Killer shedule.

Oj Eller GOOOODMOOOORGOOON. Jag har nog aldrig varit såhär trött. Jobbat hela helgen + igår. Känns lite tungt. Men nu är det nya tag. Jag fick mitt schema igår, och oj. Jag ska jobba tisdag, fredag, lördag, söndag och måndag. I och för sig helgen och fredagen varannan vecka, men måndagen varje vecka. De som är i fet stil ska jag jobba varannan vecka, så det blir en vecka ledigt. Jag tror att det kommer funka bra nu, alltså i ettan. Och speciellt efter påsklovet då vi inte har några inlämningar/prov alls. Får väl känna hur det känns, medans jag känner pengarna rulla in...

STRESSSSS

Ska dra till jobbet nu, the chief bad mig komma 1 timme tidigare så min buss går 19 över, kom hem halv.. Nyduschad och fräsch!!
hhöhöhöhööhöhöhöhöhhöööööööö

HEMMA!

Hej, nu är jag äntligen hemma! Ska faktiskt gå och lägga mig redan nu. Planerar att springa e runda imorogn innan skolan. Skulle vara riktigt trevligt. Men nu ska jag inte sitta vid datorn mer, skulle egentligen gått på skunnjackajakt imorgon, men jag kommer ihåg att jag jobbar så nehepp på det då.

 



Ny datormus!

Idag så ska jag köpa en datormus. Eftersom jag inte får till att högerklicka på själva styrplattan på datorn. Så nu är den stora frågan, ska jag köpa en Mac magic mouse eller en betydligt billigare och nästan lika bra mus?
Aja, fick veta att jag får skjuts till jobbet. Niiice eller vad? Dags att göra mig iordning medans mamma och Björn river hallen, vi ska renovera och sätta in skjutdörrar och ha garderober och annat bra förvaringsutrymme där! Vi ska sätta in skjutdörrar till mitt rum med! Ska bli riktigt fint!



Letar Jacka!

Just nu så håller jag på att hitta den perfekta jackan till våren! Vill ha en jacka som är armyinspererad men ändå casual. Haha, snacka om problem. Eller så ska jag köpa en skinnjacka. Och helst så skulle jag vilja ha en Jofama by Kenza skinnjacka.. Fast den har ett rätt så saftigt pris, runt 1995:- Fast jag fyller ju år snart!?!



Hej Hej Hallå!

Godmorgon alla! Vaknade redan vid klockan åtta för att duscha. Har ätit världens godaste frukost, det viss säga Quinoa och Vetegröt. Drack Provivas fruktdryck med. Den är inte så god men reklamen säger att den är bra för magen.. Får väl fråga magen hur den mår sen. Nu ska jag fixa mig lite, för bilen rullar om en stund mot sköna röda MediaMarkt!
Lodur var på gott humör han också idag!

Bästa disneyfilmen

det här är lugnt den bästa filmen som disnney har gjort. Inget tvek på det! Åt på restaurang med mamma och Björn idag också, vi åt på Chendo, en chinarestaurang i Örby. Vi provade på Hot Pot då "värmer" man sitt eget kött i en gryta med buljong. Vi var där i två och en halv timme tror jag! Jätte mysigt! Imorgon blir det jobb för hela slanten så då kommer uppdateringen vara riktigt usel.  Provet gick bajs idag om man får säga så. Avslutar kvällen med detta klipp. NJUT!

Prov!

Idag så har jag religonsprov vid klockan 13.00. Tänkte dra till skolan någon timme tidigare för att plugga lite, och kanske äta lunch. Så nu ska jag fortsätta läsa igenom de tre olika häftena vi har fått! Ciao.
Bild tagen av Sandra i Sälen!

pink panter.

Laptopfodral - Ordning & Reda 199:-
Jag sprang förbi Ordning & Reda en snabbis innan vi fikade, skulle leta efter ett fodral till Mac:en. Hittade först bara ett svart fodral som jag ville ha i rosa. Sen när vi skulle gå så såg jag att det rosa var nedsatt med 50 %! Riktigt najs!

Peace out.

