Trött hund.

Tjaa, Idag har Jag och Björn åkt och handlat grisfoder på lantmännen (alltså till vildsvinen..) Annars har det inte hänt mycket. Vi stannade på Björn jobb och lämnade av lite foder som vi ska ha till grisarna på vårat landställe. Så här hittade jag Chippen igår, haha, efter att jag varit ute med honom. Snacka om trött, Lilla gubben. Nu så ska jag hjälpa till med maten, så att vi inte blir förgiftade.


orange sky

 

 

 


godmorgon!

Eller godlunch.. Idag så har vi (jag, mamma och Simon) möblerat om Simons rum.. Tog en himla tid eftersom det var en del att städa....( but i don't blame him). Juste jag har ju glömt och visa vad jag har handlat de senaste dagarna, Bland annat på Outleten..

 

pic 1,2: Jeans från Tiger

3: Ny träningsväska

4: "Smyckes ask"


the gates to heaven are open..

Inte skrivit på länge. Beror på att idag var jag på sjukhuset med M, och så har jag varit på Vingåkers Outlet.. Vilket var en liten besvikelse. Men jag hittade jätte fina Tiger of Sweden jeans, så det var ju tummen Upp! Har ni varit där?? Men när vi åkte hem från Vingåker så fastnade vi i köer, för för mycket regn. Lycka? Nepp inte riktigt. Men vi skulle i alla fall hämta hunden på Media Markt i Heron City, hos Björn men när vi kom dit så var det översvämmning, Så han fick stänga hela butiken och ja, end of story? Nä men det regnade så in i bomben. Antar att ni märkt det med??

Men idag såg man ut så här:

 


Cam-shots

Hehe förlåt för bildernas dåliga kvalitet, men så blir det när man använder camen ;)..

what to do?

inget att göra.. Tänker åka in ensam (lär ensam med gråten i halsen) skämt åsido, till stan imorgon. Det var en sak som är klar. Nu då? Sova? Nepp för pigg. Inte sova? för trött. Fattar ni mitt problem? haha nej nu ska jag sluta och göra ngt nödvändigt :)


Grönan

Nu har jag och Simon varit på gröna lund hela dagen :) det var riktigt varm, men fint väder idag! Vilket resulterade i folkbomb, hur mycket människor som helst!! Det blev 45 minuters kö på ALLA åkturer, vilket inte var så himla roligt.. Imorgon tänkte jag åka in till stan och se vad jag hittar. Åker nog till Götgatan, som enligt mig har det bästa H&M! Bjussar på lite ego bilder

 


Run Forest.

Idag så har jag vaktat Jyttepyttan och så har jag och mamma och Kristina sprungit med hundarna i Älvsjö skogen :)

Nice price va? Och när vi kom hem så duschade jag (enligt mamma har jag nog ett nytt världsrekord i att duscha länge??) Men vad ska jag göra? Jag har ju inte duschat hemma på typ 5 veckor? Men iaf så är Badrummet näästeam färdigt, vi renoverar ju det.. Fattas bara en duschvägg och badrumsskåp :D sen är det klart! Skönt att slippa gå ner i källaren och duscha!

 

Men imorgon så ska jag och Simon gå på gröna lund, så är det tänkt i alla fall. Är det någon som vill joina så är det bara att smsa ;) Men nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon! POK.

 

Sjysst bränna har man iaf....


If i were short..

Om jag skulle vara kort så skulle jag stapla runt i klackar dagarna i ända. Måste säga att det inte finns något finare är klackar? Benen blir slanka och fina :) Eftersom jag är väldigt lång, ca 1.80 betyder det att när jag tar på mig high heels så blir jag en jätte haha:)

 


bad weather

Tjänare!

Nu ligger jag i sängen och är allmänt trött efter promenaden med Chippen, Jytte och Eva :)  Vi gick ner på fältet och så fick hundarna busa med sina bollar.. Vilket resulterar i en helt slut hund som ligger i min säng och tar upp all plats.

Jag är ritkigt sur på vädret! För när ja kom till Stockholm så är det dåligt väder? Jaja, man får väl acceptera det :) När börjar ni i skolan egentligen? Vilket datum? Jag börjar den 23 augusti :D Hehe långt sommarlov :)

 

 


fly away butterfly

En väldigt sammarbetsvillig flygsak från Öland, blev chokad när den ej flög iväg.. (okej det var tusentals olika flygsaker på alla bilder haha..)


