. Då fick jag plocka på mig två andra saker. Det vart en likadan mössa fast blå och en halsduk!
Halsduken är en såkallad tubhalsduk med olika mönster i svart och vitt och jag såg att den ena mössan ser väldigt svart ut, men var lugna den är blå! Nu ska jag snart dra till träningen (bodycombat) känns skönt att ha kommit igång igen!

FYS!

WOHOOOOOO nu ska jag äntligen ha fys. (detta är helt och hållet på skämt (alltså att jag är glad för det)). Nu ska jag dra mot skolan och sen.. SWICH är jag hemma och pluggar matte. Min dag är inte fin, inte fin alls. Fats den är ju lite ljsare när jag får träffa alla söeta i skolan!

Ångest.

Ja, då var det söndags kväll då. Lite ångest har man väl alltid men det får man leva med.. Nu ska jag sicka in min hälsopedagogiksuppgift och sen ska jag sova..

C0000LA!



Mobbning på HÖG nivå.. hehe.

Hatar rubriker.

Sitter i köket hemma hos Sandra. och lyssnar på Zac när han berättar roliga historier. Idag har jag faktiskt badat, hör och häpna men det är sant! Vi har ätit Raqulette (Sandras stavning, för jag hade ingen aning om vad det var..) Sedan så gick jag och Sandra ut för att fota och åka på Sandras mammas spark. Sen så spelade vi spel och hade allmänt trevligt! NU ska jag verkligen inte sitta och blogga. Måste bara skriva att Sandra skrev till 118100 och frågade vem är Alexandra Klerck? Hon fick till svar att hon var en rolig och smart tjej som gärna är med kompisar på helgerna och umgås med sin pojkvän.. Detta gjorde då hennes kväll. Sandra glad alla glada!






YES!

Vi hade ju ett hälsopedagogiksprov innan lovet precis, och igår fick jag se mina betyg. Jag fiv VG,G,G,MVG,VG,MVG! Fatta hur glad jag är? Känner mig jätte nöjd. Jag fick MVG på uppladdning och... vad var det nu då? :P
Juste jag kom på en annan grej, jag har inte ätit en vanlig hamburgare på Mcdonalds på jätte länge! Alltså med kött. Jag äter alltid kycklinghamburgarna..

Rubrikdödare.

Kom hem vid 9.15 från skolan då jag skulle ha fys, men den var inställd. Så vi gick en promenad och sen så åkte jag hem. Nu har jag duschat och ätit havregrynsgröt. Tänkte skriva klart min hälsopedagogiksuppgift nu, så jag kan åka till stan med min bror och handla lite kläder som han behöver. Klockan 13.00 har jag tycka i tre timmar. Inte den ljusaste stunden på dagen, men den kursen ska inte vara så svår att klara av ;)
Har halsbandet som jag fick av mamma i julklapp!

sötast i världen!

Hur söt är inte denna bild? Det är på min sötaste kisse Lodur.. Han brukar ha tungan ute när han sover eller är allmänt nöjd!

My outfit..

Ja, såhär vandrade jag runt i skolan idag då.

Nästa lön!

I nästa lön ska jag investera i en sjukt fin och sjukt funktionell väska. Nämligen en ny kamera/dator väska. Den kommer från National Geografic och går att köpa på www.scandinavianphoto.se! Den rymmer kamera med monterat objektiv + extra objektiv + laptop. Kan det bli bättre? Ska se om de kan beställa in en på jobbet, eller så får jag göra det själv med lite hjälp av mamma! Tror jag ska köpa den stora, såg att det är så det ingår laptopfack. Men frågan är behövs det....?
Snygg, Snygg, Snygg!

Spring?

Idag så har jag samhällskunskap i tre timmar, sen klockan tolv när den slutar så ska jag och Elin gå och låna en engelsk bok som vi ska läsa på våra engelska lektioner. Jag måste köpa en fuktkräm till mitt ansikte också.. Så här i vintertider så strejkar fejjan och vill ha lite extra fukt. Men nu ska jag gå och borsta tänderna.
Kan det inte bli vår snart, så att snön försvinner och man kan vara ute och fota utan att fingrarna blir till is?

sova, jobba, skola, plugga och sova lite till.

Exakt som rubriken ser mitt liv ut just nu. Nu har jag 2 stycken uppgifter som ska vara klara och inlämnade på fronter på fredag. En bok som ska vara utläst på onsdag och en engelskabok som ska vara halvt läst tills på fredag. SOM TUR ÄR så är jag ledig i helgen. Då ska jag chilla gaaaaaal1111! skämt åsido. Jag ska plugga mattematik. Spännande right?! Det är nämligen matteprov om 1 vecka. Ska hinna med och träna en del också. Men det klämmer jag lätt in i mitt späckade schema. Juste, jag ska till tandläkaren med..

Skola!

Nu ska jag börja dra på mig mina fyskläder. Jag har mina nya byxor och linne, så det här blir en bra dag :)

I've got to work, work.

Nu ska jag börja klä på mig för ett pass på jobbet (hade egentligen behövt ett på gymmet). Så det blir lite dålig uppdatering idag då.
Haha, jag är sjuk. Jag vet!

Early morning!

Nämen hej! Jag vaknade för ca 15 minuter sedan, för att jag ska dra till tha wörk. Inte något som jag är så himla taggad på, men vad ska man ta sig till? Pengarna rullar ju säkert in till kassan den 25:e varje månad. Så jag ska faktiskt inte klaga. Jag har iofs shoppat hur mycket som helst känns det som, fast vad ska man göra, är det mellandagsrea så är det.

Lockigt som tusan.

Har lockat håret i ca 1 timma, med lite paus uv att hjälpa Björn skaffa Facebook!

