Ikea

Bella & Tyra show. Vad ska jag säga? det är väll ett helt okej program. Men jag gillar inte att de hackar upp sig på Kissie hela tiden. Ni är vuxna. Ta upp mer mode och sånt skit. Men idag så har jag gjort massor. Först så gick jag i skolan (såklart), sen så skrev jag SO när jag kom hem. Sen så städa i vårt ena förråd i källaren. Och åkte till IKEA och köpte förvaringsgrejer. Till att hänga kläder i. Men nu måste jag bestämma kläder inför imorgon. Förlåt för dålig update. Men när jag inte kan gå in på datan så skickar jag ett mms, kanske tråkigt. Men roligare än inget alls!

Glad.

Jag är så jävla glad. Jag har tänkt över vad som är fel. Inget allvarligt är fel. Inga släktingar är sjuka. Jag har alla underbara vänner. Snart är skolan över. Eller i alla fall grundskolan. Inget IG i skolan. Jag har e rosa cykel. En laptop och en systemkamera. Jag vet att kärlek inte kan vinnas genom material, kanske inte glädje heller. Men just nu är jag så jävla glad över vad jag har. Fast det bästa är mina vänner. ALLA mina vänner. Alla söta vänner i klassen, alla från vedbände. Och Malta ska bli så jäkla spännande och roligt.

 

Love u guys.


Här hamnade jag :-D

dsc00077 (MMS)

Här hamnade jag :-D


Renovation..

Nu ska jag städa om lite i mitt rim puss

Bed head.

När jag kom hem så kom mamma hem med en hårprodukt till mig. Det hette Tigi, Bed head. Det rosa ska visst göra så att håret får med stadga, och det lila (mammas) ska göra så att lockarna blir lockigare. :)

 


Dagens kläder :)

dsc00076 (MMS)

Dagens kläder :)


Nu har jag varit på vårdcentralen :)

dsc00072 (MMS)

Nu har jag varit på vårdcentralen :)


GODNATT.

Förlåt för en tråkig blogg dag, jag LOVAR att det blir bättre imorgon.

 

ett gammalt collage jag gjort med mina favorit saker (då) från Forever21.


DU GER MIG DÅLIGA VIBBAR.

Nu ska jag se ett avsnitt som jag har missat av Svenska Holywood fruar. Heheh. Det avsnittet där de firar jul. Har hört att det ska vara stört roligt. Någon som har samma dåliga humor som jag? :)

jäg äällsssskar Maria.


draknästet!!

Nu är det draknästet på teve! CIAAAAAAAAAAAAAAO.

 

 


slut.

Jahapp, då sitter man här med en hand. Typ. Jag kan ju ta det från början. På NO:n så skulle vi kolla vilken max puls + vilopuls vi hade. Så vi satte igång att kuta hit och dit. I omgångar där vi skulle gå. Så varannan gå varannan kuta. Jag och fia blev run budies och kutade tsm. När vi skulle springa sista gången så tog jag i så in i helvette, så jag nästan flög fram, (läs svettandes och flåsandes), Iaf så skulle vi typ svängas på en väg med extremt mycket grus. Och jag (så jävla klumpig som jag är) ramlar på mina egna fötter??!???!?! HAHAHA. KUL tänkte ni? men nej. Det resulterade i att jag just nu sitter med en hand och ett ben. Asså jag har skrapat upp hela ena handen plus att jag har slagit i knät så att det gör ont som fan. Mitt Thomas Sabo Armband är sönder, Den gröna stenen är borta (majstenen) och jag har blod på skorna och ena skon är det ett jävla hål i. Och min fina tröja med axeldetaljer ni vet? Sakerna på axlarna är helt slitna och är nu VITA? F****************************N!!!!!!!! Och tack Fia, fan vad du är snäll. Tack för att du hjälpte mig som du gjorde!! <3<3<3 Och syster Migge + Doktor jaana! <3

FÖRLÅT OM JAG SVOR? MEN NI MÅSTE FÖRSTÅ MIN FRUSTRATION?!?? JAG ÄR SÅ JÄVLA PISSED OF!

 

JAJA, Loson var iaf lika glad.


Skoldagen har verkligen varit super..

dsc00071 (MMS)

Skoldagen har verkligen varit super..


Cougar Town..

Nu ska jag se vidare på det. PUSS.

hehe ni får en vacker bild så inte inlägget blir tradigt..


ganska nice.

