Nya klockan!

Denna klocka fick jag i julklapp! Den är helt underbar!


stickat

Om pengarna skulle växa på träd skulle jag beställa dessa stickade tröjor från www.romwe.com på direkten!

God jul!!!!

Ville bara säga god jul på er!!!


Tidigt!

Mormor och Morfar stampade in här vid lkockan 8 och väckte mig ifrån mi skönhetssömn. Nu har vi redan gjort Janssons frestelse.. Efektivitet på hög nivå!
Morfar och Mormor!

JULLOV!!

Nu är det äntligen dax för jullov! Då behöver jag inte bry mig om skolan så mycket, kanske plugga till matteprovet.. Men nu ska jag fixa en sista julklapp som jag i all hast hade glömt. Ska handla mat till lunch också (vuxenpoäng).
R.I.P Mina fina Converse. Dom är tyvärr mer eller mindre döda. :(

Ångest!

Usch! Jag är schemalagd till klockan 21.00 ikväll.. Känns ju lite småsurt. Fast det blir ju fetaste övertiden! Kom juste på att jag inte har fått tillbaka min mobil än, surare än surkål.
GrillmästarN Morfar!

Vit jul?

Det kanske blir en vit jul i vilket fall. Här i Stockholm har det i alla fall snöat 5 centimeter. Pråligt va? Men det räcker tycker jag, bara man slipper det gråa slasket. Nu ska jag dra mig mot skolan för utvecklingssamtal. weho.
Jag och Sandra i sälen förra året.

Before I die I want to:


Äntligen hemma!

Jag syftar inte på programmet i rubriken. Det var först nu jag kom hem, jag har inte sovit eller varit hemma på hela helgen. Knasigt va? Känns ås könt att få sova i sin egen säng. Idag så var jag glad, det har varit en så grymt bra helg. I fredags pratade jag ut med Sandra om livet, i stort sätt. I lördags hängde jag ed härliga människor och idag så spelade jag och några tjejer i klassen en korpenmatch i innebandy mot några gammla treor och en lärare. Det var ritkigt roligt. Dock så har det varit dips i helgen också. Det kan inte vara vara roligt, jag antar att det måste ske lite skeva grejer med. Nu tänkte jah faktiskt gå och sova, även fast klockan är 19.. Känns skönt att vara utvilad imorgon.
härliga sommaren.

Mot Stan!

Nu ska jag snart bege mig in emot stan. Gårdagskvällen spenderades hemma hos Sandra med godis och tjejsnack. Det är behövligt ibland. Eftersom Sandra jobbade idag så fick jag gå upp runt 8 och pysa hemåt. Tyvärr så spöregnar/slaskregnar det här hemma, så jag får hålla mig inomhus i stan. Jag är ju klar med alla julklappar men behöver kompletera dom lite, så det kan jag ju passa på med.
Kan man få tillbaka som musklerna? Var tog dom vägen?????

Before I Die I want to:


Julklappar, Check!

Nu är jag klar med alla julklappar i år. Det känns bra att ha inhandlat dom lite innan, eftersom jag inte vet hur jag ska jobba innan jul. Däremot har jag fått det *host* "ärefyllda" uppdraget att jobba 23,24,25,26. Helt wonderful va? Aja, laxarna simmar väl in den 25.. Det är min enda tröst till att jobba just nu. Idag så ska min dramagrupp visa upp vad vi har kommit fram till än så länge för lärarna, eftersom de vill kontrollera att det inte (som förra året, så var det en överaskning, och några killar hoppade in på schen med bara supermankalsonger och dansade) ska ske någon överaskning. Dock var deras dans det roligaste på hela sketchen. Så jag förstår inte varför lärarna är så oroliga..
Juliga bilder va?

Iphone skal.

Om jag någonsin får tillbaka min iphone ska jag köpa ett skal från www.society6.com. De har hur fina skal som helst! Här är ett urplock ur mina favoriter.

FUN FACTS you may not knew about me.

- Jag gillar inte att ha jeans, jag har nästan alltid strumpbyxor eller tights.
- Jag har ett intresse för smycken, men jag har nästan aldirg på mig några.
- Jag är extremt dålig på att städa mitt rum, trots att jag tycker att det är roligt.
- Jag jobbar tre dagar i veckan, minst.
- Jag läser Harry Potter böckerna nu.
- Jag föredrar att lägga mig innan klockan 22.
- Jag äter inte fisk eller annat slemmigt som levt i havet. Annars äter jag allt.
- Jag äter jag endast vegetariskt i skolan.
- Jag duschar varenda dag.
- Jag gillar inte när folk tar på mina revben.
- Jag har svårt att uttala vissa ord. Bland annat Artist och Olja.
- Jag har planerat att åka till Rhodos stad med Sandra och Kristin i sommar, i två veckor.
pic 1 pic 2 pic 3 från weheartit.

Sandra.

Du gör mig så glad. Efter regn kommer Sandra lixom. I can't get where you get it from? Din energi fyller lixom på min. Vi är så jävla bra. Rhodos nästa år, de bör passa sig. Älskar dig!

FIIIRA!

Nu är det bara att fira! Jag har inget mer skolarbete som är viktigt eller som behövs göras innan jullovet! Så härlig känsla! Det firade jag med att äta på Subway idag, och mums. Nu ska jag iväg till Liljeholmen för att sedan pysa vidare till jobbet.
Tvärbanan är nice.
Bild från Iphonen (som är på lagning x2...)

Jobbigt läge.

Jag ska ha läst en bok i samhällskunskapen till på måndag (vilket är imorgon för er förvirrade höns). Och det går bra, men kruxet är att man ska presentera boken och diskutera med sig själv. Det blir nog bra, jag har sutit med det här sen 11 tror jag, och jag har två frågor kvar. Sen har jag Historiaprov till på tisdag också, kul att man jobbar på måndag. KUL. I love my life.

Crazy Thursday!

Idag så har min skola anordnat en dag då alla tropper ska klä ut sig till olika musikstiler. Eftersom vi är ganska många tropper och inga vill vara likadana så fick man använda fantasin. Nin tropp kom fram till musikstilen fjortisdunk, det vil säga att vi ska se ut som fjortisar. Jag tror att det kan bli ganska roligt. Tyvärr så har en annan tropp här at oss, lite taskigt men vi vinner över dom i alla fall.
haha random bild ifrån i somras, saknar!

RSS 2.0