Nytt i garderoben!

Jag åkte till Farsta idag för att hämta mina linser som hade kommit, som tur var så slutade Sandra lite senare så hon mötte upp mig. Vi kikade lite på H&M och med mig hem fick jag en underbar julklänning, som jag tänkte ha på julafton! Den är mörkt blå i sammet. Tittade på ett par svarta leggings i sammet också, men jag vet inte riktigt vad jag tycker om de, vad tycker ni om svarta sammets leggings? Och i lördags eller söndags var jag på stan med mamma, och då fick skorna följa med mig hem. De är udnderbart sköna!

Should get some sleep.

Borde sova, inte bra att vara vaken så länge, bara på julmust. Fast nu börjar ju Whale Wars... Ska se om det är ett program jag sett. Puss och hej.
suddigt men sött

Julmust!

Godmorgon typ. Vaknade imorse tre gånger av att mitt snor rann på kudden. Aja, är man förskyld så är man. Jag har inte varit i skolan idag på grund av att jag inte hade någon röst. Och så hade (har) jag ont i hela kroppen! Nu skickade jag ner bror min till att köpa julmust år mig, så nu blir det julmust + The Hills heeeela kvällen! Puss
fyra bilder från idag, när jag var ute med hunden.

Sova!

Nu ska jag sova, Är hemma hos pappa så bussen går hiskeligt tidigt imorgon + att jag ska duscha också. Juste, svenska talet kan man ju stoppa upp någonstans. Det suger.
SÖTASTE.

Gästblogg, Eller...?

Som alla bloggare har skrivit är jag så sjukt bajsnödig. Jag har vart det i tre månader nu och jag är så kirrigt hård i magen. Det känns ärligt talat som en planka. Ja ni vet en sån man bygger staket och fågelholkar av. Min mage är hård som en sträv planka. Fina grejer det. Fast nu är Jag, (Hedda här) och jag har inte varit skitnödig i trå månader. Bara 3 och en halv. Men nu har jag äntligen skitit, asnajs! Någon dag är det kanske dags att kissa också.
Mjaaah, detta är mina helnormala polare. Jag säger bara Bajs. Men nu ska jag inte sitta och uggla vid dator längre så ciao amigas.

slask och mörker.

Så ser dagen ut just nu. Låter inte så himla mysigt va? Slasket är på gångvvägarna, medans snön ligger fint på gräsmattorna. Idag ska jag om ca en halvtimme ta bussen till Eriksdalshallen och där ska jag ha fysträning. EFter det (ca 1,5 timme) ska jag dra till optikern som ligger på vägen, och sen hem. Jag tror Kristin följer med hem, för hon bor ända ute på Liiiidingö. För senre, vid 16.15 är det ett möte som kallar. Ching, nu måste jag klä på mig.
HAahahahaHAHah klockreeeena.

Aja, jobbet kallar.

Bussen går 54, och här sitter jag. Puss och hej leverpastej. Nu ska jag pysa till jobet, ungdommar, vi ses där! CIAOOOOOOOO. PS SANDRA I MISS YOU BBY.
Sötnöt.

To follow the laws or nor?

Halo (och nu menar jag inte låten utan hej). Idag har det varit skola, skola och skola. Matte i tre timmar på morgonen och sen (skit) engelska tre timmar på eftermiddagen (läs tills klockan kvart över fyra -.-'). Nu har jag gjort mat. Nämligen Stekt kyckling och fetaost sallad och potatiskroketter. Haha, feta ost, liten fetisch på det där alltså. Ikväll så händer absolut (vodka) ingenting. Eftersom lilla, duktiga jag ska jobba tomorow. tror jag ska se en film på datan innan jag får min "skönhetssömn". Asså riktigt torr (läs torftlig tråkig) fredagskväll med andra ord. Sandra är hos släktingar och Kristin är på födesedagsparty och Hedda ser på bio och Simon med. Dan vet jag inte, hans sista kommentar i skolan var "i helgen ska jag supa skallen av mig typ" hahah skön lirare. Det gillas, men nu ska jag se om jag kan (på laglig) väg hitta ngn bra film på nätet.
Olivier (som vår engelska lärare hade sagt) på willys

Cravings!

