BORTA!

Min kamerasladd är borta, vilket betyder att jag inte kan ladda in bilder från kameran till datorn på ett tag. Eller i alla fall tills jag har hittat sladden. Usch vad tråkigt, att jag alltid ska tappa bort grejer. Jag började dagen med en lååååång dusch, och chokades av mitt korta hår. Sen så städade jag mitt rum och sen så fixade jag köket IGEN. Mamma gör sånna där fina listor till oss vad vi ska göra. Ja, vad ska man säga? Men men, nu ska jag och Sandra ses och då får vi se vad vi hittar på!
Haha, underbara minnen! Lucas (han 2:a från vänster med rayban) fyllde 18 igår! Grattis! <3

Kanske.. Hinner..

Nu ska jag verkligen lägga på några kol, Sandra och jag ska nämligen cykla in till stan! Och hon är redan klar och jag har inte torkar håret.. Och vad ska man ha på sig? Vad är det för väder egentligen?
Elin och jag i Västerås! Saknar det som tusan..

Borde verkligen sova.

Jag borde verkligen sova, men jag kan inte. Det snurrar bara runt en massa konstiga tankar och så i mitt huvud. Tänker på saker så man blir helt minfucked. Tillexempel hur stor rymden egentligen är, eller om vitt och svart är en färg. Jag undrar också hur det vore om jag inte har gjort de val i livet jag gjort, asså förstår ni? Det finns inget slut i det hela. Men nu måste jag stänga av, klockan är ju 1.45....

Lång dag

Idag så har det varit en hyffsat lång dag för lilla mig. Vaknade kvart över 6 och hoppade in i duschen och sen till röntgen. Efter det så tod jag en powernap och sen bar det av i ilfart till jobbet.. Och nu är jag hemma. Alltså cirka 15 timmar har jag varit hyperspeedad. Jo jag tackar. Imorgon vid 19.00 ska jag klippa mig. Ni får se resultatet sen såklart. Nu ska jag äta för min mage håller på att dö av hunger!
mina fina skor som jag skulle vilja våga ha lite mer..

Ajskriim.

Oj oj oj oj vad sugen jag är på glass, hallon, jordgubbar och blåbär! Men nu ska jag snart bege mig mot jobbet och hoppas att jag inte somnar.. Är så sjukt trött, men vad ska jag göra? Haha, absolut ingenting. Ska se om jag får tag på nåt socker (typ öh.. var finns snabbt socker förutom i godis?).

Details.


hemma!

Nu är jag hemma igen efter att ha varit på röntgen. Jag fick åka in i en sån där stor tunnel, det var lite läskigt. Det smattrade och hade sig i säkert en halvtimma och jag råkade somna.. Inte van att gå upp så hiskeligt tidigt nu på lovet. Nu ska jag SOVA och sen vid 13.00 så går bussen till jobbet. Nice.
Mina absoluta favoritskivor just nu!
Adele - 21
Hurts - Happiness

Mot dr.Röntgen.

Nu ska jag snart (07.22, jag vet. Jag är lite tidig) kila ner till bussen. Jag ska nämligen åka och röntga mig. De gav mig den absolut härligaste och tidigaste tiden de hade, super.. Jag är i alla fall megatrött efter att ha sett filmen Million Dollar Baby igår. Den var faktiskt riktigt bra, dock tycker jag det var ett konstigt slut. Eller är jag ensam?
Sandra och hennes lillebror. Hehe, dock tycker jag han ser äldre ut på denna bild..

sommar!

NEJMEN vem älskar inte den svenska sommaren? Jag gör det i alla fall. Regn i mitt <3 Men nu är det sommar ska ni veta! Den 30 juni börjar sommar med Ernst och reklam för sommar på Liseberg har precis börjat. Såjaaaa! Nä är sjukt trött och jag har suttit och bölat till Million Dollar Baby. Så sjukt bra och rörande film. Dock så blev jag lite besviken över att Hilary Swank var huvudrollen, för mig så passar hon inte in i den rollen. Men nu måste jag sova. Jag sk ju röntga mig 08.15 imorgon, så puss!
Mina fina arbetskamrater på Gröna Lund (ganska många fattas dock..)

