Vandringen till gekås Ullared är startad...

imag0185 (MMS)

Vandringen till gekås Ullared är startad...


Vandringen till gekås Ullared är startad...

imag0185 (MMS)

Vandringen till gekås Ullared är startad...


Vandringen till gekås Ullared är startad...

imag0185 (MMS)

Vandringen till gekås Ullared är startad...


Candyshop.

Candustore förstörde mitt liv. Hehe. Nej men nu sitter jag och rycker i mig en massa godis. Inte okej Sarah! Juste, vi såg ingen mindre än Jesus igår! Så jävla häftigt. Med Jesus menar jag en tant på 60 bast som hade shizofren. Haha hon och en gubbe började bråka, rolig underhållning på bussen alltså. Men nu ska jag göra klart mitt té som jag ska ha i min termosmugg :) Ses efter skolan. CIAAO
så trött är jag nu.

Gårdagens.

Japp, så fick mina medmänniskor se mig igår.
Kavaj - H&M
Linne - ?
Kjol - ?
Mjaaahh det var väll allt. Tack och hej leverpastej. Nu ska jag sova.

mjaaaaahhh.

Sorry för mitt underliga beteende idag. Vet inte vad det beror på, kanske för att det är lov imorgon? Eller för att jag just hängt med BFF Sandra? Tror på lite av både och. Imorgon så åker jag till Småland, och ja, kan vll säga att jag ska njuta av livet med de bästa. Nämligen Mormor och Morfar. Ska blir mysigt att träffa de igen, och grattis igen Mormor i efterskott! Älskar dig (såklart Morfar med)! Nu ska jag packa vidare tills imorgon, det blir alltid så himla mycket...?
är det hockeymatch så äre...

Påååååååååååå WILLYS!

När ni läser detta är jag antaglien på willys och köttar. Dvs handlar candy för fakking 3.60 kronor/hg. Inte illa pinkat va???????? Men aja, nu ska jag fortsätta trängas med gamla Runde som vill ah lite godis. Puss.


PS. Det är farligt att ha så billigt godis, man blir ju fet :/


(bilden är lånad från google).

Det går ju så jäkla snabbt när jag cyklar,...

imag0184 (MMS)

Det går ju så jäkla snabbt när jag cyklar, så det är bäst att jag har de här!


en helt vanlig dag i skolan (i affären?).

'

beroende..

Somekind of beroende kan man väll säga att jag har av dessa underbara drycker. Köper alltid en sån dricka när jag är på jobbet, riktigt uppfriskande. Nu ska jag göra klart min engelska läxa, plural kan ta sig i stjärten. Aja puss och kraaaaaaaam

Tunga haket nr. 1!

Nu är man på det oficiella inne haket åsö konvix. Haha, jag har datorkunskap och flummar runt med en massa fullt onödiga uppgifter. Nu så ska man ex ändra format på en text. TROR DU ATT VI ÄR DUMMA LIXOM? Det ända vi gör på dagarna är att sitta framför datorn. Jag längtar enormt efter höstlovet då jag ska ner till Smålan och träffa mormor och morfar. Då jevlar blir det Ullared på hög nivå. hehehehe. Måste fortsätta ändra text i Word nu, POK.


Crawings.

NU vet jag vad jag ska önska mig i födelsedags present. ALLT PÅ DENNA SIDA TYP.

 

http://www.fashionology.nl/Webwinkel-Page-70682/HOME.html

 

GE MIG SNÄLLA TOMTEN...


Klar med Svenskan.

NU är jag klar med svenska arbetet och allt vad det innebär. Ska be mamma läsa igenom det innan jag lämnar ind et på fronter bara. Nu så ska jag fixa lite på rummet och kanske... Ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Har inte mer plugg. Bara tyska läxa tills på torsdag, men det orkar jag verkligen inte öva på nu. Så jag ska typ städa lite och sen slagga. JUSTE DET ÄR JU HOUSE IDAG :D!!!!! Det får jag ju inte missa, om jag inte somnar förstås.

 


Kärleksmums och plugg.

