förlåt.

Det är ju så att jag inte har uppdaterat bloggen för att jag har varit hos Sandra. Och jag försökert att hålla alla mina vänner utanför bloggen (dem som bor i sthlm, och som jag tyvär inte träffar vet om den). Men iaf så måste jag snart sova, för annars kommer inte jag att orka gå upp imorgon.
Juste, Jag laddade ner det nya Google Chrome nu. Som vanliga internet, men mycket snabbare!!!

dålig uppdatering!

jag har inte hunit uppdatera bloggen för jag har inte varit hemma. Men nu ska jag till stan. Bloggfar när jag kommer hem!
pussssss...

Högdalen!

Nu drar jag till högdalen med Älskligen Sandra <3 Vi ska fika lite och så. Ytterst myysigt!


let's try it again!


asså den ska ju röra på sig så det syns en till bild, hur fan ska jag göra? jag har ju sparat den i jpeg.... HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!


TÄVLING!

jag är med i en tävling hos www.hotgossips.blogg.se som loyttar ut armband från www.Pieceofjewellry.com
hoppas jag vinner!!!

bästa..


det var tider det..

the picture speaks for it selvs.. Beauty.


bästa gruppen på FEJJAN!

haha jag gick med i bästa gruppen på facebook!
Den heter: Give us back micheal Jacksson and we will send you to(rå)kio hotel.

haha kuned inte låta bli att bli medlem :) jag är hemsk ledsen för er som gillar dem men jag kan inte säga att jag gör det. Och man får ju tycka som man vill i Sverige, så börja tyck till nu!

Egengjord latte och nybakat!!


Egen gjord Latte och en nybakad kaka till det. Det kan inte blir en bättre fredagskväll!


Lindex har förbättrat sig enormt!

Förut så tyckte jag att lindex mest var en riktig TANTaffär! Asså hur fint var det lixom? Men nu så har dem tagit steget och vågat bli en av dem stora "mode" kedjorna! Deras vårkollektioner ser vääldigt lovande ut enligt mig. Iallaall en del saker! Ja alla kläder kommer från Lindex, som ni kanske ser så har dem tagit steget till att bli den bästa affären efter H&M!


choked!



Jag kikade in på Ginas hemsida, och till min förvåning så fanns det hyffsat fina kläedr där! Jag har inte gått in i en gina butik på typ ett halvår!

prooov.

nu är det prov. Jag känner mig ganska lugn men man kan ju aldrig vara säker på Prov lixom. Men som tur är så har i Anny (min favoritlärare efter Janne). Hon är såå snäll! Idag har jag på mig ett svart linne från H&M och en kjol från Monki pch Strumpisar från Indiska. Kan visa bilden lite senare!



haha min älskling  sover alltid på rygg, och så spratlar han när han drömmer <3


dåligt.

imorgo är de prov och jag gillar't inte. Men nu MÅSTE jag sova. är Helt slut efter träningen!


i hope i win.

hoppas jag vinner. www.lnsmycken.blogg.se har en tävling om ett armband med valfri text. Jag skulle vilja att det stod: Mamma på mitt armband för hon betyder så sukt mycket för mig! Eftersom det är den enda föräldren som jag kan vända mig till så hon är den enda jag har fast jag har ju S+J <3

TRÄNING

NU DRAR JAG TILL TRÄNINGEN. HÖRS KLOCKAN ÅTTA PUSS

Tidig Önskelista!

Jag vill ha smycken från det lyxiga märket Frey Wille! (vem vill inte det?)




spring, please come to me now!



 När jag kom hem så slog jag näven i bordet och var arg för att inte våren har kommt, den kanske inte kommer på länge, men jag vill ha den NU! Tänk att kunna gå i Skinn pajjen utan att frysa eller behöva ha hundra vantar eller mossor på sig. Och att slippa Halsduken! vilken lättnad! Då kan man ju visa vilka fina kläder man har köpt också. För när man har vinterjackan på sig så har man ju inte en chans att visa det. Man kan ju lixom lika gärna gå runt med en soppsäck som tröja?


dagens.