Eken cup!

igår så hängde jag en stund med Hedda. Vi begav oss till Eken cup, världens största utomhus handbollscup för ungdomar utomhus på gräs. Det var riktigt roligt att vara där, hur mycket folk som helst! Olivis i min skola spelade handboll där och vi hejade på henne. Hon vann 1 matck och förlorade 1 match när vi var där.
Lite sådär såg det ut i lördags förmiddag. Jag har också konstaterat att 1. Handboll är en jävligt hård sport. 2. Jag och Hedda åt väldens nyttigaste lunch när vi var på eken. 2 vita frallor var + 5 enorma kanel/pistage bullar!

Klippa mig!

På tisdag nästa vecka så ska jag klippa mig! Jag har tänkt länge på att klippa page, tror ni att jag vågar?
Åh, jag vill helst ha som Rihanna har, alltså bild nummer två. Men jag vet att jag inte kommer att våga klippa det så! Så jag ska satsa på som bild nummer 1 har! Eller vad tycker ni? Jag hade ju ganska så kort hår förra sommaren!

Just me.

Idag så ska jag träffa Sandra, det ska bli grymt skönt att snacka med henne igen! Idag så vaknade jag vid 10 tror jag och då gick jag upp och lagade gröt och såg på tv.
Efter det så gick jag ut och sprang med hunden.
Han tyckte det var grymt varmt och jag är bered att hålla med honom!
Jag bestämde igår när jag var på deppmode att jag ska springa varje dag om det är möjligt! Så watch out, here I come!

EXPECTATIONS


Jag har ingen lust till något. Trots att jag har sommarlov och jag är ung, då förväntas det av mig att mitt liv ska leka och vara underbart. Men gissa, mitt liv är inte alltid underbart. Min bror som jag älskar hur mycket som helst är det största problemet och i mitt liv men också det underbaraste. Det känns så oerhört sjukt att säga det, men jag kan inte bara hålla allt inom mig.
Det förväntas så jävla mycket av mig hela tiden. Att bara för att jag har ett jobb så är mitt liv bra, jag får ju lön den 25e. Att jag är den kloka systern som alltid ska veta allt. Att jag är vuxen och ska veta allt redan. Att jag vet vad som ska göras hela tiden, men ni har fel. Det är så sjukt svårt att veta vad som förvänts av mig hela tiden. Jag vet inte vad ni vill att jag ska leva upp till.
Jag vet inte vad ni vill att jag ska veta. Det är inte lätt att alltid ha den pressen på sig. Att jag alltid ska vara den syster som vet vad alla vill, att jag är den snälla systern som aldrig går ut och super. Att jag är den syster som förvänts kämpa i skolan och plugga.
Att jag är den syster som alltid sköter mig och alltid gör som mamma säger. Jag vet inte vad ni förväntar er av mig att jag ska veta allt redan. Jag vet inte när ni vill att jag ska ut med hunden eller städa.
Jag är inte den syster som vet allt.
Jag är den syster som ni förväntar er allt av. Och bara för att jag har ett jobb så ska ni veta att jag kämpar för det. Jag försöker leva upp till det ni förväntar er av mig. Men hur mycket jag än försöker så finns det alltid något mer ni vill.
Jag förstår om det inte är lätt för er. Jag förstår om Simon tar upp jävligt mycket tid, att jag då blir den som det förväntas mycket av. Jag kan inte alltid veta allt. Jag kanske inte alltid är den där systern som uppfyller alla förväntningar.
Aa, jag levererade just dagen emobrev direkt från hjärtat.
Btw, håller på att läsa Harry Potter 1, så sjukt bra!

Mot Sjöängen!

Undrar om min Mor tänkte ringa mig och kolla hur jag mår? Haha, kom ju hem rätt sent igår.. Men nu ska jag dra mig mot min gamla skola Sjöängens skolavslutning, mest för att hälsa på lärarna i mitt fall. Sandras Bror går ju ut 9:an idag, så honom ska vi väl fira lite med!
Ser ni gäddan? I mitten av bilden så ser man två gulaktiga streck (fenor)

HEMMA!

