Gladiator.

Världens bästa film är helt klart Gladiator med Russel Crowe. Älskar honom och filmen! Han spelar så bra, där emot, han som spelar den nya kejsaren suger. Tycker han är vidrig.. Kanske på grund av rollen.. Gråter alltid floder.

Stressad

Det känns som om jag har glömt att lämna in något i skolan, eller som att jag har ett stort prov snart. Vi har prov på tisdag angående hälsopedagogiken, men vi har inte hunnit med alla föreläsningar än, så det kan jag inte börja plugga på.. Jag förstår inte varför jag är så stressad :( Men det kanske är julstress? Men alla klappar är nästan klara, Bara Björn, Morfar och Sandra kvar. Och jag vet vad jag ska köpa till de, så det är bara att hitta klapparna! Ska ju i och för sig julshoppa med 2+2 idag. Det vill säga Kristin, Simon och Dan. Måste hitta mina klappar!

sova.

Nu ska jag sova, kom hem vid nio. Jag och mamma har varit på handledrkurs inför övningskörningen med bilen.. Otroligt tråkig och übertråkig lärare. Det vi lärde oss var i princip att det var högertrafik i Sverige och att hans son kunde cykla. Och skiten kostade 700 kronor. Men men, nu måste vi beställa ett bevis på att mamma har varit på kursen också.. Snacka om att de vill ha pengar.

Nyponsoppa.

Jag älskar nyponsoppa, lärde mig det när jag var hos Mormor och Morfar på Öland! Riktigt gott är det, brukar dricka lite för mycket ibland så jag får ont i magen.. Nu ska jag strax bege mig mot skolan och sen blir det handledarkurs för att få övningsköra bil! Har hört av många att det är helt värdelöst, men man måste ju göra det!
Den här kombinationen är icke helt fel den heller..

städat!

Nu har jag städat mitt rum, satt upp nya tavlan och spikat fast sladden till min antenn till TV:n i mitt rum. Nu ska jag skriva på Svenska läxan och sen ska jag spela lite Wii mario kart. Får ju inte glömma HOUSE ikväll, inte ni heller för den delen..

 

Saknar oss stumpan!


Inget plugg?

Det känns jättekonstigt att inte ha något speciellt att behöva plugga på! Men i och för sig så är det rätt skönt.. Nu ska jag åka till jobbet, bloggar när jag kommer hem, det vill säga halv nio ikväll. Puss.

Sista avsnittet!

idag är det sista avsnittet av Så Mycket Bättre! Himla synd tycker jag, men jag antar att det blir fler säsonger! Idag har jag jobbat (09.45-18.00). Så nu har jag landat hemma och ätit, igår så var jag mamma och Björn förbi på Ikea. Och då kom jag på att jag har tjatat om en tavla som Ikea har haft för 600 kronor eller mer. Och nu när jag tvingade mina kära att titta förbi Tavelavdelningen så stod min älskade tavla där, för 249 kronor! Förstår ni hur glad jag blev? Den fick självklart följa med hem! Mamma och Björn köpte en jätte mysig matta till vardagsrummet, riktigt fluffig och fin. Ska visa den imorgon.. (visar allt imorgon!)
Älsklingshunden och Balder, kissemissen.

Early!

Hemma tidigare än beräknat från skolan, Nu ska jag ut med hunden sen bär det av mot skärholmen/heron city. Mamma skulle köpa en matta..

Engelska fail.

Engelska åh engelska. Skiter i engelska.

Julklapp!

Nu vet jag vad jag ska önska mig! Den här tjocktröjan i stlk Medium! Finns på Bikbok!

Sovmorgon!

Nu ska jag snart börja dra mig mot skolan! Har laddat in miljontals (läs Rihannas nya skiva, Loude som är den bästa på jorden!) i min lilla för tillfället blåa Ipod! Lyckan att ha sovmorgon och kunna fixa mig ända till klockan 12 på en vardag är underbar! Nu ska jag borsta tänderna! Visar kläderna sen (har snott från min älskade mamma). Juste! Tack Mormor som skickade grattis på namnsdagen! Jag har namnsdag idag, Anna!
Gammal bild again. Sorry.

