Saknar Saknar Saknar!

Friheten att kunna gå till stranden när vi ville, äta när vi ville. Ja, att helt enkelt slippa tänka.

TAGGA INFÖR LIIDINGÖLOPPET!


Monki!


Nyponsoppa!

Ett kallt glas nyponsoppa, det förgyller min morgon. Det är så himla gott. Den kalla nyponsoppan omfamnar mina smaklökar. Haha. Nä men jag blir pigg utav det, tror det är för att nyponsoppan är kall. Nu ska jag åka mot skolan, efter skolan så jobbar jag järnet. Det är prov imorgon, men jag känner mig ganska säker på allt om jag ska vara ärlig.
Var försvann sommaren?

Hemma hos Kristin!

Nu sitter jag hemma hos Kristin och lyssnar på skön musik. Vi har gått Lidingöloppet för att "värma" upp oss inför det riktiga Lidingöloppet som vi ska springa på söndag! Nu ska jag nart pysa hemmåt, det tar ett tag att at sig hem från Liiiidingö.
Var tvungen att ta bort bilden pga sekretesskäl. Fick tillsägelse av min lärare.. Hur hittade du bloggen??

sova!

lång dag, nu måste jag sova!
Har jag visat den här koftan jag köpte för en vecka sedan?

sjukt bra låt


miss it.


dagens


var med denna mupp idag!


Kallt!

Nu blåser det storm ute! Och kallt är det också. Jag sitter inne och fryser som en ispinne, hoppas jag inte blir sjuk! Nu ska jag pysa iväg till jobbet. Börjar 16 och slutar 20.05... Aja, jag blir glad den 25:e.
Solnedgång våren-10 från vår balkong.

jobba klockan 16

Jag glömde ju nästa bort att jag ska jobba klockan 16. Bussen går klockan 15 så det är lång tid kvar! Funderade på att ta en powernap, men jag är inte som alla andra och blir pigg efteråt, utan jag blir bara tröttare och vill sova. Tror jag ska gå ut i köket och äta upp kladdkakan jag bakade igår!
Bild jag tog i Grekland

Bokmal.

Jag har gått och blivit en riktig bokmal på sistone! När jag var på stan med Krisrin i måndags så köpte jag två böcker. Och innan vi åkte till Grekland så köpte jag två då med. Jag har läst ut de jag köpte innan Grekland, de tog slut på en gång!
Dessa två köpte jag i måndags. Ska läsa Elsas mode efter att jag har avlutat Högre än alla himlar av Louise Boije ag Gennäs. Det var en klurig bok att läsa, vill ni att jag ska skriva som en liten recension av de böcker jag har läst? Det kanske är spännande..

Rutigt.

Idag leker jag runt i skolan med min nya skjorta, som ni ser så är den från det prisade H&M.

Ännu en dag.

Ja, igår så var det premiär i Elitserien! Hur kul som helst! Frölunda - Växjö spelade. Självklart vann Frölunda med 2 - 0. Har faktiskt längtat till Elitserien, för det är så många i skolan som är hockeyintresserade! Nu ska jag börja dra mig mot skolan, ska väl klä på mig först.
Världens finaste bild på mig och Sandra!

Älsklingar

Dr. Martens - 1300 :-
Kan inte riktigt förklara kärleken jag har till dessa skor. Världens skönaste att gå i och att ha på fötterna. Bästa skoinvesteringen. På samma plan som Converse!

dagens


Vaken?

Nu ska jag strax springa ner till Årsta Fältet och åka tvärbanan till gullmars. Det har jag gjort ett tag nu, jag tycker det är mycet smidigare med tvärbana än med buss, bussen kommer ju aldrig. Men tvärbanan är ett säkert kort! Idag ska jag som jag skrev innan bli fotad för skolan. Vi får se hur det går.. Men annars så ska jag få utbildning i HLR, alltså hjärt och lungräddning idag. Med en sån där docka man strular med.
Var tvungen att ta bort bilden pga sekretesskäl. Min lärare sa till mig. Hur hittade du bloggen...?????????

YO!

Ville bara säga att jag lever. Jag är hemkommen hel och frisk från Korsö och livet leker. Jag har gjort en väldans mycket bra investeringar (läs shopping). Jag har köpt ett par skor, böcker, tröjor och fika + mat. Men vad tusan. En almenacka har jag köpt också! Den får ni se när den kommer på posten! Nu ska jag fösöka sova, är "fotomodell" för skolan imorgon, ska fotas för skolans hemsida och broschyrer. Ska också fotas för alla planscher och allt som kommer sitta på tunnelbanan och gymnasiemässan för min skola (bernadottegymnasiet). Vad ska jag ha på mig? Det löser vi imorgon..

Korsö!

Nu drar jag till Korsö för att leva som militär 1 vecka. puss.
(kommer inte ha mobil, dator, internet eller något annat moderniserat tjaffs)

RSS 2.0