Igår så fick jag ju en ny kofta/jacka utav mamma, såhär ser den ut:







Kofta/jacka: Vero Moda.
Linne: H&M
Jeans: ?
smycken: old and forgotten..


new spring jacket.

Igår när jag höll på att somna så kom mamma in med en klädpåse från Vero Moda. Och gissa som var i? En Chanell inspererad jacka med lite glitter i, väldigt deskret men skit fin! Den ska jag inviga idag! ni får se den senare! Det här spelet är riktigt roligt! kommer inte på vad det heter med det är iaf kul.


läggdags.

Nu känner jag att jag verkligen behöver min skönhetssömn! Asså jag brukar nuförtiden, vakna med två stora påsar under ögonen och det är ingen vacker syn! men dem försvinner när jag duschar. Men nu har jag smörjt in benen med body lotion från kmr inte ihåg vad det heter.. body ngt jätte känt och bra märken luktar gott och dyrt haha kmr inte på vad det heter.. Det här är min fina House vägg som jag brukar kalla det.
Föresten vet ni? på TISDAG BÖRJAR HOUSE KLOCKAN 21.00 PÅ TV4!  MISSA INTE!

dirty work.

nu måste jag göra kattlådan, inte så trevlgt. Men det blir ju trevligt för kissemissarna! sen blir det mer NO plugg.


PLUGG.

NU MÅSTE JAG PLUGGA! MINST EN TIMME! BLOGGAR KLOCKAN 19.39!


Madonna, då och nu.

Madonna är lika bra nu som hon var då. Ung som gammal. Och denna låten är särskilt bra! 


what to do list.

Nu borde jag egentlgen göra detta:

Plugga NO (prov på Fredag)
Vända på Fiskpinnarna
Börja med specialarbete i SO (drömyrke)
Börja med specialarbete i SO (Sverige under andra världskriget)

Nu gör jag:

Bloggar
Läser bloggar
Lyssnar på Spotify
Dricker onyttig juice

Ja som ni ser så sitter jag bara framför datoren.. Inte bra, Jag mååste plugga. Men eftersom jag är "ensam" hemma så måste jag laga mat, och sånt tar tid. Speciellt Bulguren! (vt inte hur det stavas).
Och jag tog alldeles för mycket vatten i pastan så det kommer aldrig gå. ÅH JAG HATAR ATT LAGA MAT! det blir lixom aldrig bra, och det är ju inte roligt att göra ngt som det inte blir några framsteg på!!!!!!!!


Skolplikten kallar


nu måste jag till skolan, tyvär hade hellre suttit hemma
och pluggat NO om jag hade fått.
Men det här är jag idag, hade flätor igår så det blev lite lockigt,
Jag gillar't inte..


nighty

dags att sova, tiidigt imorgon. Puss.


min Absolut bästa insprationskälla!

Det är helt klart Rachel Zoe!




nyfixad och klar för morgondagen.

Nu har jag duchat i minst 45 minutos och rakat benen och känner mig allmänt fräsch! Ytterst ypperligt må jag säga, hahah bara driver. Men Imorgon eller i helgen ska jag åka in till Götgatan och Köpa ett par underbara tights från H&M Trend. Mums på det asså.. ganska dyra (iaf för mig som sparar till Malta..) För er som känner mig så vet ni att jag HATAR uggs, men om jag någon gång skulle skaffa ett par så skulle dem få se ut så här, dem är special designade för Uggs (märket) och pengarna gick till ngt bra, kommer inte ihåg. Men tyvär så var dem snuuskigt dyra. :(





öppet hus och fika!

Idag så var jag i skolan som vanligt och efetr det så gick jag hem och pluggade till NO provet på Fredag.. Sen så skulle jag och mamma på öppet hus! På bernadotteGymnasiet, alltså det är ju världens bästa skola! Jag SKA gå där! bara så ni vet. Men efter det så tog vi en fika, helt out of no where lixom. Ytterst mysigt! Jag åt en semla (inte bra!) och tog en liiiten latte, inte bra det heller... Men det var ju gott iallafall, det är ju det som räknas!
Ser ni vad det är? det är ialafall en skogsmaskin som tar ner vår skog i smålan (vårt landställe) as starka lampor hade den, och jag pallade inte anstränga mig så det blev en piss bild haha (stod och gömde mig i nattlinne för att inte chaffuören skulle se haha (stavning på chaffisen? haha).


