Ringar!

Idag när jag skulle handla mat så passade jag på att smita in på Indiska. Där hittade jag tre underbara ringar jag inte kunde hålla mig ifrån att köpa, de går i samma gammeldags stil.


Efterrätt!

Passade på att behaga mor och bror med efterrätt! Det blev en kesella/sommarbär moj. Uppskattat tror jag!


Mästerkocken

Vad ska jag laga??


7 kilometer.

Godmorgon! Jag vaknade 11.40 och var ordentligt utvilad. Så nu kom jag just hem från en springrunda med Chippen, han var hur duktig som helst!


Tired

Jag är ungefär lika trött som den här killen, helt slut. Nu ska jag kolla på Gustavsson 3tr. Hejdå hejdå.


Sandraklerck

Dagen slutade med att jag träffade sötnöt Sandra. Nu måste vi sova!


Jobba

Hej hej nu tänkte jag prova att blogga ifrån min nya mobil! Jag köpte en iPhone 4s igår och jag är sjukt nöjd än så länge! Nu ska jag börja dra mig mot jobbet!


Polishögskolan

Klockan ringde på 5.45 imorse och det var becksvart ute + att det regnade. Jag var på Polishögskolan idag, agerade figurant. Vi hade två olika scenario, först var det ett scenario där vi skulle ha hemmafest som slutade i knivbråk och att han med kniven blev skjuten. Det var ganska bra att se hur polisen reagerade, en del mycket mer våldsamt än andra. Det andra scenariot vi hade var ett bankrån. Jag var kassör och satt i en av kassorna där alla pengar förvarades. Jag fick agera vittne för alla poliser, det vr grymt roligt. Annars så har jag inte gjort någonting nyttigt idag, förutom att plugga till matteprovet jag har imorgon. Jag kom nyss hem från en lång springrunda + att jag mötte upp Sandra. Jättemysigt att bara prata i typ 1,5 timmar ute i kylan. Nu måste jag sova om jag ska kunna hålla ögonen öppna imorgon!

Det finaste


Finbesök från Mormor och Morfar + kusinerna.


Modekungen.se


Clean up the kitchen.

sitter vid matbordet, har lagat kyckling och pommes. Men jag orkar bara inte plocka undan efter allt. Jag hamnade på Modekungens hemsida istället, tänkte klippa ihop ett litet collage på kläder och väskor som jag mer än gärna skulle vilja ha i min garderob. Nu måste jag verkligen plocka undan, klcokan 21.00 är det House!

Jobba

Nu ska jag snart dra mig iväg till jobbet, jobbar nämligen 12-18.05 idag. Dejligt va? Katten väckte mig vid 8 av att han kräktes på min matta. Jag fick kasta mig ner och rädda datorn som också låg på mattan. Så jag har varit vacken rackarns länge!
Kan det inte bli såhääääär varmt igen????

Spännande?

Var tror du att du är/gör om 1 år? 
Om ett år så går jag sista året i gymnasiet och förhoppningsvis har jag då börjat planera GMU. Grundläggande Militär Utbildning.

Vad ångrar du, om något, i livet?
Oj, jag skulle nog säga (för att inte bli allt för personlig) att jag slutade rida.

Hur kommer du gå klädd i vinter?
I min grymt snygga nya vinröda fjällräven jacka, senapsgul halsduk, stor mysig mössa och 
varma kläder under.

Vilka 3 saker är du beroende av? 
1. Musik på morgonen (innan skolan) 2. Nyponsoppa 3. Duscha (varje dag!)

Har du någon dold talang?
Jag är bra på att springa (alltså långa distanser). Sen är jag grymt bra på att tjuvlyssna också!

Vad gjorde du förra helgen? Och vad skall du göra nästa helg?
Förra helgen hängde jag med min mormor och morfar samt båda mina kusiner. Nästa helg ska jag jobba..


Vad har du på dig just nu?
Blå jeans, gul/vinröd randig topp från monki och svarta strumpisar.

Bästa skönhetsknep?
Drick vatten och sminka dig inte alls, eller inte för mycket!

Vilka är dina dagens planer?
Ska vara med Sandra, så långt vet jag.

Vad äter du helst inte?
Fisk eller skaldjur.

Nämn 3  bloggar du besöker dagligen?
1. Nevnarien
2. Kenza
3. Pouline

Bästa staden/landet du besökt 
Grekland med bästa s.

Vilken kändis får du höra att du liknar? 
Det har ingen påpekat någon gång ;)


Tror du på gud?
Nej. Jag vet inte vad jag tror på.

