trött

Igår så var jag med alla mina kompisar hemma hos Dan. Det var hur trevligt som helst och träffa alla och prata om sommarlovet och allt igen! Nästa vecka blir det Korsö! Tagga!

Är med Kexet.

känner ni ilskan i sista bilden? Den är på riktigt. Vill tillbaka till Kreta. Nu tack.

Half way there.

Vill tillbaka till Grekland där man kunde slappna av. Jag är så sjukt matt och trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Skolan har knappt börjat och jag känner att jag inte kommer orka. Men nu är det bara att höra på, är ju nästan halvvägs.

Usch

Usch och fy, jag mår verkligen inte bra! Jag hostar, har ont i halsen och kan inte andas med näsan! Men det får jag väl ta. Jag får absolut inte missa något i skolan just nu. Eftersom det är en intensiv kurs. Men nu ska jag torka håret och sen lyfta ut min säng ur mitt rum.

Fika

I måndags efter skolan så träffade jag min kusin Jackie som var i stan. Vi gick igenom hela stan och kikade i affärer och fikade. Jag köpte en ansiktstvätt, skolmaterial och mitt halsband som jag visade i inlägget under. Jackie har också en blogg (www.shackee.se). Hoppas att få träffa henne snart igen!

new necklace.

Det här halsbandet köpte jag när jag var med Jackie på stan. Idag har jag varit i skolan. Vi fick lära oss hur man tejpar fötter (för att förhindra skavsår på Korsö).
Den 2/9 så åker ju hela skolan en vecka till en ö i skärgården, nämligen Korsö. Där lever vi som militärer en hel vecka. Vi sysslar med allt som vanliga militärer gör, uppställning varje morgon, fys klockan halv tre på natten, visitation av barackerna. Ja det är hur kul som helst!
Eftersom jag går i tvåan nu är så är det tvåornas ansvar att vara sjukvårdare. Vi ska se till att ingen får skavsår, skadar sig eller något. I trean är man ledare. Då tar man hand om hela sin tropp. Nu ska jag borsta tänderna och sova. Är helt slut, ska dessutom ta ett extra pass imorgon på jobbet.

Yesterdays

Nu ska jag jobba. Blog ya later.

LIVSTECKEN!

Tjoho nu får ni ett livstecken ifrån mig! Jag landade i Sverige idag, runt 04.10. Taxin hämtade oss och vi kom hem runt 5. Sen så skulle jag vakna vid 7 eftersom skolan började. I skolan så hade vi upprop + att vi började med en kurs. Sjukvård. Den ska hålla på i 5 veckor inklusive Korsö. Efter skolan så mötte jag upp min kusin Jackie som var i Sthlm! Vi fikade och strosade runt på stan, hur mysigt som helst! Jag fick med mig en del hem, men jag visar det senare. Nu måste jag verkligen sova!
lyckliga jag i poolen

Sista inlägget!

Nu är detta det sista inlägget för detta sommarlov. När jag kommer tillbaka har jag börjat skolan. Nu ska jag och mamma åka till Sandra och hämta henne och sen bär det av till Grekland! Är tillbaka om en vecka! Puss!

time to sleep.

med detta säger jag godnatt. Over and out.

.

Nu har jag och mamma varit och handlat det sista till Grekland! Det blev lite schampo och body lotion. Nu ska jag packa, och ikväll ska jag träffa Sandra och hennes mamma + moster och äta på en restaurang! Supertrevlans!

1 dag!

1 dag kvar till vi lyfter! Idag ska jag packa, växla pengar, få ut alla möbler ur mitt rum och ja det är nog det. Så nu ska jag äta frukost och sen ville mamma in till stan.
en bild ifrån Heddas land!

heluuuu!

Nu ska jag i och för sig snart sova, men tänkte att jag kanske kunde låta er veta att jag lever. Jag kom hem från Heddas land i eftermiddags, det var världens köer på väg hem.. Men vi överlevde. Nu måste jag sova!
har inte laddat in bilderna ifrån Heddas land än.