Tävling!

jag är med i en tävling hos www.fokis.se och www.bettiesgalleria.com, dem lottar ut ett namnsmycke som jag vill ha i silver! Hoppas jag vinner, Foki är enligt mej den bästa bloggaren (seriösaste, stavning?)

Tävling om lapopskin.

Jag är med i en tävling där man kan vinne ett Laptop Skin till datan! tävlingen finns på: http://pyttis.blogg.se/2010/january/vinn-en-ny-outfit-till-din-laptop.html  Min design:


ÖPPET HUS!


det blir öppet hus! måste kila ska dra till bussen nu puss.


ja eller nej, det är frågan..

nu så ska snart mamma ringa och tala om ifall vi hinner gå på öppet hus, för hon slutade så sent i skolan så det kanske inte går ihop sig, men livet går ju vidare för det? ellerhur?
Men nu r det ju en ny dag, en ny Vecka, och en vecka närmare sommarlovet. Jag kan inte förstå dem som inte gilar måndagar! Eller är det jag som bara är väldigt positiv? haha men iaf så älskar jag alla dagar i veckan förutom söndagar, för då får jag ångest över att jag borde ha pluggar mer hemma och inte bara slöat..


purple..

nu har jag målat mina naglar lila så här inför skolan, och det var ju inte så smart! för jag måste blåsa håret och locka och göra si och så. Men det tänkte inte jag på, man är ju trött på morgonen. Men idag så ska jag gå på öppet hus med mamma Psykologogymnasiet.


mera läsare?

hejsan.. hur kan man få flera läsare men om man inte vill lägga ut bloggen på facebook eller msn? tack för svar mina käsra läsare.


Balder.


blackandwhite.





dem finsate bilderna på lodur (katt) och chippen (hund) eligt mig!


juice.



en nykomling i kylen! riktigt god, jag brukar inte gilla juicer men den här var värld var enda penning.


tävling med kan dee!

jag är med i en tävling som kan dee har, hon tävlar ut sitt nya galaxy linne.


http://kandeedrawings.blogg.se/
hoppas jag vinner, hon gör så himla gina kläder!

plugg på elektrokemi.


no prov på fredag. måste få VG MINST.. lite stressed out pga av alla gymnasieval asså!


clothes.


sunday morning..

ska åka och handla nu men bloggar senare.


liljeholmen nästa.

nu ska jag och mamma och min bror åka till liljeholmen och äta lunch tillsammans, mysigt! ska kanske köpa ett par strumpbyxor också.. vet inte riktogt än..
Men nu är problemet, vila kläder ska jag ha på mig? kanske min skinnjacka? och en lång skjorta och mina dr. martens liknande kilklackskor?  





resultatet får ni sen.


I'm Bad, and i know it..

ja jag har varit mycket dålig på att uppdatera, men det ska bli bättre. Idag så har jag städat rummet. Det blev fint.. och så har jag fixat lite i min bokhylla, och med mina skor.


ice tapps.. (?)


Lycka!

Nu har Ellos katalogen kommit. Men fortfarande inre H&M katalogen, det är lite surt alltså!
Men nu ska det bläddras lite i den och sen blir det SO och NO... inte kul.


.mitt rum.


Svåra gymnasieval!

nu skitter jag här och tänker så det nakar! jag har ingen aning om vilken gymnasieskola jag vil gå på. Men en säk är säker! Jag vill gå på (som första hands val) Bernadottes gymnasium. eler jag ska iallafall gå på deras öppet hus. Just igår hängde jag med mamma till stan och shoppade, eller det blev inte så mycket. Det blev en bikiniöver del på H&M (REA!) och et rosa kuddfodral (H&M home). Kan visa bikiniöverdelen sedan.

min nya fina kudde, så här ser mitt rum ut iofs:

min megastereo hehe lite stökigt...

godmogon sunshines.

jag är en riktig morgon människa! jag hoppar alltid upp ur sängen och hoppas att dagen ska blir riktigt härlig!!
men nu måste jag fixa iordning mig och skit.


bästa utestället med hunden!


mina bästa "skönhetstips"!