Sitter och äter mammas egenbakade kärleksmums och lyssnar på Hurts. Alltså det är världens bästa band. Det är deras låt i inlägget under. Kärlek i toner. Har bara haft samhällslektion idag, jag representerade Folkpartiet. Tror det gick vägen faktiskt. Gäddan och Kingen utan K, dvs Kristin och Hedda var riktigt duktiga också! Nu ska jag skriva klart Svenska inlämningen som är tills imorgon! Blog ya later!

 

 

Klockrent... :D

 

 

 


SKULAN.

Nu drar man mot det coola haket om jag säger så. Nämligen the school. Idag så ska lilla jag vara folkpartiet, och ja, jag har fått punkterna skolan, bidrag, eu och äldrepolitik.. Jag håller ju med de om allt typ, så det blir nog inga problem. Jag har ju mina medbrotslingar Hedda och Kristin på min sida så.. Men nu måste jag verkligen hämta roll on, så cio bloggen, smell you when i come home.
om jag ändå vore såhär vacker varje dag...

I really really miss you.

Vad hade jag gjort utan dig?
Vad hade jag gjort utan en kompis som förstår mig?
Utan en kompis som förstår mina sjuka skämt?
Utan en kompis som bryr sig om mig?
Utan en vän som alltid finns där för mig?
Utan dig, Sandra Klerck
Utan dig vore jag ensam. 
Utan dig är jag inte mig själv. 
Vill bara att du ska veta att du betyder jävligt mycket för mig!
♡ Älskar dig bästa vän ♡

 


Malta 2010.

Jag var ju (som ni vet) på Malta. Nu ångrar jag att vi inte gjorde det bästa av tiden. Vi kunde kanske försökt göra ngt bra av det dåliga. Men men. Gjort är gjort.


GRYMT IRRO!

Angående rubriken så är jag irreterad på att vi har en svenska inlämning till mitten på nästa vecka och att jag har världens jävla hosta. Ska sova nu. Lovar att uppdateringen blir mkt bättre nästa vecka! Puss och kram. PS irreterad för vi har biptest nästa vecka. DÖDA MIIIIIIG.

I'm on work.

När ni läser detta så är jag förmodligen på jobbet :) Jag testar det nya då man kan tidsinställa inlägg ;) men nu ska jag inte störa er med mina inlägg. Ska fortsätta jobba, (städa som en galning hahahahaha).

Tävling!

Jag är med i en tävling om ett iphone skal! www.mirabling.com och www.annnaiz.blogg.se!

måste bara göra testet..

Kalla mig inte nörd, kände mig ganska tvungen.
~ Hästarna  ~
Första hästen du red var: Karna, världens rundaste fjording..
Hur gammal var du när du red för första gången: 1-2 år kasnke?
Hur många älsklingshästar har du haft: egentligen bara två stycken. Lexus och Vikor hette de. B¨da ät tyvär avlivade och har det bra i trappalanda.. :(

~ Utrustning ~

Hur många ridbyxor har du: ca tre stycken :)
hjälmar har du: 2 stycken
spön har du: 2-3
ridvästar har du: Äger ingen, gillar att leva farligt..
ridskor har du: 2 par
ridstövlar har du: 1 par
grimmor har du: 0 har ju ingen egen häst..
täcken har du? zero
Vilken färg var dina första ridbyxor: Svarta i guess
Vilka färger har dina nuvarande ridbyxor: Svarta, beiga och blårutiga typ.


~ Vad har du gjort inom ridningen ~

Hoppat [x]
Ridit dressyr [x]
Skänkelvikning/sidvärts [x]
Galopperat [x]
Piaff []
Passage [x]
Tölt [x]
Hoppat utomhus [x]
Badat med häst [x]
Ridit på egen hand [x]
Testat voltige [x]
Suttit på en häst som skenat [x]
Tappat kontrollen över hästen helt [pfffst, skulle jag...? Asså vem har inte?
Ramlat av [x]
Bakdelsvändning [x]
Framdelsvänding [x]
Ridit dressyrprogram [x]
Tävlat i hoppning [x]
Tävlat i dressyr [x]
Tävlat i fälttävlan [räknas hubertusjakt på skutan?]
Tävlat i någon annan kategori [höhö räknas hinderbana med häst och tolkrace?]
Haha jag har fan gjort allt inom rifningen. Jag har vigt mitt liv åt ridningen innan sommaren. Då slutade jag rida pga dålig ridskola. Men jag kommer igen. Letar foderhäst eller något åt det hållet. Så om ni vill ha hjälp med er häst, kontakta mig. Jag har 12-13 års ridvana och jag är bäst. (skämt åsido...) :)

Matte+glass är bättre än matte utan glass...?

imag0183 (MMS)

Matte+glass är bättre än matte utan glass...?


