Avklarat?

Nu är alla prov klara i skolan. Det betyder att jag aldrig mer kommer behöva göra ett enda prov till i sjöängsskolan, som jag har gått i sen jag började i sexårs. Det känns väldigt underligt. Att inte behöva komma tillbaka till den gamla bekväma skolan där man har alla sina vänner, och där man känner alla vuxna.

Jag undrar vad jag har satt för fotspår i skolan. Hur kommer de komma ihåg mig? De i cafetérian kommer nog se mig som en väldigt positiv människa. För Jaana + Migge + Lisa och Hasse har bara fått se mina goda sidor. Jag vet inte vad de andra vuxna känner. Men jag hoppas inte jag ar skadat de för mycket ;) Nejdå, men aja. Ska bli "kul" att börja i en ny skola, om de blir som jag har tänkt mig. På Bernadotte. Då kommer jag längta till skolan. Men nu närmar sig allt det roliga. Balen, Skattjakten och klassens dag. Som tur är har vi ÄNTLIGEN bestämt vad vi ska vara på skattjakten. För er som inte vet vad det är så är det en tävling där alla nior klär ut sig och att man ska klä ut sig och hitta en "skatt". Jag kan inte säga vad vi ska vara här, men det lär ni se sen på bilder....

 


TJIHOOO

Idag är jag glad. Vi hade "avslutning" i cafetérian, och varje år så utnämner de dem sju dvärgarna, Det är sju stycken bland alla nior som de sju dvärgarna. Och gissa? Jag blev TOKER HAHAHAHHAHA. Deras argument var typ   "en som väldigt ofta tejpar vattenkranar, sätter upp lappar om allt möjligt, så som hur man använder diskmaskinen..! och så vidare. Haha, jag tycker iaf att det var väldigt roligt! Och Sandra vart TRÖTTER :D Och som avslutnings present fick vi tårta och en biobiljett och en tröja. Världens (läs roligaste, Fulaste) skönaste tisha.

Haha jag dööör vad roligt. På ryggen står det "jag har gjort dé i sjöängens café" Asså att man har jobbat Haha. ROlig dag!


Pics of Today.

lite bilder ifrån dagen. Det vart lite badande (dock inte för min del, utan för hundens del) Och en hel del solande. Vi var ju nämligen på Notholmen. Väldigt mysigt! En riktigt rolig/läskig grej hände. Mamma skulle kissa (?) och så följde hunden efter, så jag var tvungen att hämta hnm, och när jag var en bit från platsen där mamma var så skrek hon till och hoppade två meter upp i luften, HAHA! Hon hade sett (enligt henne) en MEGAstor orm. Så både jag och mamma och hunden kutade därifrån till Björn. Hahah Och det roliga var att i bilen så hade Björn varnat oss om Ormar och att vi skulle hålla koll på Chippen, och vi hade bara skrattat åt det. Riktigt roligt! Men nu ska jag skriva av mitt arbete från datan till papper i NO:n. Smell ya alligators later!


Todays


Mooot NOTHOLMEN.

Nu ska jag och mamma+Björn till Notholmen. Mysigt. Hoppas bara att värmen håller i sig. Nu måste jag blanda saft. CIAOOO.

Skärpning.

När jag var ute med hunden igår med mamma så mötte jag Fia, haha hon hade full mundering med fjällräven jackan + moppen. Det såg ganska så roligt ut haha.

Men när vi kom fram till Agility banan så var det en kärring med tre finfina Engelska Settrar. Iallafall så väntade hon tills vi hade gått förbi, och när hon trodde att vi inte såg så släppte son den ena hunden på en ringduva som gick på gången, kanske 3 meter från hunden? Och hon låter hunden jaga duvan. Fyfan. Enbart för att hunden ska bli triggad för att döda? Speciellt när det är koppel tvång mellan 1 mars och 20 augusti, eftersom djuren föder sina ungar. Förlåt för mitt språk, men jag kan inte fatta hur man kan vilja trigga sitt djur att döda ett annat djur för att "träna"?!