Jag använder ALLTID Nivea Body & face cream. Den är lätt världens bäta fuktigivande kräm!


Och så brukar jag alltid använda Depend cuticle cream nagelbands kräm väldigt dryg och bra!


rönnbär.




Typiskt, jag kan inte få bilden att vara i mitten och texten på vänster sida..
Bild tagen när jag gick hem från skolan, kameran fick följa med idag.
Min kamera: Nikon D5000 objektiv: Nikon DX 55-200mm VR.


franska läxa.

Nu sitter jag och läser på min franska lite. mycket bra faktiskt!



detail.

Idag har jag aft en underbart rolig dag faktiskt. Jag har gjort en ny kategori i bloggen. Dagens detalj, och då så tänkte jag lägga upp en bild.


sorry guys.

förlåt för den hemska uppöaddningem asså, jag har ju bara lagt ut bilder på mig själv haha,
det vill ju inte ni seju.
men nu ska jag iaf till skolan och jag visar dagens kläder s
enare när jag mkr hem. PUSS

Min fina modell michaela som jag fotade här om dagen.


school bag in hand...

Den sången är bra! men idag ska jag iaf til skolan sen ska jag dra till stan tror jag och köpa mig ett par prickiga strumpbyxor till min nya kofta och kjolen, det kmr bli jätte bra tror jag! puss
visst har jag ändrats mkt under åren?


sleep tight.

nu har jag kommit hem från jogingturen, det blev en riktigt lång en asså, och chippen är heelt slut alltså! Mican och jag sprang på som bara den och jag hann med:
* komma i slagsmål med min egen hund.
* slänga mig över honom och lägga ner hnm på marken.
*ramla när jag försökte fånga honom (halt).

haha det kom n'mligen 2 hundar när vi sprang och det var jätte halt! och ni som käner min hund så diggar han inte andra hundar asså! så när han började morra och bli aggresiv så  skulle jag ga tag i nackskinnet, men tror ni jag lyckas? nej. Såklart inte. Jag halkade över chippen så jag slog i knäna och det var pinsamt, den andra hundägaren frågade hur det gick osv.. inte kul haahahah.
men chippen MÅSTE lära sig att inte vara aggesiv så jag måste säga till hnm på skarpen för han är ju hane och TERRIER!
jaja ska sova nu puss.


run sarah run..

nu ska jag ut med en kompis och såklart hunden och springa! mkt trevligt! blogar senare!


TÄVLING!

jag är mde i en tävling som www.fradaa.blogg.se har. dessa är med och sponsrar! www.JenniferHarrysson.com  och www.VintageFashionForYou.blogg.se. hoppas jag vinner. älskar hennes blogg så himla söt alltså!

ME x3


cred!

Nu när jag satt och skummade igenom en del gymnasium så fick jag ett mail från min kompis Eva. Hon sa att hon
hade haft en kompis hemma igår och så hade hon visat bilderna (dem på chippen och jytte, collaget, hur stavas det?) och både tyckte att jag skulle starta med hundfotografering, att ta betalt för att fota andras älsklingar. Väldigt smart faktiskt! Ska ta och tänka på det!
 


jag igen.


Utgång med mina lovers..

nu ska jag ut mde hundarna och senare ikväll så ska jag se på Johan falk men klockan 7 så blire projeckt runway puss.


today my face looks like this..


såhär ser jag ut idag. Tröja från H&M.

new in my closet.

idag när jag gick på stan så tröttnade jag på gallerian och det. Så jag åkte till Medborgarplatsen och gick där oc kikade. Dem har stans bäst H&M, och appropå H&M så fick en riktigt fin kofta följa med mig hem idag. Jag är mycket stolt öer att jag har köpt den! Ett riktigt kap, fast den inte var på rea!!

chanel inspererad kofta med en vit rosett på.

today i am alone, and i'm lovin'it.

ja idag ska jag dra in till stan själv, mest för att jag vill vara enam. Det är bäst att gå och shoppa ensam för då behöver man inte se de andras miner när man frågar vad de tycker. Ska gå på ringjakt idag, en stor ring. med en sten i.
 

bästa sommaroutfiten..