#!?*+%&¤!!!!!!

Min Ipod är söndeeeeeer :'( Den har stannat, lixom det händer inget när man klickar, fast den är på?! Och när jag sätter in den i datan så plingar det till, men Itunes hittar den inte.. :''''(

R.I.P


Shop til you drop

När jag var i Malta så kunde man ju inte motstå att shoppa lite?

 

Linne och shorts köpta i Malta

tröja köpt på Malta på min favorit affär Pull and bear.

ett linne med en väldigt fin rygg, också köpt på Pull and bear. :)

allt som allt, fast jag vet inte var en tröja från Mango har tagit vägen? synd, kanske glömde den i Småland?

 


GOODMORGON!

Nu är jag i farten igen. Tur det! Idag är det en vanlig svensk sommardag, vilket betyder mulet+regn.. 

Idag har jag inte planerar något, som alla de andra dagarna? Men det är ju i alla fall sommarlov. Fast jag är riktigt spänd till att börja skolan! Vill verkligen göra det nu! Men det var skönt att få se min lilla hund igen! Riktigt skönt!

 

 


Vilken ska jag välja?

Vilken header ska jag välja? Tills jag hinner göra en ny..


pics






Tillfälligt

Headern är tillfällig, har inte kunnat göra en annan eftersom jag använder mormor och morfars dator ;) men när jag kommer hem ska det bli ändring ska ni se!

New from H&M

det enda fina jag kunde hitta bland H&Ms nyheter var den här lilla godbiten.. Det märks att affärerna får in mindre och mindre "färgkläder" de börjar redan nu att ta in höstkollektionerna, Vilket jag HATAAAR :'(



Sundown

Börjar väl detta inlägg med en bild på mig, Ego hehe. Men jag har lite brist på bilder.

Iallafall bilder som inte är på solnedgångar..

 

 


Door to Heaven


stråhatt.





Tjäna. Me is here, in da blog. Vill bara tilläga att jag (läs på norska) elsker norske stråhatter.. Skämt Åsido. Just nu är vi på Öland igen, vi åkte ju hem i söndags för mormor skulle jobba. Men nu har vi återvänt till ölandet. Det började precis regna, tur som vi har det.. :) Fast vi hann faktiskt bada precis när vi kom, och det var inte lika varmt som det var innan, i havet! Men vi tog tummen ur och badade en stund! 
Men ikväll ska vi äta Gyros tallrik på Campingens restaurang. Det är gött vill jag lova!
Nu ska jag icke vara inne på datan längre. Lite social måste man ju vara  juee. Juste, Sandra come home! Miss you i miss you i really wanna kiss ya (okej ta bort det sista, jag bara rycktes med i stunden Hahhaha det är en låttext ;))

New York - Paloma Faith

 


Oska, Åska?

Hela morgonen har det åskat så in i bomben! Det har ÖSregnat och åskat så att man tror att jorden skulle gå under.. Men vi överlevde och jag måste säga att jag tycker att det är riktigt mysigt att vara i husvagnen när det åskar och regnar! Jag fångade en rejäl blixt på film i mobilen. Haha det åskade så mycket att Mormor höll på att tappa kaffekoppen haha ;) Just nu så sitter vi (jag och Morfar) i husvagnen och mormor duschar. Borde kanske göra det med, med tanke på att jag badade igår.. Men det gör jag ju varje dag så det är ingen big deal.

Bilderna är från i förrgår. Igår så var vi med Ulla och Caroline, Och jag fotade solnedgången som var  den finaste på länge! Stor orange sol med röd-rosa himmel!


Long time no see..

Jahapp. Har inte bloggat på ett bra tag.. Det beror på att jag inte har velat. eftersom jag också har sommarlov lixom. Så då tänker jag icke sitta inne med datan om ni förstår? Jaja, bilder från Malta får jag lägga upp när jag har kommit hem från Mormor och Morfar. Jag är nämligen på ÖLAND :D Igår så var vi i Kalmar och shoppade, Jag fick med mig ett gäng finfina godbitar må jag säga!

Detta kom jag hem med + ett vitt långt linne :) Kjolen var alldeles ny i butik så jag knep den första och enda som hade kommit, Vilket jag är enormt glad över!

Nu ska jag inte ligga vid datan mer, dags för ett dopp i det blå!


RSS 2.0