 

(bilder lånade från google)


No words.

Regins Spekor - Samson


Klockrent!

bild 1: Vi var och kikade på Raoukar, hur stavas det? Visst blev det en bra bild? På Joel.

bild 2: Jag på en raouk..

bild 3: Dopp nr 3 i havet

Bild 4: HAHahaHAHahHAHAHahHA Jag kan INTE sluta skratta! Asså hur klockren är den inte? HhahAHaha

 


What happens in Gotland stays In Gotland.

 

hihi mer bilder kommer sen ;)

HAHAhahhaHAHa Vi ser ju ut som värsta (läs tööönt..) snälla klassen? hahah precis efter bilden så drog alla åt olika håll.. Vem var lugna, vi var ej så lugna som ni tror.  Haha Sista natten var vi 8 eller nio personer på ett loft som bågnade, typ böjdes hahahaha och vi tände en brasa med mer än halva tändvätskeflaskan klockan halv ett på natten. Haha, och när vi hade varit på Kampingen i typ 1 timme hade vi redan fått klagomål HAHHAHAHAHA, Så jävla lyckad resa.


Tbx i sthlm nu..

dsc00148 (MMS)

Tbx i sthlm nu..


Im in miami bitch(snäck camping..)

dsc00146 (MMS)

Im in miami bitch(snäck camping..)


Im in miami bitch(snäck camping..)

dsc00146 (MMS)

Im in miami bitch(snäck camping..)


Fan vilken Skitväder.. På gotland alltså..

dsc00139 (MMS)

Fan vilken Skitväder.. På gotland alltså..


Todays clothes..

dsc00133 (MMS)

Todays clothes..


Nalen.

Idag var jag + resten av högstadiet på Nalen. Ett historiskt (gammalt) Dansställe det vill säga. Det var meningen att alla barn skulle dansa och ha suerkul, men hallå? Vara där i ett mörkt rum med jazz musik i 2.5 timmar och inte göra ett skit, ska det få oss att dansa? Men det var inte helt tokigt heller, Jag och fia dansade loss, HahahHAHAha.


Fantastiskt!

Ni MÅSTE se detta klipp. Killen är 13 år! Vilken talang. Lyssna på hela!

 


Nalen!

Nu ska jag snart in mot Nalen, det där historiska dansstället. Jag tykcer det ska bli ganska spännande, men vi får väll se vad som händer ;)


Klockan är 10 över 7 och det är sedan 16 g...

dsc00131 (MMS)

Klockan är 10 över 7 och det är sedan 16 grader :-D <3


Klockan är 10 över 7 och det är sedan 16 g...

dsc00131 (MMS)

Klockan är 10 över 7 och det är sedan 16 grader :-D <3


boored.

nu ska  jag sova, lovar inte att blogga bättre på ett tag. Mycket saker i skolan och privat. ses sen gullungar <3


Nu har man en ganska så trött hund efter a...

dsc00122 (MMS)

Nu har man en ganska så trött hund efter attack på 2 igelkottar och efter lek med boll..


Ingen tid.

Har ingen tid att blogga just nu. Mycket annat som händer. Bloggar när jag har tid.


3-0 TILL SVERIGE!!!! Wihoo!!

3-0 TILL SVERIGE!!!! Wihoo!!


Sverige-canada, 2- noll!!? Kom igen nu swe...

dsc00112 (MMS)

Sverige-canada, 2- noll!!? Kom igen nu sweden, vi klarar detta!!


My new color and i.

dsc00109 (MMS)

My new color and i.


ILY!!!

Ville bara säga att jag ÄLSKAR DIG SARAH DAHLSTRÖM!!
Även om jag ibland kanske inte visar det så ska du veta att du betyder skit mycket för mig!!!

Det var allt för mig, hehe.

PUSSS PÅ DIG SARAH! :D


// Sandra Dee

Pics.