Jag provade ett plagg inne på H&M idag. Det var som en jumpsuit. Jag tyckte den var ganska nice, fast jag skulle nog velat ha den i svart, och det fans inte i min strl.

jaja, lite galet kanske.


Presenter!

Nu är jag hemma efter att ha varit på stan en kort sväng. Jag och mamma köpte presenter till Björn som fyller år imorgon. Vi gick och kollade på Cubus, eftersom att de hade 30% rea idag, men i vi hittade ingenting.. Jag provade två par byxor till ingen nytta.  Jag köpte två par strumpbyxor.. Och inget mer. Som tur var.

 

Vad har ni gjort idag? (det betyder att ni ska kommentera..) :P


Dagens..

tja, det får helt enkelt duga!


Bättre!

Idag så var jag hemma från skolan, igen. Jag var ju hemma igår med. Fats idag så mår jag bättre. Men jag är fortfarande hur förskyld som helst.. Men sen så ska jag möta mamma och fixa en sak tills imorgon. Men nu måste jag skriva på svenskan och SO:n... Inte kul, men vad gör man inte för skolan? Jaja, nu ska jaginte sitta och blogga mer. Skriver mer sen. Puss.

 

(looong time agooo)


Sandra dee is here.....-->

Sandra is here. För hon hade lååååååång rast. Men nu ska jag duscha inför skolstarten..


sjuk men vaken.

Nu är jag vaken. Eller jag vaknade jätte tidigt på grund av att grannarna som bor precis under oss helrenoverar. Och idag så bestämde de sig för att borra i väggen som är min vägg. Asså rummet under mig. Så jag har lixom känt borren hela morgonen. Fan vad jobbigt. Jaja nu ska jag inte klaga. Klockan två måste jag vara i  skolan, för att då ska jag och några till redovisa en låt som vi ska spela. Känns inte super nu när man är sjuk. Men jag vill inte göra det ensam sen inför alla.

hihi bjussar på en rolig bil på JULLAN så länge :)

 


Godnatt, typ?

Nu ska jag typ sova antar jag.

Just nu: ute med hunden.

dsc00064 (MMS)

Just nu: ute med hunden.


Jackan.

Jag köpte ju en jacka igår. Och ja, så här ser den ut.

 


Inspration.

Inspration
Bilder: www.weheartit.com

 


FINALY!

Nu är jag äntligen klar med rummet, Fast egentligen så gillar ju jag att städa, speciellt när man lyssnar på favoritmusiken på högsta volym och så älskar jag att se framstegen när man är klar!!



städa städa..

Nu ska jag städa och skriva på svenska uppgiften. Vet ni? Snart så fyller jag faktiskt år! Den 8 MAJ smäller det! Fattar ni? då har lag levt i 16 hela år... Hehe. Vad händer hos er idag då? Jag är fortfarande sjuk. Jag diggar't inte!

 


shieet!

Klockan över ju redan över åtta! Jag trodde inte klockan var så mycket! Men men, då var dagen över då?


Brbq..

,

Haha, såhär såg det ut igår kväll xD


SVENSKA MÄSTARE I HOCKEY!

(fast jag skulle gärna ha sett Frölunda som svenska mästare istället!!!!!)


Todays.

 

 


On the go.

Nu så måste jag rycka upp mig lite, jag kan ju inte ligga och slappa hela dagen, ser ni inte hur fint väder det är? :D Jag får se om jag orkar följa med mamma till stan..

 

haha ett typiskt Sarah skämt..


Ofta.

Jag pallar inte det här. Låt det få ett slut.

über trött!!!!!!!

Fyfan, nu har jag, Julia och Sandra ätit, och nu kikar vi på teve. Vi grillade. Och det tog "bara" ca två timmar att få igång grillen. Fast tusan vad gott det blev :) Men jag mår inte så bra, så nu ska vi kolla vidare på Teve.

hihi en så rolig bild jag fick på Balder!!


I skolan :( jag mår inget bra.. Men snart ...

dsc00046 (MMS)

I skolan :( jag mår inget bra.. Men snart är dagen slut iaf!


SJUKLING..

fy, jag börjar att bli sjuk. Halsen sväller och huvudet värker. Nu ska jag sova. Puss.


DRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖMMMMMEN!!!