Öppet hus!

Idag har jag varit i skolan ifrån klockan 08.20-20.30. Lyckat eller vad? 12 TIMMAR?!?!?! JAG ÄLSKAR MIN SKOLA, Nej men jag hade svenska lektion ifrån 08.45-12.00 sen vare datorkunskap från 13.00-16.15. Sen var det bara att hänga i skolan tills klockan 17.00 då det var Öppet hus. Tack alla söta små barn som kom och hälsade på och var nyfikna på min suveräna skola. Måste säga att 95 är grymt små! hehe. Imorgon börjar vi klockan 13.00! Så skönt. Vi har dock tyska och det gjorde dagen lite sämre. Ogillar inte tyskan i sig utan alla är så himla stökiga bara. Det är det som förstör. Men hörru, nu måste jag sova! Tjollavippen på er!
O to the ld pictureeeee.

HOUSE!

Nu är det house, förlåt för dålig uppdatering..

HÖRRU!

hihi skämt på rubriken. NU ska jag strax åka in till skolan för att ha den alldeles för jobbiga (men mycket nyttiga) fysen. Efter det åker jag hem, och kommer säga nej om jobbet vill att jag kommer in tidigare. För jag måste utveckla min samhällsuppsats. Jag måste skriva lite mer på egna reflektioner!
höhö lilla jag som städat upp på åkern..

Samhällsuppgift!

Idag ska jag viga dagen åt min samhällsuppgift. Låter inte särskilt lockande, men så får det bli. Känner att jag måste ta igen en del grejer i skolan och skärpa mig (även fast jag inte har ett skärp på mig) när det gäller planering! Det blir alltid så att jag gör alla skolarbeten i sista stund. Jag fick ju hem mina omdömmen om hur jag var och hur jag låg till i skolan och alla skrev att jag var lite för tyst på lektionerna. Så nu får jag rycka upp mig och våga prata när det ställer frågor. Så jag hoppas bli klar vid 12 eller något senare så jag kan vara med min andra hälft!

 

Sötaste (brunaste) Sandra i somras.


där skåpet ska stå.

Nu har Björn knacklat ihop ett skåp till "lillatoan". Där vi ska ha handdukar i, nu fattas bara nya fina handdukar. Juste, jag har inte läst bloggar på 2 dagar.. nästan världsrekord för mig. Om man inte räknar med Malta, då jag var utan dator i tre veckor. Det var väldigt skönt. Simtävlingen idag gick ganska så bra, inte den individuella tävlingen som blev så att jag blev iputtad i poolen av en lärare, för jag vågade inte dyka. Aja. Men stafetten gick asbra! Vår tropp var 10 pers och vi simmade en längd var (dvs 10 längder) på ca 03.25 minuter! Snabba vi var! A troppen ftw!
söeta jag på Olivias vind, när vi målade grunden för himlen.

Julklappar, check!

Jag har länge funderat på vad jag ska köpa till alla i julklapp. Men de som är "färdiga" är=
Mormor
Kristin
Sandra
Mamma
Återstående är Björn, Morfar, Hedda och Simon... Så hörni, vad önskar ni er?
Sötaste Olivia! Bild från när vi målade hennes sängloft <3

Simning!

Imorgon så ska vi simma, ha en intern simtävling i skolan. Då det är som en "riktig simtävling" så ska man helst dyka, men hallå. Jag kan varken dyka eller knappt simma. Okej, klart jag kan simma, men på min nivå. Vi ska vara på GIH badet, vid stadion tror jag. Det betyder att jag måste åka hemifrån vi ca 06.40, för att vi ska komma dit vid halv åtta. Man ska vara ombytt och klar vid åtta. Jahapp, då blir det en tidig kväll för mig, fast nu ska jag raka benen, vill inte komma tid som en annan ulltott...

RSS 2.0