Japp lite bilder från dagens bravader. Jag och mamma cyklade in mot stan vid 10 över elva och var i stan vid 10 i tolv. Tog inte lång tid, med tanke på hur många gånger jag stannade och fotade.................. .


Paradise city.

Nu ska jag och mamma cykla in till stan. Vi ska göra trafiken lite osäkrare. Men syns i solen ätandes på en mjukglass i kungsan! Ciaoooo.

Paradise City - Guns N' Roses


todaays chloteees.


The City.

Idag så har jag chillat runt på stan med Amanda, Från klassen <3. Mysigt värre. Vi åt glass i kungsan med alla de rosa träden runt om oss och njöt av de varma men muliga vädret. Vi såg en alkis som hade ne fin valp (hund) Som han Packade (?) In i sin jacka och gick? Fast han kom tillbaka och började kasta en snusdosa.. Riktigt hemskt! Kan ju säga att glassen försvann lika fort som vi köpte den. MUMMMMMA!

pics By me. Don't take them boy..


Wakie wakie pupils..

Japp, då har man varit vaken i cirkus 1 timma. Inte så roligt med tanke på att det är lov.. Sitter och funderar på vad jag ska äta till frukost. Det blir la en macka i guess. Nu ska jag inte vara inne på datorn mer. ska nog göra ett armband till, snacka om att inte ha ngt att göra på dagarna..


Made By Me.

Idag så knapade jag ihop två fina somriga armband!

Japp, så ser det ut. Är nöjd. För jag är ju ingen professionell tillverkare (fast det ser ut som det hahhahaha)..
Men det blir ju fina till brunbränd kropp (a)


Todays!

 

 


Cravings!

Jag provade ju en jeansdress, jumpsuit på H&M för ett tag sen, och oj vad fin den skulle bli på Malta med bruna ben..


Ensam, rädd, exposed.. HAHA

Jag har ett litet ilands problem. Ingen vill leka med mig :( Allas föräldrar eller syskon fyller år eller så svarar de inte på sms. Men men jag får väll sitta här i min ensamhet..

haha


Maaat

Nu har jag lagat lunch, vilket blev makaroner + körv! Snabbt och ganska så gott. Och Grattis Zac igen på din födelsedag :D Nu måste jag leta efter min plånbok, hehe, någonstan är den..


Boy A.

Just nu sitter jag och tittar på en film som heter Boy A. Den handlar om en pojke som släpps ut ur fängelset efter många år då han dödade en annan pojke. Vår lärare i engelskan rekommenderade den men jag tycker den verkar lite grå och långtråkig? Men jag ska ge den en chans! Jag vaknade kvart i åtta, inte så trevligt på helgen. Men nu ska jag titta vidare. Chiiiing.


ska sova..

Ska sova tidigt idag, är sjukt trött efter skolan + loppet! så godnatt folk!


Måste ha BADDRÄKTEN!


Presents del 2

Jag tänkte visa resten av presenterna jag fick i födelsedagspresent. Det var två berlocker till mitt Thoms Sabo Armband. Jättefina. Jag fick ju ett stativ också a mamma och Björn i present och pengar av Pappa. Jag är jätteglad för allt!

den fina rosa klackskon <3

och en jätte fin jordgubbe :D

och så ett stativ från Cullmann.
tror inte att jag har glömt ngt, eller? haha


Fredag eller Onsdag..

Oj oj oj vad jobbigt, nu har jag sprungit sjöängsloppet, och det gick helt okej! Jag sprang in i målet med Malin. Vi var duktiga båda två ;) Jag har ingen aning om vilken tid jag fick, men det struntar jag i för att jag är nöjd med min insats. 

Idag så är det början på en långhelg så man kan säga att det är fredag. Och det känns riktigt skönt. Nu så ska jag göra mat, men jag läger upp resten av presenterna senare. Kunde inte lägga upp det pga av fel objektiv. Det andra är på lagning.. Fast det är helt. Haha.

skulle inte sitta helt fel med en sådan nu.


Godnatt!