Idag så pallrade jag mig iväg till skolan såhär, kände att världen behövde lite mer fred! Idag så ar vi haft genomgång av moral, humanism inom religionen och så har vår bästa naturkunskapslärare berättat lite om de vetenskapliga förklaringarna till de olika religionerna. Efter det så åkte jag och Elin och fikade på Waynes cofee på Götbacken. Myspys där alltså, men vi var duktiga och plugga också!

SOOOOL

Helt underbart, jag vaknade av att solen lös, klockan 06.30! Helt otroligt härligt och underbart! Ser dock nu att molnen håller på att invadera staden, men denna dag ska nog bli bra!
Jag älskar verkligen dessa drickor!

True Word!

Måste säga en grej. Man klarar sig inte en lång stund utan Office paketet på datorn! Inga skolarbeten eller någonting kan bli gjorda! Så nu köpte jag Microsoft Office:Mac 2011 Home & Student paketet till nya datorn. Imorgon ska jag köpa en datorväska också, så att min älskling kan sova någonstans!

Tcentralen.

Idag så har jag hängt i skolan med alla mina underbara vänner. Vi har ju som sagt intensivvecka i religon och idag så gick vi igenom Islam. Jag tycker inte att varken Kristendom, Judendom eller Islam tilltalar mig någonting alls, me eftersom det är ett ämne i skolan så får man väl kämpa på! Efter skolan så drog jag och Kristin till stan för presentjakt! Det gick riktigt bra och vi hittade presenterna ganska så snabbt.
Efter det så var det jeansjakt för min del! Jag har ju dragit sönder alla jeansflärpar på mina svarta Dr.Denim så det var dags för ett par nya, lite vårigare jeans. Och eftersom jag är så lång så är strl på längden (34) för korta för mina ben. Så min värsta mardröm är att prova jeans.  Men på Carlings så är personalen alltid så trevliga så det luskade fram ett par jeans med extra lång benlängd åt mig! Det blev ett par jeansblåa ganska så vanliga Tigerjeans. Är riktigt nöjd!
Jeans - Carlings, Tiger 1299:-
Linne - H&M 99:-
Muskler - Högdalens gym, Bodycombat.
Öhh... man ser inte jeansen ju. Men jag köpte ett linne också, tyckte det var lite sommrigt!

leo

ja, idag traskar jag iväg till skolan med shorts och leostrumpbyxor. Det ska bli 8 grader idag så det borde firas med piggelin på stan!

Oj

Ojsan sa sarah. Såg att det var 6 dagar sen jag bloggade? Kan det stämma? Inte okej. Fast kan erkänna att jag verkligen inte har haft tid. Mycket i skolan, och en del skidåkning. Nu sitter jag och beundrar min nya, alldeles egna, nyinköpta, för 1 timme sedan gamla Macbook pro 13". Är helt lyrisk. Trodde inte att lycka kunde köpas, men detta är fan bra. Ja, lovar er att blogga mycket bättre när jag är inne på på datorn! I promise. Typ.'

 

 

Sandra som hänger med sin nya bästis.


BIEBEEEEEEEEEEEER

Ungefär såhär låter Justin Bieber i mina öron. Han må vara den mest hypade bebispöjk på denna jord just nu. Förstår inte vad 17åriga tjejer ser hos honom?

 

 

 


lång dag!

Idag har det varit en extremt lång dag! Vi började med svenska på förmiddagen då vi skulle skriva klart en rapport. Sen vart det lunch och det var firre. Och ni som känner mig vet att jag ej äter firre. Eller något som har simmat i havet. Efter lunch så var det Naturkunskap och vi gick igenom lite inför provet på fredag, som jag kommer att missa eftersom jag ska dra till Orsa Grönklitt med la familia. Sen så åkte jag hem och nu sitter jag här. PLAYA MUSIKEN!!!!!

 

 


Nu bär det av mot Bernadotte!

Nu ska jag strax ge mig av mot bussen. Busskortet är fortfarande inte funnet.. Skulle ej förvåna mig om det var borta. Jag har kännt mig själv i typ 17 år så jag vet :( Men men nu ska jag dra till Bernadotte!