Nu har jag varit vaken i hela 24 timmar om ni undrar. Vaknade 05.30 imorse och det är klockan med nu. Efter att jag hade varit på Marias studentmottagning så släppte Kristins föräldrar  av mig vid Brommaplan där jag åkte till Slussen för att möta upp Dan och Agge. Jag och Dan åkte senare vidare till Lucas som bor i Tallkrogen. Hallvvägs till Tallkrogen så mötte en massa gott folk upp oss och åkte tillsammans med oss hem till Lucas. Ja, sedan var det bara jag, Dan, Lucas, Petter och två av Lucas kompisar kvar. Vi drog ifrån Tallkrogen in till Skanstull i Vitabergsparken och bara chillade och pratade hela kvällen. När jag sen skulle åka hem (03.00) så hade tuben och bussarna slutat gå så jag gick till Gullmarsplan, fick tag i en buss som gick direkt till högdalen och gick därifrån. Och nu är jag hemma, inte trött överhuvud taget, trots att jag varit vaken så länge..
de riktigt coola boysen..

HELuuuu!

Idag var det bannemej studentfirande på Bernadotte! Oj vad det sprutades skumpa och jag vet inte vad! Men härligt att se alla underbara treor få ett avslut ( i alla fall tillfälligt ) i pluggandet. Idag så ska jag gå på Marias (trea) studentmottagning! Ska bli jättemysigt!
wehooooo utspring!
Fira fira fira!
Bästa Maria som tog studenten idag! :D
Puss på Axel!
On the way to a matställe,  the cool outsider gang!
Sen stack vi till Folkets kebab och åt mat!
Min dag i bilder :)

En hel timme..

Ja det var vad jag gick upp för tidigt. Skulle åka till skolan 0746 och ställde klockan på 05.30 för jag tänkte fel att jag skulle åka 06.46. Lite småsurt. Men nu har jag i alla fall tid till ingenting :) Jag valde klänningen tillslut. Jag hade ju tänkt att ha den från början.
Jag mötte Grodan Boll i Tyresö!

dress vs skirt

VS



VILKEN OUTFIT SKA JAG HA PÅ MIG IMORGON? FIN KLÄNNING VS CASUAL KJOL?

Swim like you never swum before.

idag så har jag varit på polishögskolan och varit demostrant mellan 8-17. Och när jag kom hem vid 18.30 så åkte vi till Notholmen på Tyresö och badade och solade hela familjen. Mysigt mysigt, kan medela att det var sjukt varmt i vattnet! Så varmt att min bror badade med mobil och allt, fast nä.. Han gled i när han skulle doppa fötterna. SKITKUL!
Nu har ni i alla fall bildbevis på att jag också har badat!
Imorgon så är det skolavslutning som gäller.. Vet inte vad jag ska ha på mig :)

Funderat!

Och jag vet icke vad jag ska ha på mig idag på polishögskolan.. Ska jag vara satsare och ha gympashorts? Eller lite mer casual ful och ha mjukisbyxor? Eller ska jag slå på stort och ha shorts? Det ska ändå regna, blixtra, vara molnigt och sol idag.. Så jag vet inte hur jag gör. Fast jag har en idé! Jag tar med mig ombyte! Smart chey!
1 - Klocka från Swatch
2 - Parfym från Marc Jacobs.
Det var vad mamma fick för presenter imorse! Klockan är underbart fin och tung! Den är alltså inte i plast! Och parfymen luktar helt obeskrivligt gott! Kommer låna den.. tror jag.. om hon inte gömmer den..

ON THE BEACH!

så såg jag ut idag på stranden (läs klipporna!)

PHS!

imorgon så ska jag och några andra sköna polare vara vid polishögskolan som figuranter i endel övningar som polisen ska göra. Det börjar vid 8 så det blir att gå upp väldigt tidigt!
Blir nog inga blogginlägg imorgon.. Ska vara hos polisen + mor fyller år.

plums!

