Today i'm wearing this

Min nya kofta och en långklänning!
Nu ska jag åka till skhlm och jobebt för att säga hejdå till Sandra som slutar på jobbet.

Mot mamma!

Nu ska jag försöka ta mig till mor. Får se hur det går att släpa den übertunga väskan hela vägen till trollbäckens centrum.. Jag tror jag överlever. Självklart packar man ner en massa onödigt skit som inte alls behövdes..




Kortet är taget av pappa/Annika med deras Canon Eos 500D

Vill ha!



Dessa skor från Nilson Shoes vill jag så hemskt gärna ha! Jag tycker de är helt udnerbara!


Mot far!

Nu ska jag packa min väska och åka mot pappa. Pappa bor i Trollbäcken, Tyresö. Vi bor ganska så nära vattnet där så det tar högst tre minuter att gå till sjön. Men nu måste jag packa. Tjing på er.
Sandra-Deeee

skillnad?

Jag var och gjorde ett nytt pass för någon vecka sen, tycker ni det är stor skillnad sen sist..?

världens minsta korv

Nu har jag kommit hem från Nacka Forum med mamma och Simon. Mamma och Simon skulle handla lite sista minuten grejer inför Turkiet (min bror Simon ska dit på Söndag, men åker till Malmö imorgon). Så när vi var där så hittade jag en jättefin kofta inne på H&M som jag har spanat på rätt länge. Jag märker verkligen hur affärerna börjar sikta in sig på höstmodet igen, kul men jag vill inte att det ska vara så snart.. Nu har jag rensat min klädhängare + byrå med kläder. Skönt!

Smyckesträd och smyckesask.

I mitt rum så har jag ett litet smyckesträd och en smyckesask där jag lägger mina halsband. Det ser inte alltid så välstädat ut som det gör på bilderna tyvär..

Visste du?

Att jag har ett fast jobb?
Att min bästa investering är en Macbook pro?
Att jag har en bästa vän som jag älskar sjukt mycket?
Att min största fobi är sjögräs?
Att jag har ett stort problem med att ha mitt rum rent?
Att jag har ganska bra kondition?
Att jag inte gillar cola?
Att jag, den 14-22 augusti ska utomlands med min bästa vän?

bästavän <3


Sandra, den dränkta fiskmåsen..

Nu börjar det gå illa..
Oj ojoj nu flyger vi
NOOOOOOOOOOOOOOOO vi ramlar.
Haha bilderna är ifrån igår då jag och sandra åkte ring, fy vad vi flög när vi ramlade första gången haha! Sandra kallas nu den dränkta fiskmåsen eftersom det såg ut som hon försökte flyga hehe :)

Vet ni vad detta är..?

En kylväska!! Visst är den fin? Den köpte vi på Berras jakt/fiskehandel. Många manliga män som springer runt med denna i skogen..?
okej då, det är lite apelsinjuice i botten :)

Shopping, jobbet och båt.

Idag så har jag och Björn varit lediga! Himla skönt! Jag vaknade halv 11 och steg upp som vanligt och steg frukost. Efter det så duschade jag och  så planerade jag och Björn våran dag. Först åkte vi till jobbet och fixade min ledighet inför Grekland, sen åkte vi till Berras. Det är en fiske/jakt affär där Björn köpte fiskelina och jiggar. Sen åkte vi till Sickla köpcentrum där det blev lite shopping och Mcdonalds. Sen for vi och hämtade Sandra och åkte hem till oss där jag och Sandra gick ute med hunden. Sen åkte vi ut till båten. Vi åkte ut och bara åkte, jättesnabbt gick det. Sen åkte vi in till vår  båtplats igen och hämtade upp mor. Så åkte vi ut igen och jag och Sandra åkte ring efter båten, det gick som tusan!
Jacka, Henri Lloyd - innan 1995:- nu 1300:-
Stickad kofta, Boomerang - innan 1300:- nu 600:-

Ska bada med A1!