Nu ska jag bannemej sova. Måste vara ruskigt pigg inför loppet imorgon. Mamma sa just att vi inte skulle kunna tvätta eller duscha hemma på 6 veckor? Vi ska ju ha stambyte med vad i helvette? Jag dör. Punkt. Ärligt? Jag duschar VARJE dag. BuhuuuuuUUuuuU. Imorgon är det sista gången på två veckor jag duschar hemma. Hejdå duschen, hejdå. Men imorgon ska jag prova alla hårprodukter från TresEmmé. Roligt eller kul att prova något nytt! Nu måste jag pysa. Hejdå på er..


Sweet creature..

 

 

 


HUMOR!

(Texten)
-Krax! Ropade han. Kråkan sprutar! Jag sprutar som en dåre!
- Jag ser det! Sa mamma mu. Och lagårn blir vitare och vitare...
HAHAHHA FATTAR NI?!?!?!?

 

HAHAHAAHA FATTAR NI? HAHAH FYFAN VAD ROLIGT! min dåliga humor.. HAHHHAHA


sjöängsloppet..

Imorgon så har vi det så kallade ökända Sjöängsloppet i skolan. Det är en springtävling bland alla på högstadiet. Det är nior mot nior och åttor mot åttor och så vidare, Inte roligt. Förra året så var jag bara några sekunder ifrån MVG och ni kan slå huvudet på spiken att jag var besviken. Men jag sprang riktigt bra! Är lite nöjd i alla fall..

Ni sitter jag och lyssnar på mina två nya favorit låtar, som förövrigt är:

Billionare - Travie McCoy.

Alejandro - Lady Gaga

Nu ska jag städa lite på rummet och packa kläder inför imorgon.


Sneakpeak

Balklänningen är hittad och köpt, skönt att det är över!

mjaha, mer får ni faktiskt inte se!


FAIIIIIIIIIL eftermiddag!!!

Hejsan nu är jag (Sandra) här och skriver igen :)

Idag hade vi musikredovisning och det gick bra, men jag (Sandra) var ganska nervös... Hur som helst så tog redovisningen ca. 10 min :) och det skulle typ vara så långt!

Annars var det en trevlig dag i skolan och jag skulle skjuta en pappersboll med en linjal. Men det gick inge bra och linjalen bröts i flera bitar :( Lite faiiil asså!!! Men skit samma man lever bara en gång!

På vägen hem från skolan skulle vi köpa en cola flaska eller liknande för att vi ska bygga bilar på NO lektionerna framöver. Så vi behöver då flaskorna som kaross.
Jag (som inte dricker läsk) hade fått för mig att Sprite flaskorna var ganska tjocka (eftersom det måste vara ett tjock material till karossen). Men när jag och Sarah köpt flaskan och hon ska öppna den märker vi att flaskan är jättttttte tuuuuuuuuuuuuun!!! Jahaaaa, det var ju bara liiiiiiite onödigt!!!
Nu måste vi iaf fixa en ny innan imorgon... Men det fixar jag imorgon bitti (om jag inte har nån flaska hemma)

 


Sandra Deeeee


Ojojoj..det går vilt till i 9C.

dsc00103 (MMS)

Ojojoj..det går vilt till i 9C.


!6 ears old, Different? No.

Fattar ni inte rubriken så är !=1. Jag fick många fina presenter av mamma och resten av släkten. Jag fick pengar, skor, en klänning och smycken.

lägger upp resten senare :D


Walk with the dog.

app, nu har jag varit ute mest hela dagen. Först så var det städdag, sen så gick jag en enormt lång promenad med hunden ner på Årsta fältet. Nu så ska jag byta lakan och sånt i sängen och så ska jag passa på att äta upp Ben & Jerrys glassen innan Björn hinner länsa frysen!

 


Jag är inte till för att jaga mat..

dsc00101 (MMS)

Jag är inte till för att jaga mat..


trötter has enter the building.