En helt vanlig lunch!


S to the älen!

Viktigt! Tryck på Play knappen innan ni tittar på bilderna! Viktig moodfaktor!

taggade tjejer påväg till sälen

dj is in tha house!!

Frukost!

Dagens viktigaste: fläta guldlockarna!

mer bilder kommer imorgon!


Pickpack

Nu jeflar så packas det för fullt hemma hos mig. Ska jag flytta hemifrån imorgon så allt måste ner i lådorna och ut till min alldeles egna lägenhet på kungsholmen. Skämt åsido. Men packas gör det. Fast till ett annat underbart ställe. Nämligen Sälen! Ska dit imorgon efter skolan med Sandra. Tåget åker 15.45 så om ni vill vinka av oss så är det tillåtet!


FREDAG!!!!!

Längtar som tusan till fredsag! Då ska jag och älskling upp till Sälen! Vi bokade biljetter igår så det blir tåg, buss, buss. Ojojoj vad vi ska ha kul! Skidor hela dan, mys hela kvällen! WOHOOOOOOOOOOOO

I love you man!


Bakat bröd!

Igår så bakade jag och mamma bröd. Jag hittade ett fantastiskt brödrecept! Morotsbröd. Det vart riktigt saftigt och alldeles perfekt!

 


Stripes

Såhär såg lilla jag ut idag, Linne från Malta. Måste säga at de hade förvånansvärt bra shopping där. Men nu ska jag strax sova. Imorgon så är det fys. Spining. Svetten kommer flöda!


Fettistisdag!

 

Denna internationella kvinnodag firades med en semla, eftersom det också är fettistisdag! Mamma köpte underbara semlor hem, wienersemla. Hur färska som helst. Dock så tror jag mamma fick min mandelmassa på sin semla för jag fick ingen alls. Men jag tog dock hennes mandelmassa.. Nu måste jag sova. Skulle egentligen sova vid tio. Men se hur det gick?

 


Peace.

Efter att jag kom hem från skolan så gick jag ut med hunden. Det vart en riktig långis, vi gick ner till årstafältet och där fick han springa i sin långa lina. Eftersom man inte längre får ha hundarna lösa där som han annars brukar vara. Det  ar riktigt fin väder ute och solen sken underbart! Hoppas detta fortsätter för då är snart våren här! Såg nyss House, måste säga att det är världens bästa serie. Utan någon som helst tvekan. Imorgon så ska jag börja se Blue Bloods också, den nya serien om familjen som styr New York.


moi idag.

 

 


ordentligt!

Nu ska jag försöka fixa ett ordentligt blogginlägg. Idag hade jag fys i 1,5 timmar. Vi körde kondition och spänst, smidighet. Det var riktigt lökigt och alla var helt slutkörda efter det. Sen så bar det hem, men först efter att jag hittade bussen. Min buss har helt sonika bytt hållplats-plats. Riksknas. Skämt åsido men den var 500 meter ifrån alla andra busshållsplatser.. Lite synd. Den har också bytt rutt så att den cirkulerar igenom ett höghusområde, utan att det finns en busshållsplats där som den ska stanna på. Lite onödigt enligt mig. Men jobbet gick som vanlgt bra, typ. Nu måste jag verkligen sova. Har Samhällskunskap tomoroooow. På fredag smäller det mot säääääälen med bästaste! :D

rätt så nice bild. och väder. och så är det ju på Öland.


Dags för Solsidan!

Nu ska jag se solsidan eftersom jag missade det i söndags för att jag jobbade. Så so long.

jobbet kallar

Nu kallar jobbet. CIAAAO

Vasaloppet

Hejsan, nu ligger jag i sängen och tittar på Vasaloppet. Jag måste egentligen gå och fixa mig för jag ska jobba. Fast det kan vänta liiite till. Bussen går ju 10.30 så det är långt kvar.

Snart är det skiddags! Nästa helg ska jag med Sandra till sälen, och helgen efter det så ska vi (jag, mamma och bror) till Orsa Björnklitt.