Tänk denna klänning + tunna svarta prickiga strumpbyxor. Så himla fint!

Galen onsdag

två härliga bilder från den galna onsdagen. Ska dra till optikern nu.
(de tre pojkarna på sista bilden var å sjuuuuukt äckliga, asså deras masker var sjuka. De följde efter oss heeela dagen och sa absolut ingenting!)

Utklädnad..

Nu ska jag åka till skolan och måla mig gul. Vi ska nämligen vara simpson! HAHAHAHAHAH jag dör. Så jävla klockrent!

Önskelista..?

Kanske på tiden att göra en önskelista? Jag önskar mig inte så mycket. Men de saker jag önskar mig är VÄLDIGT bra presenter!

Det jag önskar mig allra helst är ett Macroobjektiv!
2. En epilator, tänk att inte behöva raka benen på typ tre veckor!
3. Photoshop till min Mac dator.
4. En fotokurs.
5. kläder från www.somewear.com (detta kan ändras drastiskt under månadens gång...)
(bilder lånade från google!!!)

Pluggar matte :(

imag0192 (MMS)

Pluggar matte :(


P to the lugga.

Nu ska jag plugga. För nu dör datorn. Puss på er.

Do not judge the dog of his hair.

I love you man.

sweet dreams are made of cheese.

Stackars min lilla hund! Han är sjuk. Inte alls som han brukar vara, jag är lite orolig. Vetrinären sa att vi inte skulle åka in till sjukhuset. Men nu ska jag borsta tänderna och sova. Jag har fys imorgon. Jag ock kristin ska kötta! Juste, Tack bästa kusin för att jag blev veckans blogg! RÖSTA på mig nu! www.shackee.se!



världens sötaste katt. punkt.

thats just me.


Städdag!

Hejsan! Idag har jag varit ute hela dagen och städat med föreningen. Ända från klockan 11! Riktigt skönt faktiskt! Nu ska jag försöka börja på engelska läxan och svenskan. För en ca 1 vecka ska jag hålla ett minst 5 minuters tal, utan papper för klassen om polisen.

Liiite sämre.

Det blir automatiskt sämre uppdatering på helgerna, för bloggen är inte hela mitt liv.

Glasses

Kvällen började med att laga mat, fläskfilé. Kött ska det va, annars får det va. Hehe. Sen så spelade vi Brainstorm, haha världens roligaste glasögon!

Krullhår.


Waiting

Väntar på Sandra som ska komma hit. Det blir pyjamas parteeeeej

Time to natti natti

Nu ska jag sova, vart senare än jag beräknat. Men sånt är livet. Godnatt alla kära tomtar.
fick de här UNDERBARA godisarna från Kristin. Tyvär tog de slut framför House på fem sekunder. Ett lyckligt avslut!

Home sweet holy home.

Nu är jag hemma, mätt och belåten efter träningen och mat. Nu ska jag duscha och sen ska jag bannemej sova. Jag är hur trött som helst, och träningsvärk i armarna har jag..

Todays!

(hade på mig olivias strumpbyxor + höga strumpor + hennes nagellack haha, för jag frös så mycket!)
Efter jag hade haft fys, som bestod av en rask promenad till tantolunden och tillbaka, så åkte jag hem till Olivia och fixade mig lite. Självklart bytte jag om! Haha, om ni trodde den förra outfiten var dagens så hade ni fel :) Det här var vad jag hade på mig idag, Inte den bästa då vi hade en tävling i skolan där man skulle stå så länge man kunde i plankan. Alla gjorde klassvis och så samlade man ihop klassens alla tiden och räknade ihop dom. Jag stod i plankan i 03.30 minuter :D Ganska nöjd! Nu ska jag byta om till mina mysiga träningskläder igen för jag ska dra med Sandra till Gymmet. Första gången på länge! Nu ska det bli ändring på det, mer träning åt folket!