Idag så var jag duktig och cyklade till skolan. Idag så hade vi en brännbollsturnering och jag hämtade upp Dan i skanstull och skjutsade honom till Tanto, eftersom jag inte riktigt visste var jag skulle åka. EVi spelade brännboll i typ 3 timmar. Tänk 3 timmar konstant springande i den gassande solen, trodde jag skulle smälta och dö. Efter det så bestämde jag och Elin oss för att gå och bada!
Och såhär såg det ut när jag och Elin badade! Dock bara bilder på Elin. Underbart varmt i luften så vi var tvungna att svalka oss i smutsiga Mälaren :P Sådär spontant och härligt!
Brände mig lite på axlarna igen, men äsch. det går över! Efter badet så for (läs cyklade med ilfart) hem till Elin och bytte om.
Sen cyklade vi in till staden (drottninggatan) och handlade en present, inte till dig mamma.
När vi kom tillbaka så märkte vi att vi hade parkerat våra cyklar på ett förbjudet ställe, precis utanför rosenbad. Så när vi kom tillbaka så stirrade de tre vakterna som vaktade rosenbad argt på oss.. Inte bra!
Så nu har jag hemskt ont i benen + armarna, träningsvärk så det skriker om det! Imorgon så är de en speciell dag! Mor fyller ju år! Kan ju inte avslöja något.

scared to death.

livrädd.

REDAN 21?!

Oj vad tiden har gått fort! Klockan är redan 21 och jag är jätte trött! Jobbade till 18 och sen så grillade vi här hemma. Jag kom på att det är Sveriges nationaldag idag! Helt sjukt. Det känns som om vi firar Norges nationaldag mycket mer!
Imorgon så är det brännboll med skolan, eller tredje kompaniet, som gäller! Ska samlas 09.30 i Tantolunden. Jag ska faktiskt cykla dit har jag tänkt! Blir ju supernice! Ska och gå och ta ur mina linser nu.. Godnatt!
någon som har tappat sina glasögon..?

Solroskärnor.

Idag så lagade vi en jättegod middag! Kyckling, bacon och ungsstekt potatis. Och massvis med sallad..

<3 föralltid.

TRYCK PÅ PLAY INNAN NI SER BILDERNA! HÖJER MODEKÄNSLAN (inte mode! mååoode)!


Hawaii och depend

När vi va och handlade idag så köpte mamma en bodulotion, aftersun, från Hawaiian tropic som luktade citron och kokosnöt, helt underbart! Jag hittade ett jättefint nagellack från depend också, i korall. Och vanlig nagellacksbortagare, utan aceton.

Kaffekanna och kakor

Idag så åkte ju jag och fikade med mamma på något fik som låg längs E4:an, det var jättemysigt. Vi köpte en "kakbuffé" där man fick ta 1 kaka från varje fat och kaffe för 50:-. Snacka om billigt. Alla fik i sthlm tar hiskeliga överpriser för allt. En kafe i stan kostar typ 40 spänn.

Städa!

Nu tänkte jag ge mitt rum en chans att bli städat. Men först, blogga. Idag så hängde jag med mamma till ett café någonstans längs E4:an.. Jag har ingen aning om vad det hette.. Men efter det så åkte vi till Ica Maxi och skulle handla salt, fast vi kom hem med en triljon mer grejer.. Men jag ska städa nu, så vi höres..
På bilden så ser ni min bror kasta en boll till hunden så långt han kan.. Det slutade med att hunden var tvungen att söka efter hunden i ca 20 minuter (utan att överdriva).

Gladiator eller Robin Hood?

I går natt, eller hur säger man? Natten mellan lördag och söndag såg jag på filmen Robin Hood. Men bästa Russel Crowe i huvudrollen. Filmen var sjuuuukt bra! Ni måste se den! Jag gick och la mig megasent.. Men vaknade typ 10.30.. Nu ska jag gå upp och äta frulle.
Skulle inte tacka nej till en hallon-kola paj..

new shit.