MIN ABSOLUTA FINASTE BÄSTA DRÖMKLÄNNING NÅGONSIN! HAR NI SETT NÅGOT FINARE?

Update, klänningen kommer från MANGO, och mamma vill du inte att jag ska vara fin på balen? *blink* *blink* Och försök inte att härmas nu :P

 

någon som vill köpa åt mig? :D:D (skämt åsido..)


Got to do list..

(nu ser ni mina SKILLZ i paint)..


TODAYS!


Bio.

Idag så har det varit en relativt lugn dag, Vi hade matte nationella provet på morgonen. Och ja, Det gick som det gick lixom. Inga konstigheter. Men på slutet av dagen så gick vi, dvs säga alla nior i skolan på en bio. Och den

S-Ö-G! Ingen (dvs jag, Sandra, Julia eller Elin A) Fattade, eller Elin fattade, och Julia. Men men. Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen, men det ska bli bättre!

 


gäsp.

Fan vad trött jag är, jag ska gå och lägga mig nu.


Todays.

Gårdagens kläder!

Dagens!


Hmpf..

Jaja, nu vet jag att ni tänker, fy vad dåligt du uppdaterar. Men jag har NO prov imorgon så jag har pluggat. Så dagens outfit lägger jag in imorgon. Är inte på något blogghumör idag...

hihi lite småsuddiga bilder på älskade Loson!


Förlåt för dålig uppdatering men jag har p...

dsc00037 (MMS)

Förlåt för dålig uppdatering men jag har pluggat..


Nu har jag och c varit ute och sprungit :) <3

dsc00024 (MMS)

Nu har jag och c varit ute och sprungit :) <3


Food Time.

Nu ska jag käka. Ciao.

Oops..

ojojo jag som skulle skriva på svenskan..


Jag hatar att plugga!

dsc00022 (MMS)

Jag hatar att plugga!


MY LOOK TODAY..


Tjaa!

Idag så har det varit en underbar dag? Tycker inte ni det? Sol, Sol och ännu mera sol! Idag så har iaf iaf ätit en Piggelin! Hur gott är inte det då? Bästa glassen någonsin, och den är billig på köpet! Just nu så sitter jag och pluggar NO eftersom det är prov på onsdag. Det kommer nog att gå bra. Är bara lite nervös över att man ska kunna alla örats och ögats delar..

så ser det ut när jag pluggar..


TV.

Nu så sitter jag och tittar på TV, rättare sagt Ballar av stål. Haha. Jag älskar ju "en jobbig jävel"! Men nu ska jag fortsätta titta vidare. Puss.

 

såhär sur är jag för att vi har en miljard prov och saker att lämna in i veckan i skolan!

(känn ironin!)


Proud.

Jag har inte läst en  ända blogg på hela dagen, förutom dem jag har svarat kommentarer på. Men i vanliga fall så brukar jag läsa hur många bloggar som helst, men icke sa nicke idag. Idag så var jag duktig och höll mig ifrån datan!

 

This is how i looked today.


Ut med hunden!

Nu ska jag ut med hunden, för han verkar extremt uttråkad eller helt enkelt understimulerad. Det kanske beror på att han inte har fått vara lös idag (?) jag tror inte at han har fått det. Men nu ska han får springa så mycket han orkar!

Brukar ni ha era hundar lösa?



Träning, Check!

Nu har jag varit och tränat med Sandra, Mamma, Sandras mamma och Sandras Moster! Trevligt trevligt! Det blev:

Core 30 minuter
Löpning 15 minuter 
armövningar
gång 20 minuter


Känns lite lagom sådär när man har sån himla träningsvärk i magen sen förra gången! Men nu håller jag på att göra Makaroner och kokt korv. Lite lagom sådär.

 


Recention..

Igår så såg vi ju på 2012. Jag gillar ju oftast äventyrsfilmer, men jag kan säga att den här filmen var liite för bra för att vara sann. Och med tanke på att det bara är 2 år tills det här ska "hända" så tycker jag att det var lite onödigt med så himla mycket omöjlig teknologi. Som vi aldrig kommer att kunna uppfinna! Såsom jättestora skepp som skulle agera stora ark. Som var fulla med djur och ja, helt overkligt!  Men men, man ska jag inte ta det så seriöst. Men den var bra gjord.

 


Träning!!