GODMORGON!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bär det av emot tekniska högskolan. Hedda ska fixa visum på Ameriskanska ambassaden idag, för hon ska ju vara utbytesstudent i USA ett helt år.. Vädret är verkligen inte roligt.. usch! Helt mulet!

16 blocks.

Har ni sett den filmen? Jag grät just en skvätt. Så himla bra! Jaja, nu måste jag sova. Klockan ringer 09.30 imorgon, så godnatt!
snart ska vi göra Grekland osäkert!

Sommarens sommrigaste färg

haha ja jag har målat naglarna svarta. Men var lugna de ska jag ta bort när jag och Sandra åker till Grekland.

-

Hejsan Svejsan! Nu har jag kommit hem från jobbet och ätit. Imorgon så ska jag bege mig till Heddas land med Hedda (såklart) och Olivia! Kommer vara där tills på Fredag, så då blir det inga blogginlägg. Nu ska jag fortsätta att packa.
Tusan bilden vägrar laddas upp.

Vad F*n!

Det regnar ju ute! Nu blev jag ledsen! Kom hem med hunden precis innan regnet kom! Det var ju tur.
Pridegflaggan trivs på balkongen i alla fall.

The search of the black pants.

Godmorgon! Idag så jobbar jag inte 17-20 utan 15-20. Ändrade planer. Jag ska komma lite tidigare till jobbet och lära mig hur man bokar in produkter i datorsystemet så att de "syns". Det ska bli riktigt roligt att få lära sig något nytt, för ju mer man kan ju mer kan man hjälpa till! Sandra, hon som skötte inbokningen innan har tyvärr slutat så det är en tjänst ledig där. Men nu ska jag ut med hunden och efter det ska jag in till stan och byta mina skor (om det går) till en större storlek och titta på ett par svarta byxor till jobbet. De jag har är så låga i midjan, vill ha ett par med hg midja + att de inte får vara för tajta. Jag måste ju kunna böja mig ner och fixa.
De flygande hundarna.

Gott med gräs.

Detta får avsluta min dag. Min älskling fyllde sex år, gammal gubbe. <3

Word by Kapten Röd.

Du och jag tittar nog i olika speglar för jag kan inte se vad du menar
Annars måste dina speglar va skeva för smala ting verkar bli breda 
Men jag vet det är inte konstigt att man tvekar 
Ingen kan fly när idealen bara ekar 
Kraven finns där vart man än vänder 
Att du inte duger är signalerna dom sänder 
Modetidningarna bara sprider trender 
Som inte passar människan så folk mår sämre 
Ändå undrar alla vad det är som händer 
När vissa väljer svälten





I JUST CAME TO SAY HELLO

Jobb 17-20 imorgon. Tänkte hinna med lite ärenden på stan + städa här hemma innan jag far till jobbet.

Uppe med Tuppen!

Nu är jag vaken, redan. Jag vaknade inte av någon väckarklocka utan helt själv.. Så jag bestämde mig för att gå ut och springa, så nu sitter jag här i springkläder och är på väg ut. Så ciao.
osedd bild från min födelsedag

weho


www.ae.com

alla kläder är från www.ae.com. Vill verkligen ha allting!

lock

Helt plötsligt så fick vi ett lock över oss. Det vart mörkt och det började regna som aldrig förr..

7 dagar

Jo ni läste rätt. Om sju ynka dagar drar jag till Kreta med Sandra. Det ska bli hur underbart som helst. Idag så har jag jobbat, 09.45-17.00, Det gick riktigt bra och snabbt! Mycket folk på grund av att det regnade. Imorgon så börjar jag 14 och innan det ska jag in till stan och byta mina kära skor. Mor hämtade mig i Älvsjö och vi åkte och handlade. Mamma och Björn käkade krätfor, alltså förlåt, men fyfan vad det är äckligt!! Aja, jag gjorde en jättegod sallad men brie, salami, paprika, ruccola och hallon balsamicovinäger.

im a new soul in this very strange world.

Ja min mobil är borta.

flowerpower

Ojojoj nu har jag övningskört. Duktiga jag. Men nu måste jag sova.

tiny shoes!