Bild 1 & 2 Denna fina byxdress köpte jag i torsdags
Bild 3 Jag investerade i ett par easytones kanske inte de mest diskreta kanske... Ni vet de som har "kullar" som sulor som ska träna rumpa, lår, smalben.
Jag köpte ett linne i fredags men det har jag inte fotat än :)

<3

Långhelgen är i mitten av sin existens och den kunde inte ha blivit bättre än så länge. I torsdags så chillade jag hemma men stack senare till Sandra och efter det så har jag varit mer med Sandra. Haha, hela helgen! Idag så åkte vi ut till Sandras mormor och morfar och seglade, eller rättare sagt puttarde iväg (det ska man inte underskatta!) och skulle sätta på masten. Det var mycket mer jobb än vad jag hade väntat mig! Men det gick väldigt bra. Vi avslutade vårat hårda jobb med en välförtjänt pizza! Jag kan erkänna att både jag och Sandra har blivit rejält brända (speciellt jag..) min rygg och mina axlar mår inte bra.. Men men, vad ska man göra? Imorgon ska jag sva så länge jag kan! Himla skönt.
Jag tror, eller jag vet, att jag har världens snällaste, snyggaste, förståndigaste, förstående, pratglada, morgontjuriga, kortaste, underbaraste, coolaste tjockisbästavännen i hela vida världen! Fan Sandra. Ett under, mirakel och tur att du började i hederliga gamla sjöängen i sketna årskurs 6! Utan dig hade fan livet inte varit densamma. Puss och love to you min brända själsfrände.

Sol bad och 20 grader.

Nu sitter jag på Sandras golv när hon plockar ur diskmaskinen. Idag så åkte vi till Eriksdalsbadet utebad och solade och badade. Jag kan ju säga att vi inte riktigt var ensama., Det var enormt mycket folk! Poolen var full och gräsmattan var överbefolkad. Men vi hittade en plats tillslut som vi icke släppte ur sikte. Vi köpte gifflar + kex och en varsin tidning. Jag tror allt att vi har fått färg!



Det får bli en gammal bild på oss, för jag hittar inte de vi har tagit.. Det är verkligen krångligt att hitta de, de ligger på någon hemlig fil.

Lever.

Som sagt så cyklade jag och mamma in till stan idag för att kika lite i affärer och bara mysa. Det var jättehärligt väder men lite molnigt.. Jag (impuls)köpte ett par easytone skor och en helt underbar byxdress (lång) med jättevida ben. Det ser ut som en långklänning fast med ben. Ni får se senare. Juste! Jag gick in på stadium och köpte en hjälm också, livsfarligt att cykla omkring i stan i trafiken utan hjälm. Men sålänge så får ni en cambild med mig och kissekatten Balder!

tips (tidsinställt inlägg)

Nu när jag går ut ettan, med väldigt bra betyg så kanske det är någon snäll själ där ute som vill köpa en present till mig?Nä men precis! Visste väl det! Jag önskar mig lite grejer från forever 21. Ni vet en shoppingsida, de har så galt snygga kläder, billigt också!
Fina billiga kläder!

GÖTT!

dag så väktes man utav doften av våfflor! Tack mor. Riktigt gott, och fettigt. Men idag så ska jag och mor cykla in till stan. Det är bra! Jag har självklart med mig kameran så ni får lite bevis när jag yrar omkring på min rosa springare.
btw, nyponsoppan är slut :(

chillin in tha kitchen.

Hej hej, nu är jag hemma ifrån skolan och allt sånt. Jag hade svenska och naturkunskap. Fick VG i svenska och VG i matte och VG i naturkunskap. Najs, jag är riktigt nöjd. Det känns som om jag har släckat (engelskt uttal) mig igenom hela terminen, men snart är det sommarlov!

flamingo

bättre bild kommer

Goodmorning Goooodmorning.

Snart helg, skönt eller vad? Va, vavavav?
Ja jag tycker det i alla fall. Idag kör jag på jeans, för det är så tråkigt väder utomhus, ska till och med regna vid typ 12.. Men nu måste jag verkligen klä på mig! Puss
Love is in the air, du du du duu duuu du (låten ni vet?), mellan björnarna på Skansen!

RSS 2.0