Snart så drar jag och Sandra till Core, som är en gruppträning då man fokuserar sig på styrka i bålen. Dvs magen och det området. Fast man gör väldigt mycket armhävningar och plankan med..

 

Bild lånad från google.


FILM

Nu blir det Filmtajm. 2012!

Noll inspration.

Jag har ingenting stt blogga om. Ikväll ska jag & Co se 2 filmer. Bröllopsfotografen och 2012. Jag har precis sovit i en timme och känner mig allmänt sur och konstig.

 

så länge får ni se en gammal bild på Lodur,


Vad skulle ni strosa runt i på stranden???


GODMORGON!

Hoppas ni är vakna så att ni inte sover bort dagen? Tyvär så är det inte så bra väder ute, men det löser sig. Vad ska man göra idag då? Jag ska nog ut och springa nu, eftersom Sandra inte kunde träna nu på morgonen så får jag planera om lite..

Jaja, vad händer hos er idag då? 

FEEEL!

OJSAN FICK LITE KOMMENTARER OM ATT PRELIMINÄR INTE BETYDDE "DEN RIKTIGA" SOM JAG TRODDE TAN ATT DET BETYDDE TYP "FÖRBEREDANDE" HAHAAH SÅ JAG HA RSKRIVIT FEL...

Cravings!

Det här skulle jag inte tacka nej till!
Det mesta förutom nyckelpigeringen finns på www.cocoo.se!
(Mamma det är helt okej att köpa detta!!!)


Pjuh.

Nu är lite oro lyft från mina axlar med gymnasievalen! Det är ju inte det preliminära beskedet men man ser ändå vart man troligen kommer att komma in! Och jag kan bara säga att det känns riktigt skönt att kanske ha kommit in på sitt favoritställe!

Men nu så håller mamma och Björn på att laga mat. I morgon så ska jag träna på gymmet med Sandra. Härligt!

Jag och Chippis ;)


TJIHOOOOOOO!!!!

OM POÄNGEN LIGGER KVAR SOM DEN GÖR PÅ BERNADOTTEGYMNASIET SÅ KOMMER JAG LUGNT IN!!!

Goodnight!

Nu måste jag sova! Jag är heeeelt slut efter träningen. Och imorgon skulle det bli 1 decimeter blötsnö, när vi ska vara ute på gympan och springa intervaller. Känns jätte bra. NOT. Aja pok. (puss och kram).
PS imorgon får vi reda på vart vi kommer in på för GYMNASIUM! :O Fast inte preliminärt..

Loson!

 

Lite bilder på min underbara Lodur, Som förövrigt är en Norsk Skogskatt.


Jag och katten sitter och pluggar NO..

dsc00017 (MMS)

Jag och katten sitter och pluggar NO..


SNÖ!

I helgen så ska det komma 2 decimeter snö! Förstår ni? 2 decimeter? Nu när det har blivit vår och allt?

Det kommer säkert se ut så här:

Usch!! Fast Chippen var ju fin då..


Workout!

Imorgon så ska jag och Sandra och Mican åka till Högdalen och träna Body Combat + Träna på gymmet! Jag känner att jag verkligen behöver göra det nu! För jag har inte tränat på flera dagar Veckor!! Känns inte bra! Men nu J*vlar alltså! BEACH 10 HERE I COME! Någon som är med mig? :)

 

Jag under min träningsperiod. Käcka in armarna :D haha (driver)..


Leila bakar..

Nu ska jag se Leila bakar med mamma.. Lite vuxen varning där va? Men jag tycker det är så sött att se vad hon bakar! Det lixom vattnas i munnen! Jaja Jag lägger upp lite bilder på älskade Chippen!

hehe jag såg att jag kom med på bilden (a)

Väldigt slarviga bilder. FÖRLÅT! Jag orkade inte leta mera. Jag måste pysa!


Dagens klädval.

Dagens klädval.


I'm Out.

 

 

Lite bilder från då jag och Chippen var ute :)


VAD FAN? Var är HOUSE?

dsc00008 (MMS)

VAD FAN? Var är HOUSE?


Todays:

o-m-g Ingen bra bild, men jag lovar att det ska komma bättre och roligare bilder som är personliga i bloggen! Ex på mig? och mina vänner?


Finito!

