träning

Nu drar jag och tränar. BodyCombat ofc. Bloggisch när jag kmr hem :D

I love you, Mac.

Hejsan! Nu har jag den. En alldeles egen dator. En alldeles egen Macbook. De säger väll en gång Mac, alltid Mac? Nu sitter jag här med min Mac, och den andra bärbara bredvid. Känner mig extremt nördig :P Men iaf, idag så hade vi datakunskap, som sög. Ingen hörde vad läraren sa. Och alla i klassen var inne på Facebook och chattade med varandra :P haha ganska kul.. Men det blir kanske lite bildlösa inlägg nu på ett tag, för jag har inte överförit bilder från den förra datorn till Macdatorn.

mushroom

 

svamp, enligt mig så är det knappt ätligt. Enigt andra är det väldigt gott. Aja, vi var iaf och plockade svamp i helgen. Vi hitta svart trumpetsvamp (?) i massor! Nu så måste jag duscha skolan börjar 13.00..


Macbook eller inte macbook, det är frågan.

försökte fånga älskling på bild idag. Men det ville sig icke. Det blev lite hippt som happt. Men den andra bilden blev riktigt bra :). Nu måste jag sova. Men då är frågan, ska jag köpa den vita Macbooken? Måste bestämma mig tills imorgon på morgonen....


Nightwish - Nemo

Oh, how i wish to dream again
Once and for all and all for one
Nemo my name for evermore


Tosca.

Nu på morgonen så väckte min fantastiska hund mig, klockan 08.00 prick. Jag tänkte sova vidare, men jag lovade mamma igår att jag skulle baka, så jag gick upp och gick en powerwalk med hunden och nu så har jag bakat tosca kaka. Nu blire dusch och sen baka kärleksmums. Snart kommer Kristin också.. om hon hinner med Lidingö banan.. Klockan 1300 drar jag till slussen( tror jag det var..?) för att träffa lite polare ;).

Fina Josefin från när hon var och hälsade på i Sthlm, (ska mejla bilderna till dig, så blir det bättre upplösning :))


Gooooooooooodmorgon

Nu ska jag snart pysa till jobbet för ännu en dag på MediMarkt. Som ni vet så fyller de ju år och då kommer en massa artister, och de kommer i hellikopter och går sedan igenom lagret (där jag jobbar..) och EMD kommer idag hehe, man ska väll fråga efter autograf och ett foto? Haha snacka om att jag är töntig, men de är ju lite söta. Men appropå morgon, hur startar ni er dag? Jag duschar alltid och sen äter jag havregrynsgröt!! (haha det är vääldigt mycket sylt på bilden :P)

 


Grinda.

I somras så campade ju jag och Sandra på Grinda, en ö i skärgården. Det var vääldigt roligt. Haha många skratt och minnen där ifrån, exempel då jag var grillmästare nummer 1. På en engångsgrill iofs, men det räknas inte. Jag tappade ( läs grillen ville inte ha korvarna kvar) en del korvar på gräset, men de la vi upp igen, haha.
Vi hade ett jätte läskigt blått lodar tält (som inte var lika proffsigt uppspänt som vårt gröna btw..) som granne, inte kul. Så på kvällen så stängde vi alla öppningar som fanns i vårt tält, och jag trodde det skulle bli kallt på natten så jag klädde på mig som om det var istid, men jag kan säga att det skulle verkligen inte behövas!!  Jag höll på att torka ut där inne..


moi


dots.

 

'

 

Idag såg jag ut såhär.
Prickiga strumpbyxor
Conversen
Skinnjacka från Vila, (2009)
Halsduk Gina tricot
Väska Puccini
Tröja gina tricot. Som jag måste lämna tillbaka. Den är helt nopprig och förstörd!


skolan.

Just nu sitter jag i skolan och skriver på mitt och Kristins rapportarbete. Det går ASBRA! Vi är nästan klara, vi har bara inledningen kvar. Så vi sitter och flummar runt med olika svåra ord. Vi vill ju ha bra betyg såklart. Just nu så är det argumentation omkring de olika partierna, vad de röstade på. Den är väldigt intensiv haha, alla skriker och håller på. Aja jag röstar inte på något. Nu så kommer Kristin, måste fortsätta jobba nu...

 


Todays

 

Ja, idag såg man ut såhär.. Casual but chic.. Haha. Nejmen jag har ingen aning, hade lite panik imorse så det blev en enkel klänning och strömpbyxer :)


New thing.

Åhh, jag fick med mig världens mysigaste tröja med mig hem från stan idag! Inne på GinaTricot i och för sig, men det gör inget. Brukar ju inte hitta kläder i den affären, men idag så gjorde jag det, den är helt underbar. Men ett minus är att den sticks lite, vilket förstör myskänslan, men det tänker jag inte på.. (texten betyder Mina nätter är vackrare än era dagar, kläm på den ni!!!).


Study times.

Hallå, idag har jag varit i skolan, som vanligt dåra. Vi fick reda på att vi skulle ha en inlämningsrapport tills på fredag som handlade om kursen vi håller på med nu. Arbetssätt och lärande. Jag tycker det är ganska så spännande, för då vet man ju vad man ska tänka på när man pluggar. Vi fick "ledigt" vid 10 och då var det eget ansvar gällande uppgiften som gällde. Jag och Kristin jobbade tsm, och vi + Simon och Dan gick till biblioteket för att få lite inspration, men det sprack för alla gick dit.. Men vi har eget arbete imorgon också och då ska jag och Kristin mötas i skolan vid nio. Så vi bli klara någon gång. 

mina söta vänner och Simon :D


godmorgon!