Pulka!

I går (eller klcokan halv tolv igår inatt..) bestämmde sig jag och Sandra för att åka pulka. Haha. Vi tänkte åka i dödens backa, dvs Sandras backe upp till hennes hus, fast plogbilarna hade kommit och plogat bort all snö, så vi fick kila till en annan backe.. Kan säga att jag fick asont i knät. Så idag har jag haft mitt stöd till knät hela dagen. Inte så najs.
'
Haha, Sandra vi är föööör schöööööna!

Ännu en lyckad dag!

Igår så satt jag, Kristin och Olivia och planerade min och kristins fyslektion vi ska hålla på måndag. Så nu är den helt klar! Efter det så stack jag till Sandra och åt Tacos och sov där. Idag så skulle vi bada, fast det kom ett hinder i vägen så vi åkte och hämtade mitt gymkort på gymmet som jag had e glömt.. Sen så åkte vi till Farsta och shoppade. Jag fick med mig min älskade färgglada kofta från BikBok! Och när man köpte ett plagg där så fick man välja tre stycken linnen för 49 kronor. Suveränt tänkte både Sandra och jag, så vi frågade om man fick ta 6 stycken linnen, och det fick man. Så nöjda vi var när vi gick där ifrån!
Den fina tjocktröjan kommer från Bikbok, på bild 1.
Linenna också.. Sandra köpte också tre stycken, fast lite andra färger.
Sen så är Sportbehån från Intersports rea, ett riktigt kap!

Sleep Tight.

Ja, detta får helt enkelt avsluta min bloggkväll! Nu ska jag sova! godnatt dårar.

Hello!

I just came to say hello! It does not really mean that i am in to you hello. I just came to say hello. Hello.
ÅH! Denna låt kommer att bli världens bästa låt! Den är så jedrans bra! Sinnessjuuuukt!
Hello - Martin Solveig.

You.

Vi, två för all framtid. När vi blir tanter ska vi sitta och klaga på dagens ungdommar. Vi ska skratta ihop, vi ska gråta ihop. Vi, två för all framtid. Vi ska alltid ha varandra vid varandras sidor. Genom mörker och genom ljus. Alla år med dig, alla år som kommer att passera våra liv, tillsammans. Tillsammans ska vi leva.

Some shopping.

(notera att jag icke spänner mig..)
Jag var ju och shoppade i stan med Sandra här om dagen, fick med mig mycket fint. Bland annat kjolen som ni ser på andra bilden (mitt ansikte ville icke vara med på bild..) Och det svarta linnet, det gröna linnet och de tajta träningsbyxorna. Helnöjd, inte för att så mycket var på REA, bara kjolen, men vart en lyckad dag (5 TIMMAR?!??!!?) på stan i alla fall! Jag lovar er att bättre bilder kommer, lite ljusare bilder.

Me and Sandra

Ska ta och städa mitt rum nu.. Och sen ska jag plugga lite matte.

Gymmet nästa.

Godmorgon! Nu har mamma väckt mig, senare, när mamma kommer hem med hunden så ska vi dra till gymmmet. Blir bra, för  då kan jag fixa kortet så jag kan träna lite pass också. Nu ska jag käka frulle, sen klä på mig..
Nyår.. ;)

Listor.

Namn - Sarah Elin Anna Dahlström 
Ögonfärg - Blå
Hårfärg - Blond, aldrig färgat.
Högerhänt/vänster - Högerhänt som alla andra.
Stjärntecken - Oxe
Skostorlek - 39
Är dina föräldrar skilda - Ja
Sport - Gym? Ridning och hockey.
Helgdag- Min födelsedag. Ofc. 
Årstid - Sommar. Varmt ska det vara annars får det vara.

HAR DU NÅGONSIN
Varit kär - njä.
Blivit dissad - njaaa
Skolkat - Aldrig.
Sovit utomhus - Ja fifan, tältade i somras med Sandra.
Använt droger - Nej aldrig!
Retats - Haha vad betyder det? 

THIS OR THAT
Pepsi/cola - Dricker inte svart dricka.
Jordgubbar/blåbär - Jordgubbar dude!
Kött/veg - KÖTTTTTTTTT!!!!!!!
Tv/film - TV, House!
Gitarr/trummor - Trummor, jag är grymmast på det!
Adidas/Nike - Nike kör vi på.
Kinesiskt/mexikanskt - Kina, Kina, Kina. Speciellt friterad kyckling... :D
Mtv/vh1 - MTV!

SENASTE DU
Skrattade - Åt Sandra att hon såg Kevin Kebab på busshållplatsen. 
Grät - I typ förrgår, såg Gladiator :'(
Filmen du såg senast - Sällskapsresan, SOS. 
Tuggade tuggummi - Igår, sandra gav mig ett.
Drog ett skämt - Hela mitt liv är ett skämt, hahah där drog jag ett! 
Sjöng en sång - Sandra och jag sjöng för fulla muggar för ett tag sen..

HAR DU UNDER DEN SENASTE MÅNADEN
Ätit müsli - Nää.
Rökt - Aldrig.
Tagit droger - Aldrig.
Kysst någon - -----------
Sovit tillsammans med någon av det motsatta könet - ------
Bakat - Hehehe kärleksmums for the win!
HAHAH

Nyårslöften?

I år har jag inte sagt mina nyårslöften till någon. Nästan. I år SKA jag:
- Ta hål i naveln.
- Träna minst 2 ggr i veckan.
- Icke äta godis (Sandra i know you are with meeee).
Haha, ska faktiskt följa dessa. Förra året klarade jag godisförbudet i tre månader :D
Jag och mor :)

RSS 2.0