långprommis!


Ny jacka!

Jag for iväg till Sickla idag, med Björn och Tobias. Jag skulle köpa en jacka på naturkompaniet som jag skulle kunna ha till skidor och andra fritidsaktiviteter. Jag hade i tanke att köpa en diskret svart eller annan lugn färg. Men tyvärr fanns det inga bra jackor på naturkompaniet, så Björn och Tobias tyckte att jag skulle gå in på Sea Life, (vilket av tdigare erfarenheter är dumt, då jag alltid kommer ut med något ytterst dyrt, och oftast mycket kläder..) som jag försökte motstå, men när vi går förbi skyltfönstret så står det SKI rea.. Där brast mitt försök att inte gå in. På en hängare ser jag världens mest rosa jacka med blåa dragkedjor. Jag dog inombords.. Där sprack mitt "köp-en-diskret-jacka" löfte. Jag provade jackan och den satt som en smäck. Nu har jag invigt den genom att gå ut med Chippen och Jytte, en mega lång promenad på kanske 1 timme nere på Årstafältet. Jackan höll måttet!

Nu är det lov!

Äntligen lov! Denna vecka har kantats av olika gupp. Sista veckan innan lovet är alltid jobbigast. Proven staplade sig på hög, och besked om vinterveckan skulle delas ut. Matteprov ovh Historiaprov är inte riktigt vad man önskar ha på en och samma vecka. Vinterveckan i Arvidsjaur får jag följa med på, det ä rne lättnad!
Nu sitter jag hemma hos Tobias som just kom hem från att ha dömt några handbollsmater. Planerna idag är att åka till Solna för att Tobias ska köpa en plånbok från AIK-shopen.. Tyvärr. Me jag tycker bara det är roligt att få komma iväg, jag har inte varit i Solna centrum, och jag vill kolla på en  ny skidjacka. Nä, nu ska jag fixa lite, bye bye.


Sommar? JA TACK!

18 års present kanske?

jag skulle gänra önska mig ett fint mobilskal från www.society6.com!

Stora inköp som ska göras i år.

I år ska jag sikta på att köpa lite dyrare grejer. Jag ska köpa en skinnjacka, en kompaktkamera och en dockningsstation till min Iphone. Skinnjackan ska vara lite alá Jofama by Kenza, det vill säga mc-modell. och kompaktkameran har jag faktiskt ingen aning om vad jag vill ha, är i och för sig sugen på en nikon, modell har jag inte bestämmt än..
Nikon L810
Nikon P310
Jofama By Kenza 3
Harman/Kardon Go and play

Helt slut!

Nu är jag helt slut. Jag körde body combat på gymmet, riktigt tungt. Inga armar kvar, men det är härligt. Nu ska jag hoppa i säng, har (som vanligt) haft moroccan oil i håret, bästa kuren för håret. Godnatt på er, imorgon är det alla <3 dag, hoppas ni har någon nu kan krama. Puss


Boxas.

Precis som rubriken antyder så ska jag strax iväg och boxas. Jag och Sandra är egentligen inte de ultimata boxningspartnerna, Sandra är ca 25 cm kortare än mig.. Men det är sjukt bra i alla fall. Vi Lixom kompletterar varandra och taggar varandra genom att vråla Rhodos och platt mage till varandra när den ena sparrar. Annars har jag inte gjort mycket idag, jag har träffat älsklingen och alla andra coola typer i skolan, och haft matte och samhällskunskap. Inte lika kul, men jag vann faktiskt en ganska så svår allmänbildningstävling i min klass. Vi fick testa by teknik som skolan fått in, som i postkodlotteriet så fick alla en varsin dosa med 9 olika knappar & så kom det upp en fråga samt 4 olika svarsalternativ på en bild, så skulle man trycka på den siffra som representerade rätt svar, jag fick 30 av 40. Jag vann över alla. Lite kul. :)


<3

Jag är glad, jag är riktigt glad.

AIK?

Inte som ni tror..


Cross


Nu jäklar!

Hej! Long time no see! Jag har bara gått i skolan, varit med Tobias och tränat som en galning sen jag sist skrev. Jag har verkligen kommit igång med träningen nu, det känns hur bra som helst! Nu ska jag hjälpa Tobias att stöda köket, sen ska jag tvinga med honom och köpa godis till melodifestivalen..


RSS 2.0