C&J


Detta är min hund chippen (som bara har en fläck på huvudet)
och så är det våran grannes hund som är i mitten,
dem är de finaste hundarna som finns!!


H&M.




this is how we do it!


cykeltur med Chippen och mamma i somras.

M&M

hej, idag kommer M&M, mormor och morfar, upp till oss i sthlm, dem bor i vanliga falll i småland. Morfar fller 65 år och det ska självklart firas!

jag i början av sommaren 09.

skolan väntar.

Nu ska jag strax dra till skolan, närmare bestämt vid halv.. inte nice. Juste! igår tog jag min sista spruta på vääldigt länge tror jag, mot livmoderhalscancer.


my favourites.


french, si'l vous plait.

Ja, nu sitter jag och ska lära mig lite glosor i franskan till imorgon. Jag gillar verkligen franskan men jag tycker att det går liite för fort. I hela sexan så hade vi olika vikarier varje gån, och därför så kan jag inte riktigt "grunderna" i språket. Vilket jag gärna skulle vilja, jag skulle gärna vilja kunna prata ett främmande språk flytande.

skola..

Nu är det skolan som gäller asså! sista terminen i nian är inte att leka med! jag satsar på att höja mig i minst 3 elr 4 ämnen till! Och den 15 januari kan man börja välja vilket gymnasium man ska gå på, och jag har absolut ingen aning om vi säger så! Jag är väldigt stressad över detta..


today i'm a business woman.




skjorta H&M
Jeans G-Star



final countdown.

sista inläget idag då da, ngn som har bra tips på BRA smink? alltså inte h&m's egna, utan som är br för huden men som samtidigt går att hitta för ett bra pris?

nyårsafton skumpan var INTE god. haha.

Pretty in Pink.




Nu har jag lackat om till en rosa färg, från depend.
 efter att det rosa har torkat använder jag ett
överlack, toplack som är genomskinligt så att det ska hålla bättre.



today im wearing this.


Hide and seek.


ser ni vad som göms i bilden? en ledtråd: leta i mitten.

stackarn.

Stackars liten.

stackarn, han kan inte ha fått många tjejer den lilla gubben asså, fast han har nog varit med om en bilolycka trör vi, för han skalle är helt sned.


Sunset.




Kom iåg att alla bilder som är tagna av mig, Sarah Dahlström, Är inte eller kommer aldrig att blir redigerade! Jag tycker att det är "fusk" och man visar inte sin "förmåga" att fota om man sitter och rättar till ljuset elr diverse saker med ex photoshop. Jag kör au naturell.

Time for some real hard work.

ja nu ska jag ner i källaren och fixa lite och möblera om kan vi säga.

det får avsluta mitt inlägg, tänk egentligen hur fin vintern kan vara?

a small beauty of my wardrobe.



lite av det jag har i min ganska så tomma garderob just nu.
PUSS

A whole day in school..

Nu har jag varit i skolan en hel dag, första dagen i skolan sen lovet slutade, inte så himla kul men iallafall så överlevde jag dagen. Men jag åt precis en jätte god mat, Egengjort potatismos och ungsbakad falukorv.

 Och nyss så satt jag så duktigt med franskaboken i högsta hugg och självklart Google translator, vilken bra grej egentligen? man kan skriva in en massa text på svenska, och sen blir det till franska.

lägger strax in några outfits.
PUSS

CloseUp.


fin bild jag tog på min hund Chippen igår.
Bilden är tagen av mig, Strängt Copyright!

bästa köpet..



ett par high heel från Vagabond. 1000:-
Biderna är tagna av mig, Copyright.

today im wearing this.


dagens outfit.
Bilden är tagen av mig och får nt kopieras.

RSS 2.0