MOT BERNADOTTE!

Nu ska jag bege mig mot skolan, ska nog fortsätta med den där listan jag började med, kommer ni ihåg..? Idag har jag i alla fall på mig en byxdressliknande sak! Jätteskön för övrigt! Bara att dra på sig när man inte vet vad man vill klä sig i!

loooong

bild 1: T.shirt - H&M
Shorts - Zara
Bild 3: Jeansjacka - H&M
Långklänning - H&M
Den vackra skapelsen på sista bilden är min bror...

Spring!

Nu ska jag ut å springe. Visar vad jag har handlat de senaste dagarna lite senare! Mycket fint och väldigt vårigt!! Men så här såg jag ut idag i alla fall!
Linne - Gina
Shorts - Vila
Strumpisar - Lindex

Om himlen bara kunde vara på marknivå.


bloggpaus till 26/4. CIAO

ja se rubriken då?

ldksjf

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Mina syskon
Dag 07 - Ett ögonblick
Dag 08 - I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mitt favoritminne
Dag 17 – Min dag
Dag 18 – Detta ångrar jag
Dag 19 – Den här månaden
Dag 20 – Ett annat ögonblick
Dag 21 – Det här upprör mig
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 – En första
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Min favoritplats
Dag 27 – Det här saknar jag
Dag 28 – Mina ambitioner
Dag 29 – Ett sista ögonblick
Då har vi kommit till punkt två. Asså är det bara jag eller är det lite privat? Jag kan inte säga att jag har varit rikigt kär någon gång, bara så att ni vet. Mer tror jag nog inte att jag behöver säga. Alltså på dagis och så så var ju alla "ihop" med alla så wtf.
(bild från we heart it).

pink

Denna skjorta skulle inte sitta helt fel nu inför sommaren.
Jag tror att den ska bli min när jag kommer till Småland. Jag och Björn ska åka tidigt imorgon bitti.
Idag så har jag varit på stan och solat, käkat glass och lyssnat på skön musik med Olivia.
Sedar for vi hem till henne och gjorde exakt samma grejer.
Olivia bor precis vid vattnet vid Sofiaskolan.

Hurtigt!

Var precis ute och sprang 45 minuter. Tänkte att det skulle ta bort illamåendet. Men det gick inte, det är fortfarande likadant. Det känns konstigt att inte vara i Småland. Mor och bror åkte ju dit igår, men själv ska jag jobba tills på onsdag. Men nu ska jag blåsa håret och fara lite tidigare till jobbet.
Jag ska nog köpa denna färg! btw.

Quelle couleur?

Vad ska jag välja? Jag ska köpa ett par Urban ears in ear hörlurar imorgon på jobbet, men vilken för ska jag välja?
samtliga bilder lånade från http://www.urbanears.com/

Ska vi köra en sån där lista?

Har ingen inspration över huvud taget. Vill mycket hellre vara ute än att sitte ine och uggla framför datorn så vi kör en sån här lista som alla andra. Start nu!