Matte+glass är bättre än matte utan glass...?

imag0183 (MMS)

Matte+glass är bättre än matte utan glass...?


TJOLAHOPP LINGONSTROPP!

Är på glatt humör idag. Kan vara för att jag är hemma, jag börjar klockan trettonhundra, pratar med bästa Sandra på facebook, Jag är nyduschad, jag älskar mig själv och jag är bara allmänt bra. Ibland får man vara lite självisk. Tänk såhär, det är alltid någon som tycker du är bäst. Nämligen Mia Törnblom! hähähähäh. Nej nu ska jag inte flumma. Idag så har jag haft OS-fys. Vilket idag innebar att vi skulle ha militärkängor + en åtta kkilo tung packning på ryggen och vanda runt. Ganska trevligt. Fast vi kom typ aldrig iväg, för vår lärare hade tappat bort sin mössa och trodde att ngn av oss elever hade den i sin väska (av misstag) så vi packade upp väskan och packade ner sakerna, sen fick vi packa upp den igen -.- Aja, sen så gick vi i trappor  med packningen...... Jobbigt. Men min buss går kvart över mot skolan igen. Ska ta den så jag kan ha en "underbar" tyska lektion. Ska snacka med rektorn om den. Det GÅR INTE att lära sig ngt! Aja, jag ska inte vara negativ. Nu måste jag pysa. POK.
våning tre is the shiiiieeet

Då åker man hemifrån då, till skolan i fyr...

imag0182 (MMS)

Då åker man hemifrån då, till skolan i fyra minus :(


Dålig bloggning idag, beror på att jag gic...

imag0181 (MMS)

Dålig bloggning idag, beror på att jag gick i skolan till kvart över fyra, sen åkte jag hem och åt, handlade, pratade lite på Skype och planerade fredagen med bästa S, och nu ska jag sova. Är riktigt mega trött. Att jag har troppfys som förmodligen blir förjävligt jobbig imorgon och att min buss går 07.15 imorgon hjälper inte till att tagga sådär väldigt mycket :( men nu måste jag slagga! Pok.


<3


JOBBET

Jag fick en ffråga om vart jag jobbade och hur jag fick det jobbet. Jag kan ju berätta det nu. Jag jobbar på MediaMarkt i Heron City. Jag fick jobbet genom att min nuvarande chef ringde mig och ville att jag skulle komma på arbetsintervju. Självklart sa jag ja. Min styppappa är chef på MediaMarkt, så det kan ju ha en liiiiiten del i det hela, hahahha. Nej men jag har varit med honom innan och arbetat på lagret. Så det är väll så jag fick jobbet. Hoppas du fick svar på din fråga!




Haha hur kom det sig att halva klassen ble...

imag0180 (MMS)

Haha hur kom det sig att halva klassen blev uppskriven, men jag först.......


Hockeymatch.

Jag var ju på Hockeymatch igår, Djurgården-Brynäs. Hejade självfallet på Brynäs! De hade kommandot i första perioden, men sen så hände det något hos djurgårdarna. I första period stod det 3-0, till Brynäs. Sen så tog Djurgården in och vann med 4-3. En riktigt rolig match! JJag var där med Kristin, T, J och G. Men ni ska jag snart puttra iväg till skolan, fast jag har gryyyyymt ont i magen, huvudet och hostan tror jag vill döda mig.
haha kolla rynkorna i pannan!!

Bara jag som inte visste att solsidan fann...

imag0178 (MMS)

Bara jag som inte visste att solsidan fanns på riktigt?


GODMORGON!

Nu är det en ny dag, en ganska dålig ny dag då det är mörkt ute, det regnar och jag ska ha samhällsprov. Inte gilla alltså. Men jag gör det bästa av situationen och har mina nya skor på mig idag :D det är gilla gilla gilla! Jag ska prata med rektorn eller någon annan lärare om våran tyska lektion (tyska steg 1, då man inte kunde välja Franska tyvär). Ska också fråga varför jag fick betyget som jag fick på min natur och friluftsliv prov! Inte okej. Aja, nu ska jag värma vatten och göra té i min nya termosmugg, som jag designat själv, visar den senare idag!