Nu är jag klar med den första bok recensionen! Den om Anne Franks Dagbok. Jag anser att boken var bra men det hände inte så mycket i handlingen vilket jag kan förstå för att hon satt ju inne i Gårdshuset i 2 hela år? det är ju klart att det inte händer mycket! Men men, nu måste JAG?!?!?!??!?!?! gå ut med hunden. Ni ser ju att det nästan alltid är jag (och mamma) som går ur långa promenader med honom.

 


planerar..

Nu håller jag på att planera min idrotts lektion som jag ska ha imorgon.. Det blir nog en ute lektion och brännboll :) nu vet ni vad som väntar er.. Så åter till arbetet.

 


Cykel premiär :)

dsc00007 (MMS)

Cykel premiär :)


LÄNGTAAAAAAR!

ojojoj jag såg att det fattas en liten bit, men det gör inget. Ettan är en UNDERBAR FILM!


Competition..!

 

"Hitta snygga studentklänningar, festklänningar och cocktailklänningar på mode
webshoppen Fashionbox.se. Fashionbox har även badmode i form av bikinis och monokinis."

Ja är med i en tävling som hålls av: http://www.fashionbox.se!


Pics by me.

Hahahh dagens absolut sämsta bild!

Fina Chippen!

Kråkan attackarade oss :(

Lite bilder från dagens bravader i solskenet!


VARMT!

Oj oj oj vad varmt det är ute! Jag gick precis en promenad med Chippen runt hela Årsta fältet, och oj vad jag och Chippen svettades (Hundar kan inte svettas men han flåsade, dem svettas ju genom trampdynorna och tungan..) Det är så varmt ute! Men nu har jag fått mycket motion och en massa fina bilder på Chippen och Canada gäss. Men men, vad ska man göra idag? Mamma har redan föreslagit att vi skulle ta en springrunda, och det lät inte så illa. Men jag vill åka ut till Hund öarna (?) som mamma kallar det, eller till en stor inhägnad för hundar. Jag vet inte vart det ligger. Men det löser sig. Mamma slutar jobba vid 15.00 så då pyser vi nog ngn stans. Och juste! Igår så var ju jag och Sandra på direktsändningen av Jakten på Julia! När vi stod och väntade på att bli insläppta så pös allas Måns Zelmerlöv förbi. Lika gullig som på teve. Vi var med flera gånger i teve enligt Sandras mamma :)  Men nu så ska jag städa rummet + lyssna på musik. Ciao.

Somewhere in sthlm..

dsc00006 (MMS)

Somewhere in sthlm..


Iväg till Jakten på Julia!

Ni får se kläderna senare, nu måste jag PYSAA!


ut nu.

Nu ska jag ut med huden, sen ska jag fixa tills ikväll..

Berätlesen om såsen..

Jag satt vid köksboret och jag och Simon hade ätit klart. Då bad jag honom ställa in såserna i kylskåpet, men han lämnade en oöppnade beanessåsen (stavning?) Och jag tog upp den och satte den hårt i bordet som  en gest, så han skulle fatta att han skulle ta in den med, och när han hörde det kom han emot mig och skulle vara kaxig och så tog han såsen och drämde till den i bordet jätte hårt, så den sprack! Nu är hela köksbordet fult av sås! HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH FAIIIIL!!!

RANDOM PICS.

Sandra likes to studo on the break?

Haha "NV den breda linjen"

S och S langar blicken..
Haha Snacka om inlevelse?
I Don't like to brush my teeth..
Sweet..

Vaktar Jyttan Pyttan.

Nu sitter jag hemma hos Eva och vaktar Jytte. Jag har precis ätit en underbar taco paj som Eva har lagat! Idag var jag i stan med mamma, och jag hittade ett par jätte fina tygskor som jag fick. Jag behövde dem verkligen, för mina Fred Perry är jätte smutsiga, och slitna!

 

 


Sitter på kafferepet med mamma <3

dsc00004 (MMS)

Sitter på kafferepet med mamma <3


ska sova nu..

Men imorgon så ska jag och mamma hitta på något eftersom hon inte jobbat och vid 16 så ska jag passa Jytte hemma hos Eva! Men nu håller jag på att somna, Så godnatt på er!

hur söt är inte denna människa?


Ändrade planer!

Nu ska jag snart ivär och möta Sandra och Julia, Det blir inte film utan det blir promenix till närmaste glasställe ist. Mys!

Plans for tonight?