127 timmar

Juste den filmen såg jag och min bror. Ganska så bra, men ganska så långsam.. Nu ska eller måste jag siva eftersom jag jobbar imorgon igen, men jag börjar vid tolv så det blir lite längre sovmorgon. :)

 

 

Härliga gamla sommarbilder


R-taaaards

Ännu en dag späckad med jobb som väntar. Ska snart dra mig mot bussen för att åka till MediaMarkt. Jag är faktiskt rätt så glad över mitt jobb, det känns kul att ka dit. Men det är ännu roligare den 25:e hehe.

höhö hittade lite bilder från när jag var hos Kristin.. Man har ju helt normala vänner <3


skridskor.

Var ju som sagt och åkte skridskor igår men Malin, Maara och Emilia. Vi åkte i kungsan, som tur var så hade vi väldigt fint väder! Solen sken och allt var väldigt bra, men de tre musketörerna Malin, Maara och Emilia "glömde" sina skridskor under en bänk, höhö. Men ägaren hittar nog dem till slut.

Bild ett visar mina oerhört begåvade hockeypolare!!!!!!!!


HEEEEEEEEJ

Vad gör ni? Jag sitter och är hungrig, men mamma och Björn håller på att laga mat som tur är. Idag så har jag varit på XXL. En sportaffär som är Sveriges största tror jag. Vi skulle kika på skidor fast det var ingen ledig personal så vi orkade inte vänta. Sen gick vi till en skitcool zooaffär som det fanns en massa ödlor och hajar i! Chippen fick en röd tuggleksak! Känns som ett väldigt nödvändigt inlägg men vad tusan.. Juste! Nästa veca (fre-mån) så har jag ch Sandra planerat in en Sälenresa! Sandra har ju husvagn där uppe, så det blir jättemysigt! Det finns inget mysigare än att bo i husvagn! Speciellt inte med sin bästaste bästa kompis, men mer om det senare! I onsdags tror jag det var så köpte jag ett jättefint pannband ifrån Carlings, ni kanske såg det?

79:- Carlings (svarta pannbandet)

Så se det ut i alla fall, jättevarmt och fint. Malin köpte ett likadant fast grått. Nu ska jag äta så had et gött, slänger troligtvis in bilder ifrån skridskoåkningen igår sen också!


Skridskor.

Nu ska jag ner i källaren och leta efter mina kära skridskor! Ska ju möta ett gäng och åka i kungsan, får se hur det går..

eller?

nu ska jag sova. Bara så att ni vet. Om ni någonsin har undrat.


Min dag i bilder!

JA idag så har jag spenderat min dag med Malin ifrån skolan och Maara, fast Maara träffade vi innan och efter vi hade gått på stan för hon jobbade. Idag så har jag varit på ett undervattensmuseeum med Malin, snacka om spontant! Vi tog färjan över till djugårn och där fick jag syn på museeumet. Det var superkul! Sen så har vi gått och shoppat och gått och shoppat... HELA DAGEN! Från klockan 11-18.00! Mycket länge! Ni får se vad jag har shoppat senare! Men nu ska jag sova, för imorgon blir det skridskoåkning i kungsan och sen fika eller ngt..

 


Lingonlimpaaaaaa

Nu har jag rört till det lite i köket, men det blec tillslut en lingonlimpa av allt stök. Får se hur den smakar eftersom det fattades en massa ingredienser så jag passade på att visa min konstnärliga sida och improviserade en hel del.. Höhö aja lingon och sirap i en limpa kan ju inte bli så himla illa pinkat tror jag. Idag så startade jag dagen med en promenix med jycken och sen då tittade jag på Top model, bara för att jag har sett det i två veckor nu. Sen så fick jag ett ryck och drog in till stan helt lonley. Men jag tycker det är rätt nice att shoppa ensam. Då kan man prov de mest bisarra kläder, som man kanske tror ser fina på ut, utan at skämmas. Fast det kan jag ju i och för sig göra med Sandra, fast hon + alla, ALLA, andra är i sälen eller funäsdalen..

 


RSS 2.0