Vaknade en en gång med igenkletade ögon. Jag är trött på att ha ögoninflammation. Det får försvinna nu!! Men igår så var jag ute med Sandra och Josefin på stan och röjde. Nejdå, vi åt middag hos Sandra, men för min del vart det inte så mycket eftersom jag åt lunch med Pappa, Annika, Peter, Pernilla, Farmor och farfar. För att fira pappa :). Men efter att vi ätit hos Sandra så blev det lite twister! Otroligt roligt, men jag tror inte det var så bra för mitt knä, för ni gör det ont igen! Typiskt! Men sen så gick vi till bandhagen och åkte in till Hötorget för att se bio. Närmare bestämt "I rymden finns inga känslor". Den var faktiskt helt okej! Lyckad kväll blev det i alla fall!

Haha Sandra-dee stod för fotandet igår :P


Linkin park - A thousand suns

Linkin park har ju släppt en ny skiva, och den första singeln som har kommit heter The Catalyst. Och jag måste säga att det inte är något drag i den. Man tror hela tiden att det ska komma något, men man väntar igenom hela låten. Liten besvikelse där alltså. Men ni får avgöra själva vad ni tycker!

 

 


Timrå-Frölunda, råtagga!! Heja Frölunda!

Timrå-Frölunda, råtagga!! Heja Frölunda!


"God"morgon..

Hallå, vaknade vid sju utav att jag hostade och att jag inte kunde öppna ögonen. Det var öoninflammationen som hade slagit till ännu värre än igår. Big times. Men nu ska jag sova, och förhoppningsvis bli lite bättre. Underbara Eva hjälpte mig att ta ut Chippen både igår och idag, Tack!

 


Facebook.

Har inget vidare att skriva om så jag kan lika gärna visa er mina vackra profilbilder på facebook..

 

Aa, så det det ut :) De två sista är de nyaste.. Saknar mitt hår när jag ser den sista bilden :'(

 


Nikon D7000

Nikon har släppt en ny kamera, Nikon D7000. Den verkar kempe grejt tycker jag, men nog talat om det. Haha orkar inte skriva om den, ni får läsa själva :) Men nu ska jag ta och se lite hockey med björn tror jag. Juste, på lördag ska jag möta pappa och company i stan för att fra pappas födelse dag. Men på lördag så kommer en kompis från språkresan till sthlm och vill att vi ska se på bio på kvällen och så.. Men jag kan säkert klämma in allt :) höhö

 


Klockrent!

Älskar idoljuryn, kopiera länken, titta och njut!

http://www.tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1813134

 

 


miss it!!

Åhhhh vad jag saknar min bränna :'(

 


Ögoninflammation.

Godmorgon, vaknade med ögoninflammation, huvudvärk och illamående. Käns super för en ny dag, eller hur? Så det blir ingen skola för mig idag.. Typiskt det, vi börjar ju med ett nytt ämne nu, arbetssätt och lärande. Aja, får skriva av och höra med mina clasmates sen..

 


mot skolan.

Nu ska jag dra till skolan för en 20 minuters "lektion", det är egentligen möte med handledaren. Nya väskan får följa med!

 

 


Chill outfit.

När man bara är hemma och lata sig kan man lika gärna ha mysoverallen på, inte den som alla fjortisar har utan jag har en liite coolare. Egenkomponerad såklart men det klår allt. Min älskade 50 cent tröja och mina rosa randiga shorts klår världen! Haha på sista bilden ser min hand eller handled helt fucked up ut ;)


Godmorgon!

Idag så är det val ett tråkigt väder ute, men mysigt värre! Jag har bara en lektion idag på 20 minuter, och den börjar 15.20. Snacka om illa. Men hellre det än en heldag! :) Nu måste jag duscha och klä på mig, kan ju inte gå i mjukisbyxor hela dagen..

 

 


me and my pets.


Bruno

 


Sova.

Jag tror jag börjar bli sjuk. Ont i huvudet och halsen. Men det kan inte hjälpas. Idag så har jag badat i högdalshallen med Sandra, fast det var ingen bra idé för jag knäckte till knät så nu har jag ondare än innan.. Efter det så åkte vi till Farsta och shoppade lite. Jag köpte en jätte fin väska som jag ska ha som skolväska, den är perfekt då den är rymlig så jag får i alla skolböcker och så hade den en axelrem och handtag. Nice, visar er den imorgon. Men nu ska jag sova.

 

ser ni vad bilden föreställer?


Pinsamt.

Se och titta vad pinsamt. Jag skäms!

 

 


Rain dont stop me, cause my skin is waterproof.

I ansra skolor säger man att det är lugnt min jacka är vattentät, på Bernadottegymnasiet så skiter vi i det och kör på att huden är vattentät. Lite coolare. Aja imorgon så drar jag och min tropp (A2) till Korsö. Vi är den första troppen som åker ut så vi ska vara i skolan klockan 06.00 på morgonen. Härligt att man är en morgonmänniska då?! Vi ska (notera detta) gå från skolan till slussen med hela våran packning som är en stor grön militärruggsäg som säkert är 2x2 meter.. Jobbigt, och så ska man ha en civilväska fullproppad med saker. Idag så gick vi igenom våran packning + lite sen info om korsöveckan. Så jag slutade klockan kvart i tolv och då åkte jag till min gamla älskade underbara skola. Träffade cafeteriapersonalen och min gamla NO lärare och gympa lärare, och såklart Adam (också en lärare). Aa, det var väl min dag. SHIT jag såg att det inte går några bussar så tidigt! Jag kommer vara framme ca 05.55 och då kommer jag komma försent! Vad ska jag göra?!

 

det får bli en gammal bild på mig så länge :)


RSS 2.0