Ikväll tror jag att jag Sandra and Julia ska se på Paranormal activity? Jag vet inte om jag vågar för det var jätte länge sen jag såg en skräckis, så jag har glömt det mesta läskiga och jag vill ju inte ha nya mardrömmar :P

Men vi får se hur det blir. Men vart ska vi vara? Det löser sig.. Nu så har jag hittat min favorit låt på Spotify! Lyssna och njut!

 

Stereo love - Edward Maya


Jag? Rosa?

Jag känner att mitt rum är VÄLDIGT rosa inspirerat just nu.. Men vad gör det? Jag gillar rosa!

Men vad har jag gjort idag? Jo jag har köpt ett fint nytt linne, Vitt och blårandigt och så har jag städat rummet. Just jag fick hem en massa grejer också!

Jag fick Ghost Wisperer (stavning?), Nya Pussycat Dolls och Enya. Riktigt bra!

 


On my way to ? :)

dsc00248 (MMS)

On my way to ? :)


Eriksdalsbadet?

Snart så ska jag och min bror Simon åka och bada. Inte för att jag tycker att det är så roligt men man måste ju hitta på ngt och inte bara sitta och slöa hela dagarna ;)

 

en gammal men fin bild på C.


Snart klar?


God Morgon!

Godmorgon alla söta. Och ni som inte haft turen med er heller. På varje lov, det spelar ingen roll vilket, Så vaknar jag jätte tidigt! Idag så vaknade jag vid 05.38 för att min katt kräktes på min nya matta som vi köpte går. Inte så lyckat. Då fick jag gå upp och spola av mattan, Vilket gjorde att jag vaknade ;) Men men sånt är livet om man har djur.. Vad ska alla göra idag då? Sandra är med sina kusiner, som kanske åker hem på eftermiddagen. Julia sover till minst 13.00. Så här har vi mig. Som troligen ska åka och bada med broshan!

 


Mot..

Ikea! Nu ska jag och amma till Ikea och köpa en silvrig gardinstång till mig, jag stör mig på att ha en svart gardinstång men sen ha silvriga hjärtan längst ut, Ni får se sen när det är klart. Vad jag mer skulle behöva till mitt rum är en stereo med radio+skivspelare som sitter på väggen. Nu har jag en jätte stor mega radio, och det passar inte alls! Den tar alldeles för mycket plats!

 

En liten kråka på fältet.. Jag förstår inte vrf alla hatar kråkor? Det är ju skator som låter..

 


En dag på Årstafältet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oj Oj Oj, detta blev ett förbaskat långt inlägg.. Men det är ju bilder så det blev ju bra. Bilderna är från promenaden då jag och Chippen var ute på Årstafältet. Mysigt i solen!

 


Nytt igen.

Nu har jag bytt design igen, för den förra kändes väldigt oseriös. Men jag har problem med den vita randen so är överst på bloggen, vet inte hur jag ska få bort den riktigt, annars är jag väldigt nöjd. För något jag slängt ihop på 10 minuter! Men nu ska jag gå ut med hunden. Jag skulle inte ha duschat innan, jag skulle gjort det efter promenaden med hunden. Men det är lätt att vara efterklok!

UPDATE: Jag vet inte varför man inte ser den nya designen när man kikar på bloggen! Jag ser den men inte andra, Släng in en kommentar om ni ser den eller inte. (Den beiga..)

åhh.. vad jag längtar till SOMMAREN!


Now..

Shower. Tänkte att jag skulle ta det chill idag. Är inte så uppåt. För imorse så kom jag på att jag kommer att vara i Malta hela mammas semester. Så jag kommer inte att vara med henne på semester någonting. Inte alls bra. Jävligt dåligt faktiskt! Och Momors med. Så vad ska jag hitta på hela lovet? SKIT BAJS PISS! Fan också! Men nu ska jag duscha och sen ska jag städa klart på rummet och sen blir det en långis med hunden.

 


Misslyckat!

Jag har (läs kommer inte) packa upp min packning. Det är ju inte mycket, men jag känner mig matt på något vis. Jag känner mig Naken, rädd, exposed. För att citera Maria Montezami. Så ja, nu vet ni om det också..

do you see the cat in the window?


...

Jag har fortfarande inte börjat packa upp, hahah. Men nu ska jag hjälpa björn av med takboxen. Ciao.

Ta itu med saker..

Är jag inte bäst på!