Dag 01 - Om mig
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Mina syskon
Dag 07 - Ett ögonblick
Dag 08 - I min handväska
Dag 09 – Min favoritfödelsedag
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Platser jag besökt
Dag 12 – Min bästa vän
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Mitt favoritminne
Dag 17 – Min dag
Dag 18 – Detta ångrar jag
Dag 19 – Den här månaden
Dag 20 – Ett annat ögonblick
Dag 21 – Det här upprör mig
Dag 22 – Det här får mig att må bättre
Dag 23 – Det här får mig att gråta
Dag 24 – En första
Dag 25 – Mina rädslor
Dag 26 – Min favoritplats
Dag 27 – Det här saknar jag
Dag 28 – Mina ambitioner
Dag 29 – Ett sista ögonblick
Om mig:
Vad ska man börja? Sarah Elin Anna Dahlström heter jag, född 8 maj 1994. Ser mig själv som en person som oftast är positiv och framåt. Är blyg när jag träffar personer jag inte känner.
Jag har en bästa kompis, Sandra, som jag har känt sedan årskurs 6. Jag gick i Sjöängsskolan från första skolåret till nian, sedan bytte jag när jag skulle börja på Gymnasium och då hamnade jag på Bernadottegymnasiet.
Världens bästa skola om du frågar mig, dock så är den väldigt liten och rykten sprids ganska så fort haha, inte om mig än dock (tror vet jag). Har ridit och varit intresserad av hästar sedan jag var fyra vilket gör det till 12 år.
Har dock tagit ett brake i det nu när jag har börjat jobba och börjat på gymnasiet. Jag jobbar på MediaMarkt i Heron City på skiv och spelavdelningen så där kan ni hitta lilla mig.
I skolan så hänger jag med coolaste kompisarna Hedda, Elin, Kristin, Olivia och en massa boys. Eftersom Bernadottegymnasiet är en skola som inriktar sig på polis/brandmannayrket så är majoriteten killar. Det är lungan för mig för jag tycker det är enklare att vara med killar än tjejer. Jag älskar mat i alla former föutom fisk eller annat skit som någonsin bott i havet. Det äter jag bara inte. Och så äter jag oftast inte "kött" eller vad man ska säga på donken utan jag föredrar kyckling.
Jag har ganska besynerlig musikstil, älskar rock (tänk Creed, Metallica) och "vispop" (tänk Melissa Horn, Jennie Anbrahamson, Florence Valentin, Hurts, Biffy Clyro). Så det är en ganska så blandad stil skulle jag vilja säga!
Jag är sjukt lång, 1.80 men jag älskar högklackade skor. Tyvär så använder jag inte det så ofta för att jag tycker inte om att stå i centrum, och när jag går ut i högklackat så är det alltid folk som stirrar..

Ingen speciellt intressant rubrik, alls.

Jaaa! Då var det onsdagmorgon och jag sitter och lyssnar på lejonkungen låtar. Riktigt synd att Disney drar tillbaka alla sin gamla tecknade klassiker för att restaurera upp dom.
De gör kvaliteten bättre vill säga. Då finns inte lejonkungen att köpa nu och jag får nöja mig med deras låtar på Spotify!
Men det är helt okej ändå. Idag så känns det som om det borde vara torsdag, men det är kanske bra om det inte är torsdag. För på torsdag så har jag tyskaprov och på fredag så har jag matteprov. Idag så är det naturkunskapsredovisning.
Jag, Elin, Kristin och Berry har skapat ett energisnålt hus och ja, det ska vi redovisa idag. Vet faktiskt inte hur det kommer gå, för det var bara jag och Kristin kvar i skolan igår och fixade vad alla ord betydde.. Men det kan gå asbra eller käpprätt åt helvete.
Men nu måste jag typ klä på mig, eller dricka yågurt (lite osäker på stavning...........) Men ja, hejdå allesammans.
Adele - Rolling in the deep.

Saknar Sälen och Sandra enormt! Underbar tid där uppe med dig! <3

Körigt.

Det är lite körigt i skolan just nu, eller körigt och körigt. Det är bara mycket. Matteprov, tyskaprov (kan allt iofs), naturkunskapsredovisning och svenskainlämning (klar idag!!!!!). Så denna vecka lider bloggen av inläggstorka. Sjukdomen är obotlig. TYVÄRR!
måste säga att jag gör världens godaste banangugga! Den är sjukt god, har flera säkra källor som kan hålla med (la familia!)

TV!

Nu ska jag se mästarnas mästare! Tjing pårej!

Sandra!

Nu ska jag snart dra mot bussen för att möta upp Sandra! Vi ska till Liljeholmen för att handla käk tills ikväll. Kött tror jag, det brukar bli så!
Pics från Sälen!

Summer dress!

