Ensamshopping när den är som bäst!

Ibland kan jag bara ha en vilja utav att shoppa själv, jag kan gå i mitt egna tempo, kolla på exakt va jag vill och gå in i de affärer som intresserar mig. Idag fick bli en sådan runda. Det jag kom hem med var en skir vit skjort/linne från vero moda, basic t-shirt från topshop som är sådär lagom genomskinlig och ett grått linne med texten lucky på från bikbok. Och tre mininagellack från depend fil följa med också.


SÖS!

Är på SÖS akutmottagning med Kristin som vrickat till foten ordentligt. Här har vi varit de sista tre timmarna.


long time no writing?

Har ju varit en vecka uppe i arvidsjaur. kul som satan! Kan visa bilder från det när jag komer hem. Nu ska jag gå till skolan, hörs 16.30!
I somras, första dagen som 2a!

Något att lägga snorpappaper i..

Eftersom jag köpte en ny jacka, så hade jag inga väskor att använda. Jag letade efter en färgglad väska i lagom storlek. Det blev tillslut denna raring.


Det som gömde sig i påsen var...

Jofama by Kenza 3, en skinnjackan som jag suktat efter i 2 år nu. Helt spontanshopping i Bromma blocks.


Vad har jag nu hittat på?


Nagellacket!

Såhär såg det lilaglittriga nagellacket ut på.. Jag älskar det!


Vinterland.

Imorgon bör det av mot Arvidsjaur. Inte packat helt klart än, men är ledig imorgon så det hinns nog med. Åker ju tåg upp, med resten av alla 2or i min skola, det vill säga ungefär 40 stycken. Vi ska åka nattåg, vilket betyder sovvagn. Ska bli spännande, har inte åkt det tidigare. :) jag köpte ett par nya solglasögon häromsistens, i onsdags närmare bestämt. Får nöja mig med dom till jag köper ett par riktiga raybans.


Space

Köpte tre nya nagellack idag, lite rymdkänsla! Annars har det inte hänt mycket. På fredag åker vi till arvidsjaur! Hur kul som helst! Imorgon kommer Tobias hit, och stannar till fredag. Han ska ju också med upp.


Mot Tobias!

Nu ska jag snart åka mot Tobias. Han är kvar i skolan och jag är hemma. Slutade tidigare. Jag hämtade min mobil idag, och den ser ut att fungera, men jag har ingen täckning än, men det är för att jag fick ett nytt simkort.
Fina Balder i sommras.

vaknar tidigt!

Varje morgon så vaknar jag minst 1 timma innan klockan ringer. Jag tror det beror på att det är så ljust ute, fast det är ju bara positivt. I alla fall, igår så sprang jag en mil. Jag kan ju meddela att det känns lagon mycket i låren och vaderna idag. Jag sprang i Årstaviken, vilket bara består av uppförsbackar och nedförsbackar. Idag (väldigt snart) så ska jag bege mig till fysen, för att träna lite mer inför den kommande vinterveckan. CIAO!
Haha, hittade ne bild på Sandra i Sälen för några veckor sen!

Önskelista del 1.

Anatomic heart halsband - Björg
Love from Above halsband - Dogeared
Dockningsstation till Iphone - Harman/Kardon (behöver ej vara..)
Kenza 3 skinnjacka - Jofama By Kenza
Bag Elefant Lin - Svenskt tenn

Vi hoppar över frukostbilden..

Och kör på något jag älskar..
Creed, musiken från himmlen.

jag.


Nu kör vi!

Lite inspostopp på mig, så jag tänkte liva upp med denna utmaning!

RSS 2.0