Hej alla, hehe. Nu ska jag snart dra mig in till jobbet! Det blir ett lagom pass idag, 12-18. Känns ganska skönt att vi har ändrat våra öppningstider på helgerna! Från 20 -> 18! Så då kommer jag hem tre tre innan typ. Kommer ni ihåg skorna jag köpte för inte alls så länge sedan? De är för små. Jag måste lämna tillbaka dom! Vet inte ifall jag hade lite bråttom i affären eller om mina fötter har växt..
vill vara med denna böna idag, ska nog ringa och väcka henne!

d.ö.d

Är som rubriken lyder. Var hemma hos Simon med olivia och daniel och några till, kom hem typ nu. Nu ska jag sova, jobbar 12-18 imorgon. puss
simon och jaaaaaaag punkt.

FO HELVEDE

åh, min nyttiga fortsättning gick inte bra. Alltså är sugen på en sån där på bilden. En nyttig juice!

new technology.

Björn kom hem med en soda stream och en bakmaskin. En soda stream är en rolig grej. Ska kolla på jobbet vilka roliga smaker det finns! Nu ringde Björn och sa att han ska hem och hämta Chippen för ett eftersök på en grävling. Kul.

ändrade planer

klockan 13 ska jag till vinterviken och bada! det är så fint väder ute så man får sola och bada lite!
mästerkocken sarah har varit i farten!

Chippen

Skulle önska att lilla Chippen kunde få en syster!

Swwet home alabama.

[söt kissemisse Lodur]
Helu! Nu är jag i tryggt förvar hemma hos mamma. Våldgästade ju Sandra, stackarna jag äter dom ur huset.. Men de tycker nog det är bra. Då slipper de ju slänga mat som blir för gammal (tänk positivt!) Men nu ska jag ställa klockan och gå och lägga mig. Tänkte vakna tidigt imorgon och städa mitt rum och springa. Plus att jag har hand om bästaste hunden imorgon. Ska nog gå ner till Årstaviken med honom så han får bada. Ska ringa Jytte och Eva också så kanske de vill följa med!

Little lion man.


->


Tips!

Denna ansiktskräm från Clinique är den bästa jag har testat!
Den är lätt, dryg (så som i att man behöver ytterst lite för att det ska räcka till ansikitet) och svalkande.
Det som är så bra med Clinique är att de är alergitestade och 100% luktifria.
Ibland är det skönt när krämen inte luktar något speciellt!

Bästa!

Den här väskan är nog den bästa jag har. Den rymmer mycket, är fin och tålig.
Jag älskar den. Det var en riktigt bra investering!
Jag köpte min på Inter Sport för 499:- för något halvår sen.

todays


GODMORGON!

Nu ska jag snart pysa iväg mot jobbet. Kändes sådär att stiga upp 07.00 imorse.. Men efter n dusch så är jag back on track!
aja det är jag.

Give me

(det superduperniciga collaget har jag gjort)
Har ju en svart kjol, och ett par bruna skor. Nu behövs bara resten..

nytt

Min nya långa svarta kjol. Och mina fina nya skor som jag köpte på Urban Outfiters.

todays


Hemma!

Nu har jag kommit hem från stan med Olivia. Det kändes som om vi plöjde igenom hela Stockholms stad. Vi gick och gick. Men jag hittade ett par megafina skor, sådanna som jag skrev om i bloggen för inte alls så länge sen (tantskor) inne på Urban Outfitters. Tänkte vara med bästa vän nu, men hon är a busy lady. Den lille rackarn.

ut och spring!

Jag vaknade för tre sekunder sen, och nu ska jag ut och springa. Jag har bestämt att jag ska ta tag i min träning igen, den har ju legat på latsidan i typ 2-3 veckor nu? Inte bra alls. Efter det ska jag träffa Olivia. Hon kommer hit och sen tror jag vi tar med hunden och går till söder eller något annat mysigt ställe att vandra på :)
Olivia, fast nu har Olivia myyyycket kortare hår :)

Min bästa vän.


RSS 2.0