Men nu så ska jag iaf börja att packa upp mina kläder (som resan skulle vart klart för vi kom hem ca 13.00). Men bättre sent än aldrig? Så lyder mitt motto! Men nu måste jag börja, så att jag blir klar.

 


Pictures of the weekend.

 

 

Bilder ifrån helgens bravader i Vetlanda/Korsberga, med eftersök och påskmiddag hos M&M!


Wihoo! Första gången jag vunnit!

dsc00246 (MMS)

Wihoo! Första gången jag vunnit!


Wihoo! Första gången jag vunnit!

dsc00246 (MMS)

Wihoo! Första gången jag vunnit!


Jag fick en rosa resväska till malta!

dsc00245 (MMS)

Jag fick en rosa resväska till malta!


Iväg till verkstan..

dsc00244 (MMS)

Iväg till verkstan..


köööör...

SLAGET!

Nu ska vi se på körslaget. CIAO!!!


äta eller inte äta det är frågan..

Nu har vi varit hos M&M+J+S= Momor, Morfar, Jackie och Simon. Nu står Simon utanför och får inte igång Crossen, hahahahaah han har nog inte vridit om nyckeln.. Nej, nu var jag ute, och det var tjåken (Stavning?) som var problemet, Men mästaren (jag) klarade det! Och grattis till Jackie som hade kommit 2:a i dart tävlingen! Men nu ska jag se vad som finns på teve.

man ska inte äta godis..


upp upp och iväg!

Nu åker vi till Mormor och morfar och äter påskmiddag!


Glad påsk!

Idag så har jag.. Gissa? Åkt Cross såklart! Men min kamera har dött, så det blir inga bilder nu. Men senare så ska jag och mamma+Björn åka in till Vetlanda och käka påskmiddag hos M&M. Mamma gjorde en Brie och Bacon paj igår, den luktar jätte gott! Här i Korsberga så har vi iaf sol och blå himmel. Hur har ni det i Sthlm då?

Men nu ska jag sluta skriva här och gå ut och åka lite cross.. känner mig som besatt, men nu har jag åkt alla vägar (inte dem som är trafikerade, utan alla grus/ler vägar) som finns..


Bikaaaah..

Nu så har jag åkt cross heela dagen.. Men ni kanske undrar hur den ser ut? As snygg.. Men man måste koppla+växla själv så det är riktigt mycket att tänka på!!

 

Ja, nu blev det lite sneakpeaks på dagens bravader..

 

 

 

 


Blöggtorka..

Som alla säkert vet så är det ju 1 april idag, och jag passade på att tejpa alla kranar jag såg, ni vet där det kommer vatten, så när ngn sprutar så blir det genomblöta. Jag har lyckats blöta ner våran biträdande rektor och Cafeteria Migge+Janna. Och våran träslöjd lärare och Ivar :D Alla blev dyngsura ahhahhaa. men priset för bästa aprilskämt är Elin A! När hon kom till skolan imorse så mötte jag henne på väg till Sandra. Och i min stora förvåning så kom hon med kryckor, suckandes och stånkandes med en jätte ung väska.. Så jag erbjöd mig (självklart) att bära både henne och hennes väska till skolan, men jag behövde bara ta väskan.. Men hela dagen så har jag och alla i klasen gått och burit hennes väska och böcker i tron om att hon trillat av hästen för att dem hade hoppat barbacka. Och fått en stor spricka i foten. Så när vi stod vid skåpen vid slutet av dan så slängde hon kryckorna och bah: APRIL, APRIL!!!!!!!!!!! HAHAH hon har drivit hela dagen! Riktigt bra skämt!

Ett donken besök tjockare...

dsc00241 (MMS)

Ett donken besök tjockare...


i bilen mot..

SMÅLAND.. Äntligen ska jag få mina solbrillor som beckasino inte har skickat! Haha, slarvmaja! Men nu när vi kommer till Höghult så väntar en cross på oss! M&M har köpt en att ha på landet! HUR NAJS SOM HEEEELST!
Inte för att jag kan åka menmen, man lärväll sig. Men åhh vad jag längtar Öland! Jag missar hela mormors lov, för då är jag i Malta, men det blir ju asroligt. Men jag tycker det är riktigt synd att jag inte kan åka ner till Öland med mormor och morfar!

detta är den gooodaste chokladen jag ätit!

RSS 2.0