Varm choklad hemma hos Olivia :D

imag0190 (MMS)

Varm choklad hemma hos Olivia :D


Sporty Spice.

HAHAHAHAH Helt sjuk Pooooose :P ser ut som om jag har världens längsta armar :P Aja, det är iaf jag idag :)

Anki

Godmorgon. Här sitter jag och ska gå till skolan. Vi ska vara i skolan kvart i åtta, eller inte ens vid skolan, utan vid eriksdalshallen. När jag gick i nian så hade jag bild, och då gjorde jag (enligt mig själv) väldens finaste anka Haha.
Hehe, han vart lite fläckig, och han saknar en vinge :(

CRAZY WENSDAY!

På onsdag nästa vecka ska vår skolan, som sagt, klä ut sig till olika filmer. Jag kan tyvär inte säga vad min Tropp (= klass) ska vara, men jag kan ge er en bild så ni kan gissa, låt fantasin flöda.
haha ni ser inte så bra, men det rosa är en tröja och det gula är strumpbyxor.... Tänk er "Film som era småsyskon kan se..."

stödstrumpa för knät.

hahahh jag ser hur ful den sista bilden är, men jag måste visa er hur den ser ut ju, helrolig!

äta bör man annars dör man.

Japp så är det. Mat är viktigt! Idag så åt vi feta-ost sallad med stekt kyckling och soltorkad tomat & feta-ost sås. Väldigt gott, jag har blivit ett riktigt fan av feta-ost på sista tiden.
Men nu ska jag se Halv åtta hos mig.. :D

Todays:


Skägg.

Haloumi! Ska strax gå ner till läkaren, han eller hon för den delen ska kika på mitt ubersnygga knä, som jag till allas förskräckelse skadade i början av skolan. Konstigt att det inte har blivit bra än, lixom, det var ju ungefär 1 och en halv månad sen.. Men klaga ska man icke.

Vykort

Igår så damp det ner ett fint litet vykort ända från Gran Canaria! Gissa vem det var från..? Sandra såklart! Hon har ju spenderat höstlovet på soligare breddgrader..
Nu ska jag strax dra mig mot skolan, och jag ber för att tunnelbanan ska fungera som vanligt. För på SL's hemsida står det inget om några förseningar!

Petter.

Längesen.
Kan ni lyssna på klippet? Snälla svara genom kommentar?!

hehe

In exams, we look up for inspiration, down for desperation and left for information... Klockren.

Att göra lista - denna vecka.

Jag ska denna vecka:
- Spika upp min fina Carpe Diem trätext på väggen.
- Köpa gymkort.
- Träffa Sandra på fredag (längtar..!)
- Prata med Patrick.

Snö?

Japp, vad var det jag sa? Jag skrev ju att det skulle bli snöstorm. Hehe, nu sitter jag här och ska intervjua mamma. På engelska så att läxan blir klar! Idag har vi haft samhälles lektion, vi hade ett studiebesök på livrust kammaren. Jag, Hedda och Kristin köpte astighta (coola) hörlurar som man scannade vid varje monter. Så kunde man höra allt, istället för att läsa! SKÖNT!
Sen så åkte jag och alla andra tillbaka till skolan för att äta lunch, och sen begav sig jag och Kristin till t-c. För att shoppa utstyrslar till Crazy Wensday. Onsag i nästa vecka ska varje klass klä ut sig i skolan :)
haha jag och min kära moder :)

Mot sherwoodskogen.

Aja, känns som om jag använt den där rubriken ett antal gånger nu. Men men, ibland orkar man verkligen inte med fyndiga rubriker. Nu ska jag dra mig mot skolan, men först. Det sägs att det ska bli snöstorm här på fömiddagen, stämmer det? Med 2 decimeter snö och allt. SMHI säger också det. Men jag litar inte alls på SMHI.