Såhär vankade jag runt i skolan i fredags. Vi kör ju med fina fredagar så jag passade på att dra mig en sommarklänning! Jag har aldrig använt den förut så det var premiär! Körde på lite lockigt/ruffsigt hår med, skulle vilja ha så varje dag!

Sic Itur Ad Astra

På väg mot stjärnorna. Det här halsbandet fick mamma av Mormor och Morfar. Det är ett halsband från Efva Attling. Jag tycker att det är megafint!

Shopping!

Ojojoj, jag känner att jag har shoppat väldigt mycket på sista tiden! Jeansjackan, väskan och datorn. Men idag så for jag och Mor till Nacka Forum. Självklart så shoppade jag idag med. Eller jag ska egentligen säga tyvärr.
Detta köpte jag idag!
Lila Converse 700:- Inter Sport.
Solglasögon 129:- Sisters
Bikini 129/99:- H&M
Äntligen så hittade jag mina lila Converse och bikinin som jag har suktat efter! Är så himla nöjd med solglasögonen! Jag råkade ta sönder mina andra solglasögon när jag var i Sälen. Och äntligen så hittade jag ett par som satt hyfsat på! Conversen är mycket mer lila i verkligheten, kunde inte fånga det på bild.

jeansjackan

Denna skapelse fick följa med hem i söndags också. Den kommer från trevliga H&M. Men nu måste jag sova, håller på att somna! Puss och kram en stor skumbanan.

Godmorgon!

Klockan pep exakt klockan 06.00 och då var det bara att stiga upp.
Jag var faktiskt riktigt trött, men jag har vaknat till och är lite peppad på den kära spinningen som ska råda rum i Eriksdalgsbadet 08.00.
Jag skulle försöka baka kakor igår, och det gick ganska bra. Men jag har aldrig smakat en sötare kaka i hela mitt liv. Det vart nog lite mycket socker..
Idag så har jag tyska på eftermiddagen, 13-16.15. Det är inte så himla lockande men det ska nog gå bra!

Underbar dröm!

Den här underbara finaste vackraste sommarväskan köpte jag i söndags. Den kommer från ett spanskt märke som heter Desigual. Jättefina färgglada kläder och väskor hade de! Desigual har en affär i Kista galleria!

Spinning!

Hejsan, tillbaka igen efter skola och jobb. Har jobbat hela helgen + måndag + tisdag. Nu är jag ledig för första gången på två helger och det ska bli underbart! Jobbar i och för sig nästa måndag men det är faktiskt lugnt. I söndags så drog jag och mamma till Kista och spontanshoppade oss lite. Jag handlade världens underbaraste sommarväska, jeansjacka, bh och strumpbyxor. Imorgon är det spinning och det ska bli jätteskönt att träna! Har inte gjort det på länge på grund av sjukdom, (magsjukan). I tisdags så var jag, Hedda, Olivia, Elin och Kristin på Skansen. För att fira Kristins 14års dag, förlåt menar självklart 17års dag! Det var jättemysigt men djuren gömde sig för oss. Vi såg i alla fall en häst och vildsvin.
puss!

I'm Aliiiiiiive!

Ojojoj första tecknet på att jag lever på typ 4 dagar?! Aja, men jag har åkt på Magsjukan/vinterkräksjukan eller vad det nu heter. Spyr gör man i alla fall. Det kan jag spika på. Har inte varit i skolan sen i måndags, eller halva tisdagen. Känner mig fortfarande riktigt hängig. Men efter att jag gick ut med hunden imorse så har jag piggnat till. Igår åt jag för första gången på tre dagar, scrambled eggs och falukörv. Ska förlja med Eva och Chippens fru Jytte till fältet runt två-tre. SKa bli riktigt roligt! Men nu ska jag vila lite till och sen äta. Puzz och kramiz.
Nyponsoppan räddar mitt liv just nu, fast den är sluuuuut :(

RSS 2.0