Ja, jag är så himla trött! Mamma väckte mig med att sjunga klockan 6 på morgonen! :D mysigt med jag är vääldigt trött! Nu ska vi äta Ben & Jerrys. :) Visar vad jag fick sen! <3

 

PS, vilket skitväder det är idag. Typiskt!


Dags för en paus!

dsc00100 (MMS)

Dags för en paus!


Sitter på kohpangjangh med mamma <3

dsc00096 (MMS)

Sitter på kohpangjangh med mamma <3


utemedhunden.

Nu har jag varit ute med hunden innan jag och mamma drar till stan.

 


Summer!

Tänk er denna outfit fast med ett blått flätat mocka skärp... Ska bannemej köpa den tröjan! 
Bilder: H&M


haha synd!

Nu sitter jag och bölar till Oprah show! Det är familjer som återförenas. Haha så typiskt mig! Jag gråter till allt sorgligt!!!

jag i Hassela!


Ja må jag leeeva, Ja må jag levaaaa...

hihi för idag är min födlsedaaaaaaaaaaaag :D Jag är redan uppe för att mamma sjöng för mg imorse! Jag fick frukost på sängen och två presenter :D visar sen. Nu ska jag kolla på flm sen ut med hunden och sen duscha. För jag + mamma drar in till stan och ska käka på restaurang!

Inte undra på att hunden vart galen. Tur a...

dsc00089 (MMS)

Inte undra på att hunden vart galen. Tur att jag hann koppla honom innan han sprang iväg!


DAAAAAAAAAMN

Gissa vad? Jag har tagit sönder min kameras Objektiv. 18-55 mm objektivet :'( Fatta hur ledsen jag är? Men jag har ju 55-200mm kvar men vad fan lixom? Och den funkade sist Sandra tog kort på mina kläder sen har den inte använd och nu ser jag att slutaren är trasig. Precis vad som hände mitt andra objektiv för ett tag sen.. Inte roligt!

MEMORIES FRÅN HASSELA!!!


Tävling.

Jag är med i en tävling på www.kenzas.se och hon tävlar ut en Ipod Tuoch 3G från www.NordicAppleParts.com Vill jätte gärna vinna! Hahah man ska skriva ett rim med.. Skratta inte HAHAHHAhaahhaHAHAHhah

Ipoden är en glad och galen sak,
Inget man ska slänga bak.
Lyssna på din bästa låt,
För det är ingen båt.

 

 

 

HAHAHAHHAHAHAH


Skolan kallar.

Nu ska jag dra till skolan. NP i No, Biologi väntar.. KUL? Nej..

 

jahapp, asså det är lite tråkiga bilder ni får. Men jag har allt på Minneskortet och jag pallar inte lägga in bilderna ;)


NP Biologi.

Vi har nationella prov i NO imorgon. Och vår skola fick tilldelat Biologi. Vad fick alla andra skolor? Vad fick du? Jaja, idag så har jag tränat med Sandra. Och jag säger bara att Sjöängsloppet kommer att gå åt H*lvette haha.

 


På lördag smäller det..

På lördag så fyller en myyyyyyycket viktig person år. Nämligen.. JAG!!!!!!!!!!! Gåvor i alla former tas emot! HAHA. Jag bara skoja. Men nu ska jag laga mat :)

japp, det får bli en bild på ett träd, eller trädets bark. Hittar ingen personligare bild..

 


Home

Nu är jag hemma safe. Haha. Men nu är jag hemma ensam eller ensam, björn sover och simon spelar data (ovanligt? nepp..) Men nu ska jag göra mat och fixa lite. Jag följde med Sandra till Örby skolan med hunden och så åkte jag buss hem :) Najsigt värre..

 


Todays..


SANDRA DEE IN THA HOUSE!!

Yes, that's right! Here I am!! :D 

Nu ska jag och Sarah lyssna lite musik och chilla galet! Kul kul!! :D
Höhöö, är inte så bra på att blogga :P Men men.....