Divotion save me now.

Nu är jag hemma.. Om ni undrar. Gick riktigt superbra att jobba! Håller på att få in vart alla kategorier till skivorna och spelen är, men dataprogrammen är rätt enkla faktiskt! Skönt det iaf. Jag har hittat ett nytt favoritband som heter Hurts. Spelade de som en dåre på jobbet i högtalarna idag och förra helgen. Kunderna borde ju också få höra den så varför inte välja den? Vad har ni gjort idag då? Jag har pluggat och jobbat om vart annat. Nu kan jag i alla fall de olika politiska ideologierna. Skööööönt att få det ur vägen, för provet är ju imorgon. Men nu vankas det Lasagne. Har inte ätit lunch idag så jag är rätt hungrig..
Hösten är så härligt vacker. Man får äntligen ta fram mössor, vantar och tjocka halsdukar!

JOBBA

Nu drar jag till bussen mot jobbet. Slutar 20.15 puss.

SKOLA PLUGGA JOBB PLUGGA.

Japp, hemma från skolan. Har duschat och nu ska jag plugga tills provet imorgon.. Tycker det är ganska lätt. Fast det är lätt att blanda ihop de olika ideologierna.. Nu ringde Sandra men nu måååååste jag plugga.
Sötaste katten i världen, Lodur, aka Loson.

Mot skolan och vidare!

Nu ska jag snart hoppa på bussen till min älskade skola, eller egentligen ska jag inte dit. Vi har idrott i Eriksdalahallen. ! futtig timme på morgonen sen så har jag inte mer skola idag. Aja efter skolan ska jag snabbt som blixten hem och duscha, läsa på till provet sen svischa iväg till jobbet. Börjar där klockan tre. Men nu mååste jag borsta tänderna..

En sån där Teracotta gubbe, jag mamma och min bror var och kollade på den utställningen. Väldigt intressant faktiskt!! (ju längre gubbarna var ju högre rang hade de! Ifall ni ville veta lixom.....)

FACEMAAAASK

hehe ta det inte allt för seriööööööst.

Ny Mössa!

Jag köpte en jätte fin och mysig mössa i fredags! Hur varm och fin som helst!!

HÖSTPROMENAD

Hösten är den perfekta tiden för inomhus mys och fotografering. När mörkret faller och man börjar tända ljus och sitta inne så vet man att det är höst. Nu ska jag fika med Björn som har kommit hem från Furusund där han har fiskat,  Mormor och Morfar och mamma. Ciaoo

Lill loson.


Mot kista

Ska till kista med mamma mormor och morfar. CIAOOO

Är med dessa fina rumpor :D

imag0170 (MMS)

Är med dessa fina rumpor :D


kajsfljas

hahah kuddkrig hemma hos mig i lördags tror jag det var.....

HOUSE!

Nu är det ju House alla där ute, på tv4. Får INTE missas. Gjorde precis ett misslyckat försök att måla naglarna, randigt alltså, blått lila och vitt. Adjö med det. Jag är inte bra på att måla naglarna om det ska vara olika färger....
Juste, bloggningen är dålig pga att varje gång jag ska ladda upp en bild till bloggen så laggar hela datan?! Jätte tråkigt att blogga utan bilder ju :(

Haha stackars reptil :'( hehe :P

imag0167 (MMS)

Haha stackars reptil :'( hehe :P


jobb.

Jobbade idag, gick riktigt bra! Jobbar imorgon också, 0945-1800. Men nu måste jag slagga. POK.

Mupp+Mupp=Sant.


In malta baby...
(haha för er som inte förstod grejen så är det inte från Malta, :P hittade bilden på datorn)

Det är oktober och Ikea är igång med julsa...

imag0160 (MMS)

Det är oktober och Ikea är igång med julsaker?


Ska sova.