Vad är din största rädsla?
Mörker, insekter eller simma på djupt vatten.

Nämn en sak du aldrig provat på:
Röka eller snusa, hoppat bungyjump eller haft öroninflammation.

Vilka är dina favorit namn?
Tjej: Saga, Nova, Ronja. Kille: Pontus, Max, Melvin.

Hur/Var vill du bo i framtiden?
Jag skulle vilja bo i ett stort hus, snarare en gård där jag skulle vilja ha djur. Gärna på landet.

Like a bee


hunter

jag håller på att läsa till jägarexamen för fulla muggar just nu! Det betyder inte att jag vill ut i skogen och skjuta en massa djur, man lär sig så himla mycket om Sveriges djur och natur!

just me and my dog

Godmorgon! På bilden i mitten ser ni min nya jacka, den är hut fin som helst! Det var så himla fin ljus igår när jag och mamma gick ut med hunden, så jag passade på att ta med mig kameran. När vi var ute så stötte vi på en massa hundar som drog kedjor efter sig, de tränade visst Weight Pull. Det är en tävingsform där hudnar drar tyngder efter sig. Det skulle nog Chippen gilla, så det måste vi kolla upp!

NY!

Today i am going to sleep at my friends house, Kristins crib you could call it. Cause tomorow our school has decided that everybody is going to compete in a runningchallenge. Haha ska verkligen sluta skriva engelska nu, men det över är faktiskt sant! Ska sova och Krisse idag, åker dit efter la work. För imorgon så ska vi springa på Grönsta gärde, vilket ligger på Lidingö där hon bor. Men nu måste jag packa! Tjoflöjt.
Idag så har jag en ny tröja på mig! Sweet.

idag.

Idag så jobbar jag från 17isch-20.05. Ska försöa ta atg i mitt schema på jobbet, jag kan helt enkelt inte jobba tre dagar mitt i vecka + skolan. Men nu måste jag torka håret och fixa lite inför skolan!
Så ser jag ut idag.
Ny tröja!

Inspiration till max!


igår

En typsik jobboutfit.

3-5 arbetsdagar.

Jag beställde hem denna till att börja med + ett nyckelband med indianen på. Man kan ju alltid beställa hem fler grejer om jag skulle bli sugen på den gråa tjocktröjan.
Snart kommer den!

FRÖLUNDA

Jag tänkte beställa kläder ifrån Frölunda, men då är frågan: Ska jag köpa den svarta eller gråa tjocktröjan? Mjukisbyxorna ska jag ha, men vilken tjocktröja?

Ny springtröja

Denna färgsprakande tröja köpte jag 1 dag innan Lidingöloppet. Jag tyckte den var hur fin som helst + att den var hur skön som helst i att springa med! Den kostade 200 :- tror jag.

Godmorgon!

Det känns som om jag pratar i nattmössan, är väldigt trött. Men jag brukar bli pigg när jag möter energipillret Kristin i skolan! Vi gör skolan osäker (läs; glad, lycklig, skrattande och till en alldeles underbar plats). Idag har jag Historia A och jag har läsförhör.. Vi får se hur det går. Nu måste jag föna mitt hår. Och klä på mig till att börja med.

Café 60

Hallå! Idag har jag varit i skolan, har haft Samhällskunkap B och Matte B. Det var rätt lungt och tiden gick väldigt snabbt! Efter skolan så gick jag, Dan och Kristin och fiakde på Café 60. Det måste vara Stockholms mysigaste fik, jättegott fika + mysiga plater både inne och ute.
Kristin, Simon, Dan och jag på Jensens Bofhus i fredags! (KLASSKOMPISAR.)

Vilken modell ska jag välja?

Jag ska köpa en ny mobil, men jag vet inte vilken jag vill ha. Jag tror attd et slutar med en vit Iphone, men å andra sidan vill jag inte gå med i den klubben. Haha. Fast jag är trött på Androidmobiler som inte fungerar.. Vilken skulle du ha valt?

long time no see

Har verkligen haft annat för mig än att spendera dagarna framför datorn. Har varit med vänner hela tiden. Hur härlgit som helst. Jag har varit på bio, ätit på restaurant och varit på fester. Det har varit underbart. Jag har inte kollat å¨tv heller, helt sjukt. Men ändå ganska skönt! Imorgon har jag heldag i skolan så jag slutar 16.15.. Sent! Men nu måste jag sova, ska upp tidigt imorgon.


RSS 2.0