Nu ska jag snart iväg och träffa min sköna stridspartner, A1. Alltså Kristin. Jag har inte träffat henne på en liten evighet känns det som! Hon är just nu och klipper sig och jag ska möta upp henne på Karlaplan. Var finns det ett bra ställe att bada vid? Jag vet bara Flaten eller Hellas..
A1 är dne coola b-ruden till vänster med blå jacka :)

jewelery

1. Armband från Accessorize
2. Armband från Kappahl
3. Armband från Accessorize

julklappar..?

Om ni fortfarande inte har kommit på avd ni vill ge mig i julklapp, eller om ni bara vill vara allmänt urtjusiga och ge mig en present så kan ni kolla in på www.ae.com. De hade kläder i precis min smak! Priserna var riktigt bra också! :)
Saknar dig Tjockis! <3

HEMMA!

Nu så har jag varit hemma ett tag. Det tog sin lilla tid att ta sig från ena viken till den andra.. Mest eftersom det var 5 och 8 knopsområden vi åkte igenom hela tiden (jag är proffs på att läsa sjökort, btw). När jag och Björn kom fram med båten till den nya marinan så åkte vi förbi gamla ägaren och lämnade av nycklar och köpte väggfärg. Så när vi sen kom hem så har jag målat och rollat tak för hela penningen och skitat ner hela golvet. Så nu är det fullt av vita fotspår. C000lt!
Hittade en bra bild på min nya frissaaaa..

Mot baoten!

Nu har jag och Björn varit land och rike runt (läs Ica Maxi, Biltema och Bauhaus) och letat efter grejer åt grisåteln och båtplatsen.. Idag ska vi byta båtplats nämligen så det behövdes lite nytt fix för den nya. Den ligger i Huddinge tror jag, tycker det är lite för långt bort. Men eentligen så hade vi en plats vid Slagsta Marina men jag vet inte vad det blev av med den platsen. Nu kommer Björn och skriker åt mig, måste stänga av.
Cykla inte när det regnar..

Harry P fortsätter!

Läser fortfarande harry p's förtrollande historia. Det känns lagom skumt att hylla denna serie böcker som jag så länge mobbat och hatat, men det är så värd att läsa. För att förstärka upplevelsen så lyssnar jag på Red Hot Chili Peppers - Dani California om och om igen medans jag läser. Det är nog, (delat med Creed - Higher), världens bästa låt enligt mig. Helt underbar.
Red Hot Chili Peppers - Dani California <3

Trolljägaren!

Nu så har jag bakat hallon/sultron/blåbärspaj och kokostoppar. Efter att vi hade fikat så gick jag in på headweb.se och hyrde en film. Jag och min bror såg på Trolljägaren. En verklighetsbaserad dokumentär från 2010, Norge. Det handlade om tre ungdomar som undersöker tjuvjakt på björn men hamnar i ett annat spår. Ja den var riktigt bra måste jag säga! Ja, nu ska jag läsa Harry P och äta choklad. Puss på er.
Blommor och flugor ifrån Öland

kezåååå

'

kesoooo nu ska vi ut med båten. hejdå

Öland!

Morfars korvexperiment.. Potatismos, senap, lingonsylt och bostongurka...
skål!
grillmästaren
Lite bilder ifrån då jag var på Öland med mormor och morfar!

span!

Spanar för ett finare väder antar jag. Imorgon så ska jag, mamma och Björn dra ut med båten. Vi skulle till någon ö där man har grävt främ rester från vikingatiden, birka kanske det hette tror jag. Nu ska jag packa det sista till imorgon och sen så ska jag läsa lite Harry Potter. De böckerna är så grymt bra!!

BAOÅÅT.

Igår så var vi ute med båten, kanske inte har skrivit det här på bloggen men vi har köpt båt! Den är så himla fin! Igår i alla fall så var vi ute med båten och åkte ring. Det var hur kul som helst men det gick så in i norden! Bloggen är inte det största som jag prioriterar just nu så det får ni leva med. Även fast det är en hel del tappra människor som går in på bloggen varje dag.. Haha.
ps. Jag har hittat kemarasladden..

RSS 2.0