Imorgon har jag två lektioner, Engelska och Matte. Jag sluta dock kvart över fyra, på en fredag lixom?! Aja, måste ringa jobbet tomorow angående jobbtiderna. Nu måste jag sova. Juste jag tränade ju Combat idag, Så jefla skönt, ni kan inte ana hur bra det känns efteråt. Man känner sig fräch lixom. Aja nu ska jag sova grappar, godnatt. Låt inte John Blund skrämma er :)

Cravings!

De här bootsen är helt underbar! Den finns på DNA för 599 kronor, ska ta en extra titt på de när lönen kommer....

7 saker ni (kanske) inte visste om mig.

Jag hatar när någon eller något rör min hals, känns som om jag ska strypas.
Jag har rätt så bra kondition.
Jag har bara haft en bästaste bästa kompis (än så länge).
Jag kan ha strl 26/34 i jeans (fick det klart för mig i tisdags).
Jag gillar inte färgen svart på kläder, fast jag äger mycket svarta kläder.
Jag älskar min skola, Bernadottegymnasiet. Skulle kunna vara där med alla vänner på helgerna <3
Jag älskar In the Ghetto med Elvis Presley.

LÖPRUNDA!

Nu så ska jag springa en runda med bästa Mamma. Jag har ett fett deffat träningsschema! Ska lägga upp det sen :D

Farsta centrum.

Kom hem för en stund sen, efter att ha varit i Farsta centrum med mamma. Skulle försöka hitta ett par svarta jeans till jobbet. Vi var bokstavligt talat på varenda affär. Till och med Kappahl (?). Men till slut så skulle vi gå men vi gick i alla fall in på Salt, och där hittade vi tillslut, efter många provade jeans, Ett par perfekta dr denim jeans. De är väääldigt tajta, men de känns som tajts då de är väldigt stretchiga. Vi skulle köpa ett par svarta skor också, men ingen lycka där. Jag fick ett efterlängtat pennskrin och ett rutigt matte block. Känns bra, nu är jag lixom reda för skolan på riktigt. Jag hittade ett parväldigt jag understryker väldigt fina boots på DNA shoes. Visar de i ett senare inlägg. Nu ska jag ut med hunden tror jag, bäst att gå bort den där förbaskade kladdkakan med mjukglass som Ollie och Kristin tvingade i mig...
min lilla stump vintras <3

Home.

Nu är jag hemma från skolan. Idag hade vi bara en lektion, dvs Samhällskunskap. Sen åt vi lunch och sen så följde jag med Kristin, Olivia och Hedda på stan en stund. Och nu sitter jag här :) När mamma kommer hem ska vi åka till något nytt sportcentrum tror jag. Jag måste köpa svarta jeans och svarta skor till jobbet. Nu ska jag läsa tyska och lite andra goa läxor. Men men, nu ska man väll läsa läxor tills mamma kommer. Eller så ska jag sova....

Boxning.

Ojojoj, ikväll så har jag varit på boxning med bästaste Sandra och svettats lite. Så grymt roligt! Det borde alla testa, så nu har jag duschat och fixat. Nu måste jag sova! Ska ha fösta lektionen i Samhällskunskap imorgon, ska bli spännande :)
(sorry att det blir lite mycket sånna här bilder nu. Men det är ju så grymt roligt :D)

Brownie.

Snacka o att jag var brun efter att jag hade kommit hem efter Malta + Ölans vistelsen, klicka på lönen så får ni se bevis saknar det.. :(
http://sarahsfotografier.blogg.se/2010/july/shop-til-you-drop.html#comment

Home sweet home.

Kom hem runt två, ajabaja. Firat Ollies 16 levnadsår med Kloss :) (internskämt). Aja imorn så ska jag städa rummet, träna ( tror inte jag hinner träna combat), Ska med mamma och bror till ngt museum för att se teracotta (stavning på det där?) statyerna, och springa en runda och tillsist plugga som ett djur. Aaah, det är min morgondag :) Tjingeling på er.


Again. But this time, a bit better.

I LOVE YOU

Lyssna och titta...

Sätt på låten och njut av de alldeles förträfliga bilderna :)



Hemma hos Simon

Nu sitter jag och ar inne på Simons data, och Simon och Olivia tittar på film. Simon är as trött, ska snart pysa så får han sova ifred :)
Volbeat är riktigt bra :)

RSS 2.0