Ska iaf tråka ut er lite :D
Jag och Sarah har haft en rolig skoldag, så vi varit liiiiiiite oseriösa...!!! Men vi har i alla fall haft jättekul! För vi är ju BÄÄÄÄST!! :D

 

PUSS OCH KRAM! :D

 

Sandra Deeeeeee


Morning..

Sunshines! NU ska jag strax dra till skolan och ha SO. Hur tragiskt är det inte att ha det på en måndagsmorgon? Jaja, man får la bita i det sura äckliga ruttna äpplet iallafall! Skulle tränat idag, men Sandra skrev att det var bättre imorgon :P Så det får väll bli då. Fast i och för sig så slutar vi väldigt sent idag. Måste skriva SVENSKAN!!!!

Hejdå på er. Ha en härlig dag!


Sova!

Nu ska jag sova, borde egentligen gått och lagt mig för länge se, har så himla ont i halsen, IGEN :(

 

(bilden tagen av mig, strängt CCCCopyright :))


Craving..

übersött halsband!!!


Notholmen!

Idag så var jag och mamma inte på Hundöarna, som för övrigt ligger på Drottningholm. Utan vi åkte till Notholmen istället! Väldigt fin och mysigt. Där fikade vi med Chippen och solade!

Japp, det var min dag i bilder :) Mest hunden dåra, men han är min dag. Varje dag <3

 


Mina bikinis.

Jag letar ständigt efter nya fina bikinisar. Jag har hittat en på Inter Sport för 700 kronor men det känns lite väl saftigt när man har tre fina redan!

detta är mina tre, Den randiga (bruna, rosa) är den som alla hade förra året från H&M. Den turkosa färgglada är också från H&M men den kom från Samarbetet med Matthew  Williamson. Vilket för övrigt är det bästa samarbetet som H&M någonsin gjort. Sonia Rykeil och Jimmy Choo var inget roligt alls! Den svarta verdelen är från H&M och den svarta underdelen är från Lindex. Billigt och bra :)Hahahahha de ser jätte stora ut allihop, fast kolla på den svarta underdelen, MEGASTRL? Nej, hahah 36-38 :)


Hunöarna

Nu ska jag och mamma till hundöarna.

bilderna tog jag när jag var ute med hunden.


UT

nu ska jag ut med denne pöjk. Bilden är gammal. Som ni ser ;)


a regular schooldaaaaaay

Ja, som ni ser så är detta en vanlig skoldag i december ;)

 


bättre ryttare genom åren.

jag började rida när jag var kanske 4 år? Och nu hittade jag en bild av mig som 13 åring kanske. Och jag kan ju säga att man blir bättre och bättre genom åren.

haha titta, jag såg nog inte ens vad jag gjorde. Hjälmen är ju sååå långt ner..

detta var för två år sen på Vedbände ridläger.

Så ja, man kanske skulle ta och börja rida igen?

 


old.

Jag kikade igenom min och Sandras bdb och hittade en massa gamla bilder!


Påväg hem nu..

dsc00086 (MMS)

Påväg hem nu..


In till stan.

Nu drar jag och mamma in till stan. Ska kolla på en klänning :D


Vårfint från H&M!


Valborg..

Idag är det ju valborg, som de flesta redan vet. Jag gjorde inget speciellt utan jag stannade hemma och kollade på AVATAR för första gången. Riktigt bra tycker jag. Fast jag inte brukar digga animerade/tecknade långfilmer så var denna speciell. Och jag skulle gärna se den i 3D på bio!! Men det är ju tyvärr för sent.. Annars så har jag inte gjort något särskilt. Eller i skolan så åt jag tårta, för Biträdande Rektor H firade 30 år i sthlms stad något. Fattade inte riktigt. Men det bjöds på tårta till de vuxna. Men jag och min charm fixade lite tårta iallafall haha.

Imörrn så ska jag nog åka in till stan om det är fint väder. Kanske, om någon följer med. Men nu måste jag sova! Bloggar mer och bättre imorgon! POK (puss och kram)..


RSS 2.0