Sova.

Nu ska jag sova. Imorgon ska jag vakna upp med ett betydligt gladare humör och se ljust på morgondagen. Jag ska skärpa mig, ringa till chefen och säga varför jag inte kom. Men samtidigt vill jag inte hänga ut någon. Jag orkar verkligen inte. Varför?
Imorgon ska jag stiga upp en kvart tidigare, vill säga halv sju så jag kan duscha och föna håret. Känna mig sådär härligt vanligt fräsch första dagen i skolan.

JAGPALLARINTE.

jag orkar inte. Jag orkar verkligen inte. Piss på allt. Ärligt, en arbetskamrat sa att vi hade bytt helger, så jag litade SJÄLVKLART på henne. Och nu har vi visst inte gjort det? Jag helt ärligt dör. Jag är så jävla äckligt sur. Nu har jag förlorat en jävla massa pengar. Och kanske tilliten hos chefen? FAAAAAAAAAAAAAN.

Me earlier today.

När vi var på promenad tidigare idag hade jag min långa svart/mörkmörkblåa jacka, och självklart min älskade haldsuk.

Four best things

4 TV-program jag ser:

House
Toop Model
Cougar Town
Så mycket bättre

4 saker jag gjort idag:

Städat rummet
Åkt till skolan helt i onödan
Bloggat
Gått en lång promenad med hunden

4 saker som jag längtar efter:

Sommaren
Jul
LÖN
bättre tider antar jag...?

4 saker på önskelistan:

Photoshop till mac:en
Fred på jorden
Att renoveringen hemma ska vara klart snart!
En miljon.

4 saker jag avskyr:

Rasister
Insekter
Rykten
Besserwissrar

4 bästa låtar:

Längesen - Petter

The Time is now - Asha Ali

Elegi - Lars Winnerbäck

Silverlining - Hurts


 


Mysig höstpromenad!

Jag kom hem från en mysig höstpromenad i solen med mamma för en stund sen. Nu ska jag passa på att städa rummet, så inte mamma får ett utbrott..

Mina Vänner..

Nu ska jag dra mig mot Eriksdalshallen, som förövrigt inte ligger vid Eriksdalsbadet.. Nu vet ni det. Jag ska ha ett härligt fyspass sådär på morgonkvisten. Men nu måste jag pysa till bössen, den väntar inte på mig..

Kyrkogården.

Alldeles nyss så åkte jag (läs cyklade i det svinkalla vädret utan vantar, så jag höll på att förfrysa..) Men fina bilder blev det. Nu ska jag kika lite på EMA på MTV och sen ska jag sova. Har ju ett underbart fyspass imorgonbitti. Tummen ner på det iaf. Har inte hunnit lägga upp bilderna på datan än. Jag gör det imorgon. POK

Deppdag..?

Antar att jag har en depp dag idag. Inget att göra, inga hemma. Sandras plan är försenat och jag sitter och lyssnar på depplåtar. En skräckfilm spelar i bakgruden. Simon och Chrille sitter och spelar dator. Mamma och Björn är på fest. Simon är i Linköping. Dan vet jag inte och Olivia svarar inte på mobilen och Kristin är i London. Hello sunshine..
Nu ska jag fortsätta med mitt. Ska hitta min mobil också.

Längesen.

Varje gång är som den första gång vi sågs, även om det är över nu. Allting har förändrats med du finns kvar. Jag var svävande men nu ser jag klart.
Så himla vacker text. Från en låt som Petter har gjort. Låten heter Längesen, och den låten är den finaste jag någonsin hört. Jag har inte upptäck Petter innan, men alla hans låtar är magiska. Det är så mycket känsla i dom och man kan verkligen känna igen sig i dom.

FAST..

Dessa är också väldigt fina..
Fast de är liiiite dyrare än de med snörning.. Vad tycker ni?!

Sponsra??

Någon där ute som vill sponsra en stackare som inte har jobb i helgen? Jag har nämligen sett världens finaste skor när jag vandrade lite i Skärholmen!
Ska antaglien köpa de senare i månaden. Känns surt att göra slut på alla pengar såhär precis i början på månaden!

I am not on work.

Jahapp, när man kom till jobbet så säger de att man har bytt helg. Soft NOT. Asså helvettes jävla blixtar i himlen. Det är guds fel.. Hehe, sarkastisk. Men då kunde jag ju vara i småland längre :'( Och Sandras jävla skit plan är försenat. Aja gud elr vem det nu är står inte på min sida idag.
Bror min kör traktor med Morfar som kontrollant.

Vilka skor tycker du är finast?

imag0186 (MMS)

Vilka skor tycker du är finast?


Jobbar (tidsinställt inlägg)

Nu är jag och jobbar och sliter pengar den 24. Okej det rimmade icke. Men i alla fall så slutar jag en en gång kvart över åtta. Känns inte så himla roligt precis, men kom och hälsa på mig! Jag står vid skivorna + spelen på MediaMarkt i Heron City :D Skulle bli asroligt! Igår så kom mina gamla grannar, jag blev väldigt förvånad, de är så söta!
Saknar dig din stump!

Nya Jackan + Halsduken.

Tänkte att jag kunde visa er min nya jacka + min nya halsduk. Halsduken köpte jag igår och jackan innan lovet tror jag. Älskar båda, dock så "hårar" det gula halsduken av sig något förjordat (stavning på det där..?). Men det får man väl leva med.
Jag älskar färgen på halsduken tillsammans med jackan, känns lite höstmysigt sådär.

Work it girl.

Nämen tjenare Jörgen. Nu är jag hemma från jobbet, har ätit och ska sova. Att jobba tär på krafterna.. Nu skriker mamma om att hon vill ha myrraolja..? Till hennes naglar. Aja, hörs senare bloggisen.
Picture from Höghult

Hedda.

Nu ska jag åka till Skärholmen för att möta Hedda. Det blir en liten tur i centrum innan jag ska pysa vidare till jobbet. Jag ska nog, om jag hittar, köpa en gul halsduk på H&M. Har titta på den väldigt länge. Men nu måste jag borsta tänderna, Pok.
Bästa lill-kusinen på bowlingen <3

Bonde?

Det är vad jag blev kallad av Daniel idag, när jag sa vad jag hade gjort på lovet. Haha. Men det kanske är det som ni som inte har något rikrigt "land" tror att jag är? När jag är i Höghult så är jag ute. Jag åker Cross och fyrhjuling. Jag gillar mera "killsporter". Så som cross, hockey och sånt.
Haha räddade plasten som flög iväg på ängen.
Snyggingen själv är i farten....
Haha, Björn, William, Simon och skönheten själv..

FAVOURITE


Höghult.

Härliga höstbilder från Höghult, Landstället i Småland. Saknar det redan. Där slipper man all stress, internett och tjaffs. Fast det enda som saknas är kompisarna.

TJA!

Nu så ska jag blogga mer ofta igen! Jag har ju haft (eller har) höstlov. Men nu är det slut för min del.. Jag jobbar imorgon, helgen och måndag. Lite surt att jobba sista lovhelgen men pengar blir det ju i slutändan. Med tanke på att jag inte fick ut förra månadens lön så blir det en riktigt saftig lön den 24. Peppar peppar ta i trä. Vad har bi gjort under lovet då? Jag har i alla fall åkt cross och fyrhjuling hela lovet! I söndags så åkte jag och Mamma och Mormor till Ullared också. Det var väääldigt roligt! Det är inte alls som ni tror att det är. Programmet Ullared på teve förvränger allt och man tror att det bara är bonnaläppar som hänger där. Men det finns riktigt fina saker och en del fina kläder. Exempel så är ytterkläderna och underkläderna super nice! Jag ska visa er min nya fina "skiddress"(jacka och överdragsbraller)! Hur fin som helst!

RSS 2.0